Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

І що кожен раз свічку використовували?

2. Nata

Nata Well-Known Member

Для приємних спогадів. Він маленький був світлесенький і дуже кучерявий, зараз волосся вже не таке. А перші кучері - це так сентиментально :).

• Подобається Подобається x 5
  3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А наше темне волосячко посвітліло і поріділо:no:а такий чорнявий хлопчик був:) нічо, думаю ще поміняється

4. Улянка

Улянка Well-Known Member

ГГгг, я десь читала забобони опубліковані так там казалось що і нігті до року стригти не можна:haha:)))))

В нас щось з каканням не дуже:sad: По-перше нічого вредіна їсти не хоче. Обід(овочеву зупку) ігнорує четвертий день підряд. І якщо покакає то ледве ледве і какашки чорно-зелені. Десь читала що такий колір при голодних запорах буває.

5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ми перший раз малого постригли, коли йому було рік. І то так: зістригала спочатку трошки волосячка хресна, а потім хресний. Малий дуже плакав, видно не хотів щоб обстригали його гриву :). Потім за деякий час ми його постригли машинкою під 9.

В мене є досі моє волосся, дуже приємно витягнути і подивитися яка я була чорна лялька, а зараз....
    А малого волосячко, як постригли, я зібрала в салветочку і поклала на підвіконник, щоб туди ніхто не добрався. На другий день - нема, я до мами, а вона викинула, подумала, що то просто салфетку хтось поклав :sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 2
  6. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ми намагалися постригти Олесю десь в 2 міс., бо в неї всюди волоссячко повилазило, а ззаду на потилиці (з самого низу) залишилася полоса чорного-пречорного, то ми вирішили допомогти йому вилізти. правда, нічо з того дуже не вийшло, бо дитя мало шило в дупці:)

7. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

8. Гелена

Гелена Well-Known Member

згідно нових правил дитину не можна возити в авто без дит. крісла, штраф 600 грн
    зі своєю машиною все ясно, неясно як їхати в таксі чи в маршрутці?
    і чия то проблема: моя чи таксиста?
    носити з собою крісло чи що? :confused:

• Подобається Подобається x 7
  9. СОФІЯ -СОНЯ

Дійсно заморочка... :umbrage:Може хто має змогу зателефонувати до Польщі чи ін і вияснити це питання, там такі правила вже давно діють. Хто вияснить, дайте знати, будь-ласка.

10. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ми до року не стригли Данилка, бо не було чого стригти. Потім я йому підстригала тільки біля вух, бо не гарно стирчало.А взагалі я стараюсь стригтись на новий місяць і малюка так буду стригти. Волосся справді свидше росте.

P.S.: Можливо у понеділок з кимось форумлян-батьків зустрінемось - буду у Львові:)

11. Panadolka

Дівчатка, а хто знає, ті крісла прикріплюються до всіх машин? Загалом мене цікавить жигуль, бо нову машину плануємо на весну, а до того часу не на руках ж нам носити....
    А взагалі то брєд якийсь! В мене дитина спокійно сама сидить на задньому сидінні, і крісла нам не треба (а ми зпереду сидимо).

12. СОФІЯ -СОНЯ

У новинах говорили, що штрафувати за перевезення дітей без автокрісла почнуть із травня 2009, оскільки автокрісло- задоволення не із дешевих. На офіційних сайтах ДАІ нічого знайти не можу, просто якісь витяги з правил, де говориться про безпеку перевезення дітей до 12-річного віку в загальних фразах. Ну, у нас як у нас - проблема з отриманням якісної і достовірної інформації є і буде завжди.

13. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А чому ви не хочете дитинку із собою в ліжко класти?

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Наразі кладем - вночі, щоб не доводити дитинку до плачу, поки мама прокинеться і встане. А взагалі-то вважаю, що він має з дитинствазнати , що в нього є СВОЄ ліжечко (і ще різні речі), + щоб не перегрівати дитину. І, сподіваюсь, він скоро виросте. Потім мабуть не буде легко відівчити.

15. tslezinska

Ну взагалі-то для нормального ГВ та повноцінного розвитку дитини спільний сон є просто необхідним+для вас це буде набагато зручніше, ніж бігати до ліжечка. Щодо перегріву-то якісь бздури...І колись дитина сама захоче спати окремо, коли їй стане з вами тісно. Тому насолоджуйтесь материнством і не чекайте, що дитина скоро виросте, бо потім будете з сумом згадувати, як то ваш карапуз був такий мацьопа...

• Подобається Подобається x 1
  16. tslezinska

То не брєд, то йдеться про безпеку дітей, а не про гаманець батьків...Уявіть, не дай Боже, аварія, то ваша дитина без крісла, не пристібнута добре, вилітає через лобове скло на раз-два...І то може бути не ваша вина, а просто якийсь п"яний вуйко вирішив, що він Шумахер...Тому для мене це нововведення (в Росії та Європі то вже давно норма) є дуже цінним та правильним, ми малого з народження в автокріслі возимо.

17. tslezinska

Один раз було, що малий 3 дні не какав, як ми їздили до Києва (напевно, стрес), то я йому під вечір 3-го дня ставила свічку. А зараз може щось наїстися такого, що його кріпить, то він не може покакати й починає дуже часто і дуже запашно пукати, стає дратівливим, тоді я знаю, що треба йому допомогти.

18. Panadolka

Я висловила свою думку, і я вважаю, що це брєд. Я є не ворог своєї дитині, але в нас така ситуація, що ми немаємо як прикріпити це крісло, в кумів взагалі бус, то як з такими машинами? Міняти спеціально, бо придумали автокрісла?

19. tslezinska

Конкретно в Жигулях для того, аби закріпити крісло, потрібні паски на задньому сидінні. Якщо їх нема, купляються і власноруч або за допомогою майстра встановлюються. Далі крісло ставиться на сидіння, а пасок протягується попід нього (там є інструкція до крісла) і закріплюється. У нас Лада, тому ми то все зробили ще давно-купили паски, чоловік сам поставив, закріпили крісло.
    Якщо треба переставити в іншу машину, відчіпаєте у своїй, переносите в іншу і таким самим макаром кріпите.

20. Panadolka

Дякую за відповідь на моє попереднє питання. Можливо для такої дитини як моя, пів біди, я ще згідна, але до 12 років - це вже перебір! В мене племінник має таку вагу як і я, і ріст таки самий. Йому 11, то що його теж в крісло посадити? А якщо племінники будуть їхати з нами (машини власної в них немає), то як тоді? Купляти на 3-4 рази крісло? А в таксі?

Статус теми:
Закрита.