Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Улянка, а ви на Привокзальній живете? Якщо та, то де ви з мацьопою гуляєте? а то ми шось нічо не придумали...хіба парк Костюшка, але то далеееко...

2. Улянка

Улянка Well-Known Member

Інколи в Костюшка. Інколи на майданчик біля політеху. Там досить не погані качельки, правда періодично треба рявкати на студентів які вважають що той майданчик саме для них і сидять там курять. А взагалі в нас між будинками повітря чистіше ніж в костюшка де зі всіх сторін дороги.

• Подобається Подобається x 4
  3. Ная

Ная Well-Known Member

Нині була одна з небагатьох ночей,коли звечора Софійку вклали спати в її ліжечку:). Десь години за дві вона будиться і починає плакати,я тихенько її колишу,вона затихає,а тоді крізь сон починає співати "Гоооойда,гооооойда,гооооойда",певно їй снилося,що то вона на качельці катається:xaxa:,бо надворі на качелі заснути,то в неї любиме діло:)

• Подобається Подобається x 13
  4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми перстали спати в ліжечку вже як тиждень:sad:, засинає нормально, проходить година часу - і в плач, поки не забереш до себе:8:, ну то ще пів біди, але взяла собі за моду вставати другий день в 4 ночі - "поговоріть, пообщатся" - сміється, перевертається:ninja:, ми з чоловіком відвертаємся, а їй то все одно, вже уколи в 5 почула, що вона починає знову засипати, дала груди і якось втихомирилась:confused: - і то вже так два дні....
    І ще дуже мудра стала - не хоче їсти супчика-пюре, кричить несамовито, почала давати абрикосове пюре - теж верещить, бо бачить той коыыр помаранчевий, а коли розпробувала - то їла, аж гай шумів:xaxa:
    І скажіть, яке то воно вже мудре в мене:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ще є майданчик з новим обладнанням за кав"ярнею Юлія, вхід з вул. Русових

6. Megan

Megan Well-Known Member

У нас та сама історія. Відколи тато у відпустці, і малий проводить з ним цілий день, дитина ввечері в бік ліжечка навіть не дивиться. Починаємо вкладатися спати - Остапчик з ліжечка вилізає зі словами: "тятю, тятю, тятю". :8: Так може аж виспівувати, аж поки не засне між нами:confused:

• Подобається Подобається x 1
  7. Usmishka

А може то справді з татом пов'язано???? Бо наша хоч і говорити не вміє, але за тата готова все віддати на світі:xaxa::xaxa::xaxa:, і спати лягає тоже проблемно:ninja:

• Подобається Подобається x 3
  8. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

100%! коли тато ввечері повертається. то регочемо вголос, мама такого щастя ще не заслужила:umbrage::) А таку тягу до тата ми використовуєм по повній програмі - татові на руки і все. і засинає часом із татом,часом, бо тато теж вміє перекидати доню Соню мамі чиТані:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  9. Олюська

Олюська Well-Known Member

А в нас тато працює до з 10.00 до 24.00:8:, хоч і вдома. Тому тата ми майже не використовуємо,хіба в екстренних випадках, щоб не заважати працювати

• Подобається Подобається x 2
  10. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Та і наш іде в 8, а приходить о 21. Через ту роботу та кризу можна раптом і забутись, як татко виглядає:sad::):):)

11. Megan

Megan Well-Known Member

Тіштеся, що є робота у тата, бо нашого тата відправили у відпустку за власний рахунок на невизначений термін:sad:, свята йдуть, а робота не йде:sad:. Єдиний плюс - татко бавиться з дитиною:clapping:

• Подобається Подобається x 6
  12. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ми вже певно місяць усеньку ніч з мамою-татком спимо :ninja: Як перші зубки вилізли - так і спимо і нема на то ради. Засинає в ліжечку на годинку максимум. Чекаю наступних зубиків, може, з ними легше буде спатись :confused:

• Подобається Подобається x 1
  13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нас схожа історія.Сім з половиною місяців дитина солодко спала в свому ліжечку,а тут наш татко захворів і спав декілька днів від нас окремо.От я і взяла манюньку до себе в ліжко.Їй видно сподобалось і тепер вона спить в своєму ліжечку до 12-ї,максимум до 2,а потім починає крутитись,перевертатись на живіт,в неї випадають і застрягають ноги між перекладинами ліжка і доводиться її брати до себе.В мене від того сну на одному боці скоро горб виросте.
    А прокинутись і пореготатись це теж любе діло.Але я не відкриваючи очей цицю в рот і прижимаю до себе-через пару хвилин дитятко вже посапує :)

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

RUZHAJA а де Ви купували?
    Думаю, що ця лампа для садочку була б ідеальною...

15. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

так, в садках і справді не завадив би такий прилад. Він як раз розрахований на кімнату 60 m³ :)
    Ми купували в якомусь з інтернет магазинів ,зараз вже і не скажу точно в якому, оскільки це було рік тому.
    Тут іх багато , я думаю що можна знайти магазин який зробить доставку і в Украіну, або завжди занайдуться якісь занйомі які ідуть і т.д.... :) ( якщо у Львові не знайдете)

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Вибачайте я слово вставлю. Купили ми ось таку штуку, ніби схожий на BOB HOME 2493 Aircleaner deluxe чи я помиляюсь? http://foxtrot.com.ua/ProductDetail.aspx?CatalogID=19&ClassID=261&ID=18&CityID=52

17. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

ага, справді :) , невеликі відмінності є ( розміри, вага ..) , але суть та сама. І ціна задається меньша!:) (хоча я вже не орієнтуюсь в курсі валют) Ми платили ~ 100 євро.

18. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ага, дешевше.Євроо курсу НБУ на сьогодні 1EUR - 9.2901

19. Usmishka

Дівчата перечитала всі дописи про зволожувачі, які знайшла по пошуку тут і на ЛФ, і так і не зрозуміла, який краще - з гарячим чи холодним паром, є такі і такі від чіко, але ціна трохи кусається:8:

20. Гелена

Гелена Well-Known Member

якщо вдома холодно, то краще гарячий пар, якщо жарко, то краще холодний
    бо зволоження трохи вплине на температуру в кімнаті :)

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.