Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Для діток старшого віку придумано спеціальні крісла-бустери. Лише зафіксоване сидіння і пристібується паском безпеки дорослим. В деяких моделях (Maxi-Cosi, наприклад) докомплектоване спинкою. Ми, в свої 4,5 року, використовуємо бустер зі спинкою дуже зручно. До речі, навіть в маленькі машини (на прикладі Шкоди Фабії) в ряд поміщаються три автомобільні крісла, відповідно трьох вікових груп.

• Подобається Подобається x 3
  2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

В правилах дорожнього руху вказано параметри віку/росту (здається, 12 років або 1,40 росту), коли дитина може їздити на передньому сидінні. Крісла також мають вікове/вагове обмеження. Отже, як відслужило останнє крісло, дитина на ЗАДНЬОМУ сидінні пристібається паском. Коли її вік/зріст дозволяє за правилами сідати на переднє сидіння, вона може сидіти там, але знову ж таки пристібнута.
    В таксі я пристібаюся на задньому сидіння, дитину на коліна.

3. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Ну не знаю як там із таксі можливо так само як і в маршрутних транспортих засобах, на руках у мами бо написано так: що забороняється перевозити дітей, зріст яких менше 145 см. або тих що не досягли 12-річного віку,- на передньому сидінні легкового автомобіля, мікроавтобува за відсутності спеціального дитячого сидіння

4. Loyal

Loyal Well-Known Member

І в нас бус! І нормально кріпимо! Було б бажання. Я на руках дитину так не втримаю, як крісло. А після того, як він мені вдома впав, то я собі тільки уявляю в що мож було вдаритись в машині :no:

• Подобається Подобається x 2
  5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Бус двох місний! Тобто якщо прикріпити дитину то мамі вже місця немає....

6. irushka

irushka Well-Known Member

В нас до цього тижня теж був жигулі, і то старезний, де не те, що на задніх сидіннях не було пасків, а і від передніх нічого не залишилося, возили малу на руках, але якби була можливість кріпити крісло, то купили би давно. А те, що можна самому причіпити ті паски, навіть не здогадувались. Я дуже занепокоєна безпекою моєї дитини в машині, тому крісло для мене буде як певне заспокійливе.
    Тепер в нас нова машина :) і завтра їдемо купувати АВТОКРІСЛО! Ура!

• Подобається Подобається x 13
  7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

ми возимо манюню в кріслі від народження - то вона реально звикла:clapping:, по -перше і їй добре там перекимарити поки їдемо, і нам спокійніше і надійніше:), особлива зручність коли нас тільки двоє:y:
    А в нас в суботу виліз другий зубик - то ми тепер зубаті-зубаті:xaxa::xaxa::xaxa:, гриземо все під ряд, особливо мамині і татові руки:ninja:, а зуби такі гострі-гострі, певно "чєловєчєнки" хоче:xaxa:

• Подобається Подобається x 9
  8. Nata

Nata Well-Known Member

Ой мамусі, в трубу я з тими автокрісами вилечу :).
    А ще й діти там не сидять, хіба що страшним дядьком міліціонером страшити.
    Для мене автокрісло - то купа незручностей, а не безпека дитини, але правила є правила, будемо щось думати:confused:.

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми в автокріслі з пологового!!! І без нього я як без рук бо переважно я за кермом, з татком тільки на вихідних їздимо. Марко вже знає в мами в машині тільки крісло, а в татка в машині крісло замість меблів, ні за що не сяде, хіба що поспати в дорозі. А автокрісла в нас два, одне в мене, одне в чоловіка. Купили друге через те що чоловік зранку після вихідних забув перекидати і ми лишалися без автокрісла, значить ніде поїхати не могли..

10. Nata

Nata Well-Known Member

Ну якби я була за кермом, то питання б навіть не піднімалося. Але я їздити боюся, їздить у нас тільки тато :).

11. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ясочка (старша доня) також не дуже хотіла сідати в автокрісло, а особливо прив'язуватись пасками:umbrage:. Хитрували-мудрували з татком як могли, а таки привчили. Менші дітки подорожують з народження (найкращий сон - під час руху) і прив'язані без проблем. Єдина незручність коли мандрівка довга: кріселко Левчика встановлене проти руху, тому незручно до нього обертатись, щоразу зупиняємось (але і ноженята можна розім'яти:clapping:)

12. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я теж збираюся виповзти на Південний - вивчити асортимент ліжечок, комодиків, столиків , колясок. Бо я ще в цьому питанні повний аматор :)
    Хочеться чогось гарного і надійного :) - чи є щось таке в наших широтах :) Дівчатка, а ви геть все купуєте наперед? Чи частинками - меблі так, а речі для мальоти - потім , після пологів? Бо в мене родина - страшні консерватори :sad:

13. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ми возили Данилка спочатку в позиченому автокріслі десь з 3 до 5 місяців в машині діда. А потім каталися в інших машинах на руках. Але коли з"вилось своє авто, то придбали автокрісло. Але Данилові було вже 1 рік і місяць. Я хвилювалась, що малюк не захоче там сидіти. Знайомі казали, що треба буде просто перетерпіти декілька тижнів реву. Але на диво, Данилко залюбки сідав в автокрісло, навіть подає мені ремені, щоб я застебнула. Легше і йому і мені. В основному в дорозі він спить в нормальній позі,а не викривлений на руках.
    Взагалі я дуже задоволена автокріслом. Про закони навіть не думала. На першому місці були зручніть і безпека маляти.

А сьогодні в нас була найдалекіша подорож - були у Вас в гостях - у Львові. Практично всю дорогу туди і назад Данилко солодко спав.

• Подобається Подобається x 4
  14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Усмішка, ми з вами паралельно йдем! Сьогодні так само вже 2-гий зубик виліз. Ми вже справжні зайці зубаті :xaxa::xaxa::xaxa:

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

І наша Олеся в автокріслі неохоче сидить і коли не спить, то, зазвичай, "свариться":xaxa: Але здебільшого солодко спить:)
    Ми возилися на руках до півроку. І скажу вам, за годину їзди мої руки дуже стомлювались її тримати.

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А в нашої Настулі вже був перший поцілунок!!:)В неділю ми зустрічались з її другом Владіком (йому 9 місяців).Вони уважно один одного розглядали,тримались за ручки,а коли їх поставили поруч,Владік вхопив Настю за руку,підтягнувся до неї,відкрив ротик і втикнувся (не можу інше слово підібрати) їй у щічку,а вона у відповідь зробила те саме.Поки я включала фотоапарат,то вони вже почали один одному шапки здирати,на цьому вся любов закінчилась:)

• Подобається Подобається x 17
  17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

То може буде зять?:xaxa::xaxa::xaxa:
    Я рада шо то не тільки в нас так:), ми тепер маємо проблему з лежанням, бо хочемо тільки сідати, а it толком не виходить:confused:,
    тыльки положеж горизонтально - крик:8:, ы на руках не дуже хоче:no:,
    я вже не знаю шо вигадувати:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 2
  18. Olay

Olay Well-Known Member

Давненько нас не було,а в нас стільки нового.Головна новина - в суботу у нас виліз перший зуб:clapping:,а вчора Олег вперше сам пішов (правильніше сказати пробіг) без допомоги таткові на зустріч.Також навчився цьомати у щічку,і при цьому так голосно чмокає:xaxa:.

• Подобається Подобається x 13
  19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми з Мартином вчора повернулись з лікарні "Охмадит ".Пролежали там чотири дні,капали нам антибіотик.Почалось все із звичайних сопельк,а закінчилось етмоїдитом.Ліве очко так напухло,що навіть не відкривалось :sad:,температура 39 :8:...А на поліклініці сказали,що це алергія і відправили додому :no:.
    Нікому не бажаю туди потрапити-умови жахливі.Спати з річною дитиною на ліжку,яке прогинається до підлоги- це щось :8:,один унітаз на 40 чоловік-це... :bad:.Але хоча б тепло і годують нормально.
    Зараз ще приймаємо антибіотик в сиропі,але ми вже ВДОМА і очко у нас гарнюнє :).

• Подобається Подобається x 20
  20. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Ми вже повзаємо, тягнемо все, до чого руки дістають, гриземо все, до чого дістають майбутні зуби. Наша мама, тобто я, скоро від того всього втече на край світу: тато ніби у відпустці, але рідко є такий день, щоб не зателефонували і не покликали "на хвилинку", майстер робить ремонт лоджії , тому їсти що-небудь не зробиш, старша готується до олімпіади з мови і з історії , тра допомогти, а ще з алгебри - тут не заважати.:8::8::8: А Соня-патисоня - див вище + спимо дуже погано. Вчора я не витримала і посадила у ходунки, то вона зразу і побігла, саме не пішла, а побігла.:clapping: І куди, ви думаєте? До дзеркала! :xaxa:Любувалась собою хвилин сім. Далі стягнула Тетяниного шарфа (і як дотяглася?!) почала жувати. Насилу відібрала... І так по кругу... Мені негайно треба троха релаксації!!!

• Подобається Подобається x 18
Статус теми:
Закрита.