Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

читала ваші дописи і пригадалось мені таке: було мені десь років 8 - 10, і був такий період, що я прокидалась рівненько в 5 ранку і лежала так, тремтячи від страху(злодіїв боялась:) так десь протягом цілих зимових канікул, рівнесенько в 5 :)

• Подобається Подобається x 2
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Матусі,у яких річні дітки,як ви вкладаєтесь спати?Бо ми останні два тижні засинаємо жахливо.Товчемось по годині,що в обід,що увечері :8:.І це все з цицею в зубах.Хочеться зимою поїхати на лижі,то я не уявляю як бабуся Мартина вкладе спати .Прийдеться брати його з собою,але я тоді не зможу кататись :no:.Що робити :confused:...

3. Ная

Ная Well-Known Member

Я чекаю поки натовчеться вже досхочу:crazy: і захоче спати сама,вкладати мою дитину спати за розкладом то марна справа,якщо навіть і вдасться,то за годину встане і тоді товчеться до другої ночі:8: В обід перед сном ми гуляємо і переважно без візка,то вона так набігається,що можу принести її додому вже сплячу:)

• Подобається Подобається x 4
  4. карапуз

карапуз Well-Known Member

У нас тато прихильник розкладів:no: і якщо на годиннику 22,а дитина ще не в ліжечку,то починаються запитання такого плану:
    -А котра година ?;)
    -А чому діти ще не вмиваються?!:ireful1:
    -А чому ще не їли ?!!:bazar:
    -А чому ще не сплять ?!!!!!!:aggressive::suicide: :xaxa:

Останнє редагування: 15 Листопад 2008
  5. Женічка

Женічка Well-Known Member

у розкладі є і свої плюси, я взагаліто прихильник розкладу на всі 100%, інша справа, що з дітьми весь той розклад котиться до одного містечка(вибачте за слово:)

6. Ная

Ная Well-Known Member

А в річних дітей переважно свої розклади бувають,і нема на то ради:xaxa:

7. Olenka

Olenka Well-Known Member

А Ваш чоловік бува не з "мундирних"? Мій тато був військовим, то всі розклади - то мені дуже знайомо і боляче... :suicide:Тому у мого малого не має розкладу. Коли хоче їсть (але, снідати, має до 11, обідати до 15), коли хоче спить (а коли хоче спати, то сам мене веде за руку до ліжка, вилазить, показує мені, що я теж маю лягти, бере собі цицю і так засинає). А переважно я роблю так як Ная, чекаю поки малий видуріється і сам попроситься спати, щось 2 рази було, що він засипав на килимі бавлячись :D

• Подобається Подобається x 9
  8. lapocka

lapocka Well-Known Member

З гріттям лімфовузлів потрібно бути дууууже обережними. А мефенамінова кислота має протипоказ ГВ, мені якось її також призначили, але я не ризикувала приймати

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

То напевно таки на зуби, бо сььгодні плакала не тільки коли соплі заважали, але і так просипалась і заходилась періодично:suicide:, при тому сильно гризе і пхає все в рот, в тому числі і мої руки, на нижній щелепі з права:8:
    Але я думала шо наступними будуть верхні, а тут знову нижні:8::8::8:, чи то нормально?
    А як згадаю, шо попереднього разу цей процес тривав десь зо три тижні, то оптимізм пропадає:xaxa::xaxa::xaxa:
    І чим тій альоті допомогти окрім мазючки, яка нам не допомагає?

• Подобається Подобається x 1
  10. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

нам теж мазючки не допомагають, :no: Мучимось вже зо два тижні - і нічого. Як помажу, то розкриє рот, ясна виставить і так сидить ниє. Часом аж самій плакати хочеться. а щодо черговості зубів, то в старшої вилізли спершу чотири нижніх, а тоді чотири верхніх, причому майже без перерви, практично за три тижні. Я думала, що здурію:8::8::8:

Прочитала ще, що у вас проблема з лімфовузлом. Якщо це справді лімфовузол, то ні в якому разі не грійте, бо я догрілася була до того, що робили міні-операцію і чистили від гною. Лікар тоді однозназно сказав, що то я сама викохала те нагноєння гріттям і копмресиками з горілкою.

