Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Шановні батьки, для безпеки вашої дитини в машині (і з новими діючими правилами безпеки) пропоную нове німецьке автокрісло Osann BeFix SP від німецької фірми „Kids im Sitz“ для діточок від від 2-х до 12 років. Якщо когось зацікавило пишіть або дзвоніть (Іра 8 067 255 03 03)

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а м приїхали від діда з бабцьою!!!!!цілий місяць були як в санаторію-мама готує і прибирає,тато бавить і гуляє-я як з курорту-відпочивша і похорошівша:xaxa: з новою зачіскою і кольором-шо то значить бути в СВОЇХ БАТЬКІВ! ДОЦЬКА ВЖЕ НАВЧИЛАСЯ СМІЯТИСЯ НА ВСІ ДЕСНА І ЛНПЕЧЕ З ІГРАШКАМИ НА СВОЇЙ МОВІ!а ше ми смокчемо силезно свої кулаки:xaxa:або мамине плече(коли в неї на руках).хтось з таким стикався?
    а ше-МИ ДУЖЕ ЗА ВАМИ ВСІМА ЗАСКУЧИЛИ!!!!:clapping:

• Подобається Подобається x 22
  3. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Наша Соня вчора встала!!!:clapping: В ванночці сиділа, довго дивилась на душ, що він так високо, тоді за бильця ванночки схопилась - і встала!!! Правда тато не встиг добігти з фотоапаратом, може сьогодні сфоткаєм. Але коли зі всього маху плюхнула попою назад у ванночку - ото радості було! Вголос реготала, а мама чомусь злякалась:ninja:. мо думала, що дитина не попаде попою назад у воду?:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 12
  4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

От перечитую цю останню сторінку і думаю,яке це все-таки щастя мати такі маленькі скарбики,які кожен день дивують нас чимось новим,так щиро радіють,сміються і люблять нас!!!:)

• Подобається Подобається x 15
  5. Улянка

Улянка Well-Known Member

В нас таке було. Смоктала все що їй попадалось. І навіть комбінезон і рукав кофтинки. Я просто кожен раз забирала і давала груди

• Подобається Подобається x 1
  6. olenkastar

а ми от півдня гуляли по львову-жах!!!!ото паркування на тротуарах мене так злить,ні проїхати ні обїхати!хоч бери і носи з собою молоточок в сумці:xaxa:
    і от були ми сьогодні біля джамбула,малеча розвередувалася,ми викликали татка(він якраз там був,бо готують до відкриття пологовий) і завів нас всередену на трапезу!доця одразу затихла і так все розглядувала,певно пізнала місце народження!:)то заодно і лікарю,що пологи приймав "привіт" сказали:) ...шось і мене там ностальгія взяла,аж знову захотілося пузатиком походити:)

• Подобається Подобається x 9
  7. olenkastar

а ше маю питання! як ви даєте вітамін д? я капала но ложку з молочком і так давала.але не завжди виходить,бо поки тримаю її ,то ледве втрапляю вцідити молока і ше капнути вітаміну.пробувала з піпетки-краще,але не зовсім.і чи треба його може не розбавляти? а ше мала почала сильно зригувати з того часу як його приймає.

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми вітамін Д не пили взагалі

• Подобається Подобається x 4
  9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ми як в центрі раннього розвитку на Батальній буваємо то так хочеться знову опинитись там з пузиком! Аж до сліз хочеться!:)

Часом як почуєш що люди говорять то аж вуха пухнуть. Сьогодні в магазині дитячих іграшок одна продавець каже своїй колезі: "Деякі батьки ходять по гостях і своїх дітей всюди тягають! Жах!". Чесно кажучи шкода діток які крім майданчика та своїх родичів нікого не бачать та не знають. Не розумію для чого обмежувати дитину в спілкуванні. В нас напевно жодних вихідних не було щоб ми не бачились з кимось з друзів. То ми в гостях то вони в нас. І деяким з них дитина більше радіє ніж часом нам з татком:)

• Подобається Подобається x 14
  10. Lola

Lola Member

Читаю це все і аж совість почала мучити, що зібралась на роботу, а моїй манюні тільки 8 місяців:umbrage:

11. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Нам теж призначали, але я начиталася , що синтетичні вітаміни шкідливі і до того ж дитина в мене і на ніжки нормально ставала, і волоссячко саме по собі на потилиці заросло (все таки це викачався той пушок, що від народження, а то всі кричать "рахіт, рахіт!") і я лише двічі дала з молоком, вона правда обидва рази його випирхнула і на тому все скінчилось... Не даю зовсім.

• Подобається Подобається x 7
  12. Lola

Lola Member

Я також на початку капала на сціджене молочко, а зараз капаю з пляшечки прямо в ротик, але буває що капнеться 2 крапельки, хоча лікар сказала, що в похмуру погоду треба давати по 2. А на рахунок того,що штучні вітаміни шкідливі, це у випадку передозування. В нас така забруднена атмосфера, що діткам не вистарчає вітаміну д. Я старшому практично не давала, бо вважала, що цілими днями на вулиці гуляю (він народився в червні) і цього достатньо. Але тепер трохи має деформацію грудної клітки, ніби не дуже помітно, але гризу себе, що не впильнувала:sad:

13. Nata

Nata Well-Known Member

Я не лікар. Я Не розумію до чого екологія довітаміну Д?
    Я мама. Зз досвідом, зі своїм розумом, з жіночою інтуіцією і своїми "мухами в голові". Вітамін Д я не давала, вважайте, що через внутрішні переконання. Питання вітамінів неодноразово обговорювалося на форумі.
    І екологія тут ні до чого.

• Подобається Подобається x 7
  14. Olenka

Olenka Well-Known Member

Вітамін Д я давала минулої зими і тільки 2 тижні, і тільки тому, що у нас були погані аналізи по Сулковичу (здається так). Давала з водичкою.
    А в решті я погоджуюся з Натою.

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

І ми вітамін Д не давали, хоч Олеся і народилась вкінці лютого, але влітку я якомога більше намагалась виставляти її на сонечко (з оголеними ручками і ніжками). Але, думаю, якби дитинка народилась восени, то може б і давала, але менше, ніж треба (ну там раз в тиждень, наприклад), бо маю гіркий досвід. Моя тетка нродила в березні (тобто, так як і ми) і не давала віт.Д, то малий мав в рік запізнілий рахіт і ледь вилікували. Правда, вона й грудьми не годувала, так що то таке, не знати, як бути

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я читала що для дитини яка на ГВ не потрібно додатково вітаміну Д. Його найбільше в передньому молоці. ось тут читалаhttp://www.breastfeeding.org.ua/how/feed/vitamins.html

• Подобається Подобається x 10
  17. Ная

Ная Well-Known Member

То ви про те ,що через смог ми сонця не бачимо,а воно нас?:xaxa: Не все настільки погано:),хто шукає,той знаходить.

• Подобається Подобається x 8
  18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

На осінь я трохи почала давати віт. Д. Так нам радила лікарка, яка сказала, що віт.Д не передається через мамине молоко. Радила давати до року, але напевно інтуіція спрацювала - приймали віт. взагалом десь місяців два.

19. kati

kati Well-Known Member

Ми приймали віт Д , народились ми вересні, восени ще приймали" натуральні" сонячні ванни, а взимку чемно 3 місяці продавала вітамін.Наскільки я знаю , до року не рекомендують давати віт.Д, а тільки в осінньо-зимовий період.

20. olenkastar

а мені сказала лікар,що до року мусить випити 3 пляшки:8: а вона так бекає сирком від нього:confused:

Статус теми:
Закрита.