Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А моє чудо, коли дує сильний вітер, роззявляє рота так широко, як тільки може, і ловить вітер:xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  2. Олюська

Мамусі, хотіла запитатись, в якому віці дівчинці найкраще проколювати вушка? Бо хтось казав, чим раніше, тим краще. А я собі як уявлю, як моє дитя буде верещати в 10-12 міс. - моє серце не витримає... особисто мені проколювали вуха в 6 класі, я тоді усвідомлена цшла на цей крок, знала, що буде боліти. А дитина така маленька отримує шок... Чи, може, є якісь фізіологічні особливості, що треба рано проколювати?

3. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Розкажу про, на мій погляд, зразкове проколювання вушок :) моя похресничка маючи близько 1,5 років і старшу сестричку захотіла собі теж кульчики. Моя кумця пообіцяла їй це задоволення, але дещо пініше - "коли виросте". І в близько два роки Катрусиних виконала обіцянку - бо бажання в малої не пройшло. Практичний аспект історії: дірочки пробивалися одночасно з переселенням у власне ліжечко і остаточним привченням до горщика - бо "вже доросла" :)Больовий аспект - оскільки Катруся свідомо хотіла кульчики, то її попередили про біль і вона його мужньо пережила маленьким ойканням і слізками в очах, але друге вухо підставила :)
    і про власний досвід - мені, на щастя, в несвідомому віці вуха не проколювали - і добре, бо мені в своїх вухах сережок не хочеться, тому моя мама рулить:y: :xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  4. Ная

Ная Well-Known Member

Ми з Софійкою вчора з самого ранку біля двох годин літали на літаку в околиці Львова:). Вже давно і неодноразово читала про те,що кашлюк добре лікується перепадами тиску,які можна досягнути піднявшись літаком в повітря. Та й лікарка радила нам те саме,тому ми і зважились на таке "лікування".Нас піднімали по певній схемі,з перепадами висот,льотчики вже не перший раз таким займаються,кажуть,що в останній час збільшилася кількість звернень по такі лікувальні польоти. Я сильно переживала,як дитина буде вести себе в літаку,чи не стане їй зле,але вона була молодець,спочатку все розглядала,а потім вирішила доїсти свою булочку,яку ше до того не випускала з рук,а далі так з тою булочкою і заснула:). Так що красотами польоту тішилася я одна:). Після того стан донечки значно покращився,приступи стали рідші і слабші,зараз спить собі спокійно,а я радію,що таким незвичним способом таки вдалося хоч трохи зарадити хворобі.

• Подобається Подобається x 25
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Після трьох років. Це не моя думка, а тієї людини, яка займається проколюванням вух:)

• Подобається Подобається x 2
  6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми останній тиждень надолужуємо пробєли в харчуванні денному зарахунок ночі:xaxa::xaxa::xaxa: - цицяємось мало не шо години, як зовсім малесенька ляля:xaxa::xaxa:. Мама вимучується, але то певно подіяла моя погроза, шо як не буде добре їсти то перейдемо на кашки, а то поправились за 2 тижні в 5 місяці лише на 150 г:umbrage:, так шо маю на дію шо тепер результат буде кращий:clapping:.

• Подобається Подобається x 1
  7. Олька

Олька Well-Known Member

А я своїй проколола в 7 місяців, то вона навіть не пискнула і не зрозуміла, що з нею сталося. І після того ніяких проблем не було, нічого не червоніло. 3 дні не мочила і все.

8. Katrin

Katrin Well-Known Member

Трохи не по темі.
    Підкинули нам під двері цуценятко маленьке, дуже класне і потішне. На вигляд десь місяця 1,5-2, але точно не знаю. Допоможіть йому знайти домівку, будь ласка !Будемо вдячні. Лишити в себе нажаль не можемо з деяких вагомих причин. Мої координати 8 097 289 17 57, 64 04 31 або в ПП. Заздалегідь вдячна всім, хто відгукнеться.
    Ось таке маленьке чудо:[​IMG]

9. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ану розкажіть детальніше, де то таке задоволення можна знайти! І що ще вони такими польотами лікують? Чи можна просто політати заради задоволення? Бо наш малий вже в літаку літав цього літа, думаю, йому сподобається знову, бо він всі літаки чує, одразу до вікон мчить...

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А нашо дитинці малій вушка проколювати? Їй то все одно байдуже, то суто для задоволення батьків. Може краще це зробити, коли дитина свідомо того захоче?

• Подобається Подобається x 8
  11. Usmishka

Нам також рекомендують проколювати малечі зараз - по-перше, кажуть, дитина сприймаі то з легкістю, а по-друге, що то сприяє на корекцію зору, бо в мочці вуха купа нервових закінчень.
    От і не зна, де правда а де видумка, і страшно вагаюсь....:no::8::8:

12. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Мамуськи!:) поділіться-но досвідом...:) як ваші цьопочки реагували на карусельку(мобіль)? бо я вчора Олюсю вперше під нього поклала...то на картонці від карусельки пише шо то дитину має заспокоювати і сприяти засинанню... А в нас та дееее...Олюся трясла всім чим могла - і ручками і ножками, крутила головою, зачудовано дивилася, приблизно раз на хвилини 4 видаючи вигук захоплення типу "єєє!!!". спати або гіпнотизуватись бажєння в неї геть небуло...:)
    і ще: як часто на день ви ту штукенцію використовували? бо я більше 15 хв на перший раз не ризикнула - так, щоб хоч базово посуд помити :)

