Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натася

Натася Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

тут кілька днів тому говорили про дитячі автокрісла.
    усім, хто сумнівається в їх необхідності, раджу подивитись кілька роликів тут і тут.

• Подобається Подобається x 8
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

У нас зараз ремонт, робимо з лоджії продовження кухні. Сьогодні викидали вікно і двері. Звуки різні, стукіт, грюкіт, дрелька дирчить. Думали, малеча боятись буде, плакати. А вона як дрельку почує - співати починає на звук "а-а-а" (більше не вміє :xaxa:), хитається, ніби танцює і одно сміється. Насміялися і ми, і майстри разом з нею. А як побачила, що замість вікна - величезна дзюрка, то видала такий звук з радості, що тато ледь не впустив. Дизайнером, видать, буде...

• Подобається Подобається x 11
  3. фасолька

фасолька Well-Known Member

Не можу з Вами погодитись, хоча раніше мала такі ж, як у Вас переконання. Ми місяць після роддому ось так чекали, коли ж то грудне молоко налагодить роботу маленького животика і не хотіли втручатися в "природній процес", хоча доню мучили сильні коліки. Наша дільнича тільки відмахувалась - всі діти плачуть, чекайте. Добре що нам з чоловіком вистарчило розуму швидко здати аналіз, знайти хорошого гастроентеролога і рятувати донечку від тих болей. Стафілококи в нас зашкалювали, а лакто і біфідобактерії були поодинокі. Боюсь уявити до якого фіналу ми б дочекалися і як би вимучили дитинку.

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Не знаю до цих пір -шо краще лікувати чи ні?:8:
    Ми теж лікували по аналізах, ставали деколи краще, потім знову гірше, вже писала про то неодноразово.
    Тепер перстала тим всім перейматись, просто почала дитині після одного годівання давати сливове пюре, а останній місяць зранку трохи гарбузового пюре, і то швидше через недостатню кількість молока. Дитина з 3 місяців дійсно почала менше мучитись, хоч і ми тоді ще лікувались. Тепер почала какати, деколи і 2, і 3 рази в день, тоя тепер переживаю чи то не забагато:xaxa::xaxa::xaxa:
    Здали аналізи, а там і далі тих стафілококів купа-купа, якісь стрептококи, але манюся почувається чудово, гарно набирає вагу, какає і посміхається.:)
    Одне правда, що то все завдяки молочку маминому, бо на сумішах то все набагато гірше проходить.

5. Usmishka

А ще нам другий день як роблять масаж:clapping::clapping::clapping:
    Ми вчора вже пробували в ліжечку реально сісти і встати:no::xaxa::xaxa:, боюсь що до кінця того курсу масажів вона не побігла:ninja::xaxa::xaxa:
    Малій подобається, вона посміхається і в процесі намагається все загризти - від баночки з олійкою до масажистки (її руки):clapping::)
    Маленька моя людоїдочка:xaxa:

• Подобається Подобається x 13
  6. Соня

Соня Well-Known Member

Боже, ці слова та моїй сестрі двоюрідній в вуха... Малому 3 місяці стукнуло, він на змішаному годуванні (в більшості на ШВ), погано какав, то дойкотилися до того, що кожен день дитині нетощо свічку, КЛІЗМУ ставить! Я вже не знаю якою мовою їй пояснювати, що то УТОПІЯ, а вона ніби все розуміє, але далі своє, та дитина без клізми вже сама і не какає! :sad: :sad: :sad: Ну як їй ще пояснити? Підкажіть дієвий спосіб, щоб дитину пронесло чи що?, щоб вона збилась з тих клізм...

• Подобається Подобається x 2
  7. Соня

Соня Well-Known Member

от я теж над масажем задумуюсь, в нас все ок, але може зробити дитині приємне? Розкажіть детальніше про реакцію малечі, про саму масажистку, бо кажуть, що деколи дітки не сприймають масаж, і скільки це коштує?

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ну у нас масажистка була файна. Малий не плакав,сміявся,бавився з іграшками, з нею. Тіки коли до шиї доходило то пару разів плакав. Результат її праці помітний був зразу. Масаж робила на дому-40 грн за раз.