Останнє редагування: 15 Листопад 2008
  11. Ksani

Ksani Well-Known Member

Чому не зможете кататися?
    Просто треба буде чергуватися з татом: один раз Ви зїжджаєте, а він з малим, Ви приїхали, взяли малого - тато поїхав - і навпаки :)

• Подобається Подобається x 1
  12. zara

zara Well-Known Member

Нам допомагає татова волохата рука з татуїровками))) Мася так вгризається в неї, ніби хоче віддерти татуу)), і так боляче щипає за волосся, ніби рукане справжня, а гумова ). А гелями я не мастила, нам вони теж не допомагають. В нас вже є 3 нижніх, а що там з верхніми діється- не знаю, вона зовсім не дає навіть глянути туди((, болять.
    А ще в доці нова улюблена справа зявилась- знімати з себе підгузник))Якби ще знімала закаканий і міняла на новий- було б добре))))

• Подобається Подобається x 7
  13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Яка гарна ідея!!! :xaxa::xaxa::xaxa:

14. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

І у мене малий раненько став прокидатися. то я у очі "сірники запихаю" і бавлюся з ним рівно годину часу... починає терти очі, циця і спати. Правда чоловік свариться, що у дитини графік поламаний... ну що я зроблю? І так намагаюся його пізніше вкладати, але з тим вставанням жах якийсь. Плюсом, я помітила, що малий реагує на повню. Останній тиждень вночі казився, плакав після циці (чого не буває у нас) а вчора - янголятко (правда таки прокинувся о 5-ій, але побавився, напосміхався мені і спатоньки.

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В нас тато то теж спасіння, що би не боліло, як би спати не хотілось, а якшо є тато, то треба реготати, посміхатись і витовкатись:xaxa::8::8:, то шоб дитину приспати виганяю його в іншу кімнату, вона сумно водить очима а потім нехотя засипає:ninja::no:
    Зато гризе мої руки так навіжено, тягає за волосся жаліється:)
    Ну верхні в нас ще точно не даються чути, зато ті нижні...:8::8::8:
    Думвю, може її декілька днів "повібурколити"-авось попоже:ninja:

16. katkas

katkas Well-Known Member

ну якщо немає температури, то не треба "вібурколити".:) зуби, як коліки їх треба пережити:sad:

• Подобається Подобається x 3
  17. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Всім привіт!А в нас дівчата новина прорізались в нас зубки накінець ,такі шо я навіть не сподівалась ,зарано для таких,але маємо вже ікла,вже є в нас 8 зубків,важкіше пережили ми їх чим попередні.В когось так рано прорізувались ікла?Бо мені дехто не вірить,каже шо рано,але шо є то є,я сама не сподівалась.Отакі в нас справи.

• Подобається Подобається x 13
  18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми почали тосяти!!!
    Стільки гордості в мами. А ще почало ба-бакати, то вже баба тішиться.
    Не спимо ночами, правда, певно через зуби. Часто прокидається і так жалібно плаче... А так все добре:)

• Подобається Подобається x 14
  19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І у нас сьогодні нове досягнення!!!Зранку прокинулась від того,що Настюха щось розказує в мене над головою.Я дивлюсь,а вона стоїть в своєму ліжечку і дивиться на нас!Це вона вперше сама стала на ножки з лежачого положення і без допомоги!!:)

• Подобається Подобається x 19
  20. Аня

Аня Well-Known Member

І ми похвалимось, ми вчора самостійно сіли,без усякої допомоги і вже кілька днів спинаємось на ноги,коли за щось триматись:radist:

• Подобається Подобається x 20
Статус теми:
Закрита.