13. Usmishka

:xaxa::xaxa::xaxa::clapping::clapping::clapping:
    Те саме і в нс було.
    Вперше коли вчіпили, то Іра чуть з радості з ліжечка не вискочила:xaxa::xaxa::xaxa:, агукала, товклась як слоненя:8:sad:повісили в 2 місяці так само) - тому як під тим спати теж; не маю уявлення:confused:
    Включаю деколи на хвилин 10 зранку, щоб ліжко наше застелити і одягнутись.
    З часом бурхлива реакція проходить, інколи взагалі не цікавить.
    Тепер мася більше цікавиться звірятами, які на бампері намальовані - пробує їх відірвати:ninja::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А нам мобіль допомагав заснути зранку,коли мася прокидалась в 7-8,я його включала і вон ще годинку спала(але засинала тільки після того,як він дограє і це було десь з 2 до 3 місяців)А пізніше слухала його максимум 10-15 хвилин і рвалась на волю.В 4,5 міс.ми його зняли,бо Настюха ловила звірят за лапи,і могла завалити всю конструкцію

15. nester

nester Well-Known Member

Мамусі, підскажіть в кого таке було. На щічках і на чолі в малого маленькі прищики з білою серединкою. В мене таке саме на передпліччях, читала що це гормональні кризи в малюків. Але ще читала, що вони самі за місяць часу проходять. В нас це виникло коли йому було 4 місяці, зараз нам майже рік, а воно не проходить. Пітничку і алергію вилючаю, бо малий не кутаний, і на почергове виключення продуктів з нашого раціону висипка не реагує. Вона його не турбує, не свербить, і на інші частини тіла не переходить.

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Не буду стверджувати бо я не бачила, але моя мама бачила передачу де лікар розповідала що проколювання вушок може скоректувати зір і в інший бік вплоть до сліпоти. Але вік тут напевно ролі не грає.

Останнє редагування: 20 Жовтень 2008
  17. Натася

Натася Well-Known Member

моя мацьопка реагувала (і реагує) так само, як твоя, - зачаровано дивиться, тішиться, "агукає" до ведмедиків, товчеться як слоненя:)
    включаю як коли, але приблизно 2 рази на день по 10-15 хвилин, за той час встигаю помитись, поприбирати і ще в хаті поробити що треба.
    щось зовсім собі не уявляю, як то моя малеча спала б під мобілем:xaxa:

а нам сьогодні 3 місяці!:clapping:
    ми вже важимо 8 (!) кг і маємо 66 см (народились 3800, 54), але як не дивно, Данило зовсім не виглядає на таку вагу, мабуть, тому, що довгий.
    їмо виключно цицю, багато "балакаємо" і сміємось, перевертаємось з животика на спинку, впізнаємо своїх, уважно розглядаємо все навколо.
    а ще у нас з'явилась нова улюблена забавка - килимок (зараз викладу фотку в "маленькі чуда"):)

• Подобається Подобається x 15
  18. Олюська

Моя дитина останнім часом вночі (після першого нічного годування, о 00.00) прокидається і так товчеться!!! Може тривати півгодини-годину. І видно, що хоче спати, бо стає на ноги і падає, голова хитається в різні боки, аж закидає голову назад. І все одно встає і повзає, лізе догори. Вчора чоловік аж переживав, чи то нормально, бо так ивглядало, ніби її накололи адреналіном... Я сама думаю, чи в цьому нема нічого поганого

19. Usmishka

Ну, нівроку!!!:clapping::clapping::clapping:
    А то я переживала за наших 7 кіло:xaxa::xaxa::xaxa: - он які богатирі ростуть:y:

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Давно ми про себе не писали в цю гілку. Сьогодні нам виповнилось 7 місяців. Вже хочемо тьопати. Сидимо, але сам ще не встає, як пробує то перевертається на животик зразу. На животик і назад-улюблена справа. Говорить мам, мама, особливо як іграшки впадуть чи щось то кричить мам,мам,мам. Ще каже ам, ба-бо, бо-ба(типу баба), коли питаю де тато, то каже бррррі махає па-па. Світло любимо включати-виключати, читати журнали, все пробуввати,дерти,ну звісно і роті дегустувати. Маємо два зубки. Скільки важить не знаю, бо важились в 5 місяцв останній раз тоді мав 7700. Зараз прихворів:насморк,кашель,горло червонувате(((( Але така то радість ті діти, хоч і сили всі заберають. А часу вільного з ними все менше і менше. Казали мені, що після 6 місяців з дитиною легше, мені щось не легшає.:confused: Але нічо-діти швидко ростуть...Улюблена розвиваюча іграшка це - МАМА. Мої руки,пальці, волосся(якого щодень менше стає), ніс,очі. А ще як мама носить і приговорює: паровозік чух-чух...а малий собі видає типу чух-чух і довольний...ой, та багато всього цікавого, самі знаєте. А ще недавно писала в гілку "Для майбутніх мам",що як я буду з малечею,що буду з ним робити, я ж нічого не знаю. А знання то прийшли самі, з самого серця....

• Подобається Подобається x 18
Статус теми:
Закрита.