Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А в нас накінець то нині зубчик нижній прорізався!:)

• Подобається Подобається x 21
  2. Улянка

Улянка Well-Known Member

Стою волосся розчісую, а Аня взяла свою щіточку, підійшла до шафи що відзеркалює і стоїть теж розчісує:) Напевно скоро таки косметикою моєю мазюкатись почне:)

• Подобається Подобається x 12
  3. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відкривайте вікна!!!

• Подобається Подобається x 3
  4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Накінець то вітаю! А в нас вже 10 й сьогодні прорізався:8:

• Подобається Подобається x 10
  5. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ого, але ж ви вже жубастики:)

• Подобається Подобається x 1
  6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

То точно , я навіть не встигаю за нею,лізуть якось всі на раз.

• Подобається Подобається x 3
  7. карапуз

карапуз Well-Known Member

А в Мартина вже пів року 6 зубів :umbrage:.Останні 4 вилізли в 9 місяців і тишина...:confused:
    Як тільки починаються сопельки,я вже думаю,що то на зуби.Ага...

• Подобається Подобається x 2
  8. Дана

Дана Well-Known Member

Дівчата, я нікого не хочу переконувати, пишу тільки для інформації.
    Салін-Склад: 1 мл препарату містить 6,5 мг натрію хлориду;
    Но-соль - Склад: 1 мл розчину містить натрію хлориду 6,5 мг;
    Аквамаріс - Вода морская с натуральными микроэлементами 9 мл.
    В том числе Na+ не менее 2500 мг/л
    Ca2+ не менее 80 мг/л
    Mg2+ не менее 350 мг/л
    Cl- не менее 5500 мг/л
    SO4- не менее 600 мг/л
    HCO3- не менее 30 мг/л
    Вода очищенная. По суті своїй той самий Натрія хлорид

Це все фізрозчини, просто різні назви одного препарату.
    Навіщо платити по 20грн за аквамаріс якщо Но-соль коштує 3 з копійками?:confused:
    Я на прийомі у лікаря коли вона Соні виписала аквамаріс спитала, чому іменно він а не Салін чи Но-Соль, склад у них ідентичний, але в ціні відрізняється дуже суттєво,а вона мені сказала, ну якщо ви такі мудрі і начитані то купуйте Но-Соль:xaxa: не всі мають же інтернет, і до чого тут інтернет:confused:, просто склад препарату перд тим як купити читаю:)

• Подобається Подобається x 14
  9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я пробувала всі три засоби, але моя Іра як закапую Но-соль чи Салін плаче, а на Аквамаріс реагує більш-менш нормально:8:, видно внеї губа не дура:ninja:, але я його використовую тільки в ночі, а днем звичайний фізрозчин, купила 200 мл, поставила в холодильник, набираю собі в день шприцем в стаканчик і промиваю ніс на протязі дня:)

• Подобається Подобається x 2
  10. Megan

Megan Well-Known Member

:lol::lol:
    А я сьогодні зранку "красоту наводила" - то мій Остапчик показав, що він теж хоче мати тіні :xaxa:, довго пояснювала, що хлопчикам не треба:)

• Подобається Подобається x 5
  11. kati

kati Well-Known Member

Ага. а ще є Хьюмер за 50 грн та Марімер, приблизно так само. :):):)

12. Олька

Олька Well-Known Member

дівчата, може я дурна, але вчора купила Хюмер, але не за 50, а за 72 грн. Не знаю чи поможе...... я вже просто так задовбалась з тими соплями, що пробую все підряд:sad:

13. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Може й так (тоді оптимальний варіант фіз.розчин вдома самому готувати). А вибираючи препарат треба ще й на авторитет і добросовісність виробника дивитись...

14. Nata

Nata Well-Known Member

Уко, де Ви??? Три сторінки про капання носика, ще й препаратами по 50-70 гривень :8:

А ми з Дмитром вчора до театру ходили. Так сталося, що залишити його не могла (4 години без цицьки, це для нас занадто), ходили на "Солодку Дарусю". Мали квитки в перший ряд, то всі актори на малого косилися :). А він чемно відсидів виставу!

• Подобається Подобається x 15
  15. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Ми в суботу були в театрі з малим (вистава називалася "3-ри ідеальні подружжя") малий сидів добре і всі дивилися на нього з мімікою чому його не чути

• Подобається Подобається x 11
  16. Nata

Nata Well-Known Member

О, оце косе поглядання мене просто вбивало! Мол, чого з такою дитиною прийшли. А він сидів краще ніж в цирку! Тільки коли актори співали, Дмитро радісно підспівував, мусила цицькою троха задурювати того співака :).

• Подобається Подобається x 14
  17. Дана

Дана Well-Known Member

Ну про який авторитет ви пишете якщо це фізрозчин?:confused: Це просто чиста вода і сіль, я розумію якщо йде мова про більш складні препарати і хочеш для своєї дитини найкращого, я сама Соні купувала і Аквамаріс і Салін і Но-соль, дія у них як і склад одинакові, то навіщо платити більше?
    Я надала дівчатам інформацію, кожна мама має власні погляди на лікування своєї дитини, і надану мною інформацю сама перевірить і вирішить що для її дитини найоптимальніше.

Про Хюмер і Маример я взагалі не пишу, за таку ціну купувати морську воду то капец:bad: я краще дитині накуплю фруктів на ті гроші.
    То моя особиста думка.

• Подобається Подобається x 13
  18. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я минулої зими як пічка сушила повітря ставила не банку з водою а просто розкладала мокрий махровий рушник. То трошки краще. Від сопельок завжди закапувала своїм молочком. На ніч закапувала-зранку ніяких сопельок не було

• Подобається Подобається x 5
  19. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Я про прихований склад "фізрозчину",а там може бути все від соди і до судинозвужуючих компонентів!

20. Улянка

Улянка Well-Known Member

Вчора вкотре тішилась що ще годую грудьми. Їздили на Батальну в центр раннього розвитку. Ледве доїхали туди. А назад то взагалі жах. Аня в маршрутці кричить, плаче, капризує. Люди обертаються. Вже думала прийдеться вийти і з Батальної на Привокзальну йти пішки. Дала малявці цицю прямо в маршрутці і вона заснула:) :) :) :) :)

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.