• Подобається Подобається x 1
  9. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ой вже ті Львівські розцінки :) :) :)
    В нас на дому 15-20.

10. Usmishka

Масажистка хороша, з досвідом, ще масажувала сестри першого карапуза в 2 місяці, а він вже слава богу, в 3 клас ходить, н і не стара, років під 35, малеча спочатку недовірливо дивиться, але я стою поруч підбадьорюю і даю іграшки, і за 5 хв малеча розслабляється і починає балдіти:xaxa::clapping:, ну якшо довго в якісь позиції то теж поинає вередувати, але не сильно, та сказать, дає понять:xaxa::xaxa:
    На дому то коштує так само 40 грн, триває сеанс десь пів години.

11. kati

kati Well-Known Member

ми робили масаж коли синочку було десь 3.5 і 7 місяці. Робили не лікувальний а профілактичний. Массажистка- жінка за 60, 40 років пропрацювала масажистом. Я була задоволена, робили 10 сеансів по 30 хв.Вартувала це тоді в неї 10 грн.за раз

12. zara

zara Well-Known Member

Ми теж саме зараз робимо масажик, профілактичний, загальноукріплюючий. Масажистка бере за сеанс 25гр, молоденька дівчинка, не думаю, що дуже досвідчена, але коли робили перший раз в 3 місяці, мася почала перевертатися на животик через день після того, як закінчили, пропав гіпер- і гіпотонуси:). А зараз вже тиждень робимо, доця почала повзати, укріпились мязи живота, буде скоро сидіти без підтримки. Далі вже трошки спокійніше сприймає масаж, але й досі, коли масажують руки та шийку- вереск. То ми сдєлалі ход коньом))- перенесли ручки та шийку наостанок, тому вийшло так, що весь масажик проходить спокійно, а тільки під кінець сльози, потім ставимо трошки на нозі пару кроків зробити, то вона сміється!)
    Підчас масажу масьопці я б тааак хотіла опинитися на її місці))) мене б хтось так помяв)))) а їй, бач, не подобається)) яі собі б не проти замовити масаж, але нема часу (.

13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Всі масажики роблять.... А ми чота не збиралися. Кажете задоволені? Може то і нас попробувати...

14. kati

kati Well-Known Member

Взагалі робити масаж ( профілактичний) рекомендують 3 рази. В 3. 6, 9 міс.Відповідно в 3- укріплюються мязи ручок, ніжок....в 6- підготовка до сидіння, а в 9- до хотьби

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я сьогодні вночі злякалась не на жарт: спимо з малим разом під ковдрою, до цього часу все було гаразд, а сьогодні прокидаюсь від різкого сильного плачу малечі - він опинився під ковдрою з головою:no::no::no::sad: Зорянівонька колись писала що дитині важко нашкодити - я рада що в малого така хороша реакція на небезпеку, а то мама не впильнувала:sad:

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

УРА!!! В нас нині прорізався 5-ий зубчик:radist: Ну й нервів він нам коштував:8:

Останнє редагування: 9 Листопад 2008
    • Подобається Подобається x 17
  17. Олюська

Олюська Well-Known Member

На рахунок масажиків. Можете закидувати тапочками, але я противник профілактичних масажів. Та й лікувальних теж, якщо особливих показань до того немає. Ну ось в нас, наприклад, теж голівонька свого часу на один бік лягала, і тонус м'язів з однієї сторони був слабшим. Нічого, все переросли:). Як на мене, на все свій час: сісти, поповзти, стати на ноги, піти...:)

18. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Ми теж не робили масажів, зате плавали! :)

• Подобається Подобається x 5
  19. Usmishka

Ну , не можу сказати шо то найнеобхідніша річ, але при тому шкоди то однозначно не робить, і не є ціленарпавлено на пришвидшення будь чого, говорю це як людина, в якої хронічні проблеми з хребтом - постійно зіскакують диски.

20. zara

zara Well-Known Member

Плавати - ще крутіше та краще за масаж! Підчас плавання знаєте, як всі мязи працюютьта напружуються!

Статус теми:
Закрита.