Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Мій Петро пісяв вночі до ... трьох років (спав без памперса). Мусіли його вночі підняти, він ходив на горшок і далі спав. Чоловік ставив будильник на 3 ночі, інколи не встигав :).
    Малий вночі не їв, не пив, на ніч їв кашку. Зараз йому майже 3,5, режим харчування не змінився, але пісяти вночі нарешті перестав:clapping:.

• Подобається Подобається x 2
  2. ірен

ірен Well-Known Member

Я годую за вимогою.мій взагалі їсть вночі 1 раз,десь 5-6год.:) сьогодні вночі сама прокидалась кілька разів,але бачу дитина солодко спить,не будити ж

3. Іруня

Іруня Well-Known Member

Раз ви вже почали про "горшок" говорити в цій гілці, то мушу і я похвалитися. Ми вже 4 ночі підряд встаємо з сухим памперсом!!! За пару днів попробую ложити без памперса. Якось то нам дуже легко вийшло. В 1,5 роки ми зняли памперс на цілий день, в рік і 7 почала проситися вдень, але в ночі пісяла в памперс, а зараз майже рік і 11 і я вже можу з впевненістю сказати, що ми вже привчилися до горшка :).

• Подобається Подобається x 5
  4. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Важливо ще, аби дитина перед сном попісяла, якщо ви хочете, щоб ліжко лишилося сухим (хоча то не 100% гарантія). Ми спимо без памперса вже доволі давно, попервах пісявся, а зараз вже памперс хіба на вулицю вдіваємо, бо він може в пориві радості на вулиці покакати.

5. Буцька

Буцька Well-Known Member

всім привіт!Давно активно читаю посиденьки(почала ще на початку вагітності)Маю донечку.Скоро буде 2 місяці.Дякую за такий форум.Скористалась багатьма порадами і інформацією:)Довгих вам літ існування!

• Подобається Подобається x 20
  6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми почали ну дуже гидко спати:8::8::8: - просипається шо години, трохи посмокче грудь і відвертається, скиглить і покрикує:umbrage:, товче руками і ногами - прямо сил вже нема:ninja::sad: І то так останній тиждень, все таки може то на зуби, але мама після таких ночей як зомбі:no:, з признаками сколіозу:sad:

7. Олюська

Олюська Well-Known Member

Усмішко, то певно таки зуби. Потерпіть трішки, то недовго, в нас перший виліз в 5 міс. (правда, безболісно), а в сусідчиного малого - в 4,5міс.

• Подобається Подобається x 1
  8. Олюська

Людоньки, в мене в знайомих 5-річна дитина щоночі пісяється:sad:. І батьки нічого з тим не роблять, кажуть, переросте, наступного року до школи...

9. Олюська

А моє дитя нині спало півгодини за цілий день і то надворі, я вже валюся з ніг:8::8::8: І знову товчеться, схоже, збила собі режим і не може спати:sad: Вечері поклала о 20.30, поспала до 22.00 і в плач:sad: Не знаю, як її колисати зараз, бо тільки заходимо в нашу кімната, починає плакати:sad:

10. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

А нам сьогодні да місяці й два дні! :)
    І весь цей час Олюсятко на ГВ. І вже вміє посміхатись "на вимогу":xaxa: і забирає в мене весь час- то їсти, то коськатись, то спати поруч, бо окреме ліжечко не для нас :) мрію хоч би на денні сни її туди, ато нічо по хаті не можу:8: а коні Олюся пасе тіко на мамі чи на таті, а якшо на ліжку, то риє носом, але повзе, може так сантиментрів 30-40 проповзти, партизанка:xaxa:
    отакі ми моднячі :) а я пристосувалась з Олею на циці вишивати бісером, тре буде в відповідній гілочці похвалитись :)

• Подобається Подобається x 16
  11. Улянка

Улянка Well-Known Member

Вчора був такий не легкий день, а моє чудо втішило мене. Зробила доня мамі з татком подарунок:) Почала топати:) По десять кроків, сама:) Я така щаслива!!!:)

• Подобається Подобається x 23
  12. zara

zara Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, якщо хтось знає- таке питання: При сильному вітрі в лице доня затримує дихання на пару секунд. Чи це нормально? Памятаю, десь читала, що це рефлекторно, але в діток, які ниряють у воду з головою, а ми так не купаємось.

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

а ви не затримуєте дихання при сильному вітрі в лице???
    я, наприклад, деколи навіть задихатись починаю, мій чоловік каже, що ніколи такого не бачив :)
    ваша донечка така не одна :)

• Подобається Подобається x 3
  14. zara

zara Well-Known Member

Тішуся, що не одна вона, а то я почала трохи нервуватися. ) Але я коли вітер в лице, так не роблю.(

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ми навіть так бавилися літом:) Я махала на донечку віялом а вона на секунду затримувала дихання і як починала ги-ги-ги-ги-ги-ги-ги-ги-ги-ги-ги-ги:)

• Подобається Подобається x 6
  16. Ksani

Ksani Well-Known Member

Ми ще досі на ГВ, а пісяти вночі малий перестав у 10 місяців! Я тоді почала його висаджувати вночі. Кілька ночей висаджувалися (1 раз за ніч), а потім сина перестав вночі пісяти ! Памперс зняли :clapping:

• Подобається Подобається x 8
  17. Loyal

Loyal Well-Known Member

Абсолютно нормально! Рефлекс є рефлекс. Мій малий затримує і як йому подути в личко. В нього спочатку робляться велииикі очі, а потім посмішка розпливається по личку :xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  18. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

В моїх знайомих - аналогічно... Я вважаю, що дитину потрібно привчати до горщика !!!:clapping:

• Подобається Подобається x 1
  19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Недавно спілкувалась зі своєю знайомою психологом в дитячому садочку. Якраз до неї ходив на бесіди хлопчик з такою ж проблемою. Після декількох сеансів проблема ніби вирішилась. Психолог дала настанови батькам, як вирішувати цю проблему. Через деякий час знов звертаються до психолога - знов пісявся. Питає психолог, чи робили так як вона казала - ні, бо перестав. Вона казала, що проблема повинна вирішуватись стільки, скільки вона триває навіть якщо все здається нормально.

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.