Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Нам порадили купити вінницьке мило (той завод, що випускав пральний порошок "Лотос"), ми купили і нам дуже подобаєтьсяю. Але воно не є цілком вінницьке, той завод є тільки чи то дистриб'ютором, чи то постачальником. А випускається в Санкт-Петербурзі "Невська кометика"

• Подобається Подобається x 1
  2. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

А ви нозі на комбінзончику обріжте і крайчики зарубцюйте, може трохи продовжить то їхнє коротке життя. Правда, подивіться як по повноті і чи під пашками не натирає

3. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Можна я шось скажу? тіко не кидайте тапками бо я ше малодосідчена слінгомама і взагалі....
    словом...а якщо носити дитинку в слінгу стовпчиком? там ніжки широко розводяться і притуляються до маминого животіка...
    це стремена ніяк хоч частково не зможе замінити?:sad:

• Подобається Подобається x 5
  4. Натася

Натася Well-Known Member

ви маєте на увазі таке носіння?
    збираюсь так носити, бо до цього часу носила тільки горизонтально. надіюсь, що зможе стремена замінити.

5. pampyshka

Натасю, ми ж були на "ти" в гілочці для вагітних :)
    Маю на увазі отаке носіння. там ніжки не по турецьки, а жабкою. ми його освоїли в місяць і 3 дні. я Цьопу несу так поки вона має бажання розглядати все,а як засинає, то трансформую в "колисочку з-під руки" :) при "стовпчику" ноги розведені зовсім, але дитятку добре :) пробуйте :)

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

І правильно зробили, що на лікарку забили! Можете спробувати протирати ту висипку облепіховою олією, вона дієва при шкірних проявах. І дивитися, щоб ті місця не замокали, бо може пітничка бути. Частіше провітрювати, можна ще присипкою трошки помазати. Нам ще помагав крем Бюбхен під підгузник, навіть коли сильна пітничка була. Але то ви самі дивіться...

7. zara

zara Well-Known Member

А в нас перший зубчик! Обійшлося без температури та зайвих нервів, тільки ниє весь день, а так- весела) Цікаво, це всі так тихо виростуть чи так пощастило з першим))

• Подобається Подобається x 12
  8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Молодці ви! А ми хіба вередуємо вечорами, то я вже ті ясна розглядаю по 2 рази на день. :confused:

9. zara

zara Well-Known Member

О мені це знайомо))) Знаєш, ми виглядали та розглядали ті ясна з 2 місяців )), відколи мася почала сильно слинитись, ну і звісно, все сходиться-ясна набрякли, до рота все тягнемо, ждьом-с..а нема.. От я і забула за них, аж тут сьогодні просто дивлюсь, в неї до нижньої десни ніби щось біле прилипло, я давай пальцем туди, )) і ...порізалася!)))

Ой, а ви помітили, щось давно тут в нас ніхто не народжувався..З останніх надходжень- Пампишка, Настюша, Оленкастар, але то вже більше місяця тому ..А де всі інші?

• Подобається Подобається x 5
  10. pampyshka

правда-правда...шось пузата гілочка естафету не переймає:clapping:

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я надіюсь що в нас буде теж спокійно:) А то погризання всього навколо і слюнькання - то катастрофа:xaxa:, особливо зранку, мася мене будить тим шо запихає мої пальці собі в рот шоб я десн чухала:ninja:, а оскільки мама з просоння не дуже того, розуміє, то доня сама тими пальцями по роті вузає і підкрикує вдоволено:tanksmile:, от вам і будильник:)

• Подобається Подобається x 7
  12. Loyal

Loyal Well-Known Member

І я помітила! Зато нас 4-ох місячних з хвостиком тут багатенько :) Ми як вистрілили одна за одною :xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  13. Natalka

Natalka Well-Known Member

Оленко, послухайте Уку. Прояви на шкірі можуть бути наслідком внутрішніх негараздів, а через шкіру організм очищується - бажано нічим не замазувати. Алергічна висипка може бути і не по всьому тілу.
    Ще одне - за результатами загального аналізу крові (розширеного з формулою) можна підтвердити чи це алергічна висипка (при алергії буде збільшена кількість еозинофілів). про аналізи краще розпитайте чоловіка.
    Пи.Си. А дієта з профілактичною метою ще нікому не зашкодила:xaxa::xaxa::xaxa:
    Здоров'ячка вам і вашій малечі.

• Подобається Подобається x 7
  14. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ми вчора вперше купалися в великій ванні:dance:, бо нарешті включили теплу воду:radist::radist::radist: Дитя від нової обстановки не знала, що має робити:xaxa:, така спокійна була. Бо після купання у маленькій ванночці в нас було море навколо ванни, а тут :no: :)

• Подобається Подобається x 3
  15. Usmishka

Ми теж на цьому тижні попробували - гребла як на олімпіаді:clapping::clapping::clapping:, чоловіку теж сподобалось, а мамуся бігала з фотоапаратом:xaxa:
    Ше сьогодні мене "вбила" моя свекруха, приїхала, мало того шо свідомо доводить дитину до плачу, то остійне звертання до малої-цмокання, як до собаки, я їй кажу, шо дитина без відхилень, а вона не понімайоть, повбивала б...:ninja::ninja::ninja:

16. Usmishka

Це точно:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    Зате мамам буде легше зорінтуватись:)
    То якось хвилями получається, бо багато є 6-тимісячних, а 5 менше:)

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Давно не писала про своє маля. Так от - ми вже досить добре повзаємо:) Правда, сидіти нам не виходить. Зато за останні 2 тижні - навчився сам вставати. Спочатку в ванні, хапався за металеву штуку для зливу, ставав на коліна а тоді на ноги. Тепер ми в ліжечку стоїмо. І тільки я його покладу - зразу дереться назад.
    Наші 2 зуби вже добре видно.:)

• Подобається Подобається x 13
  18. zara

zara Well-Known Member

А я тепер не знаю, що таке сон вночі (( Вже три дні мася почала уві сні перевертатися на животик, а руцю ще не добре підкладає, тому ми біля неї постійно , або перевертаємо на спинку, або дивимося, щоб дихання не перекрила собі . Доречі, памятаю про таке писала Зорянівонька)), а пройшло трохи часу, як і в нас те саме )) А ви говорите : всі діти різні..Різні то різні, але...такі однакові! )))

А ще я всерйоз думаю, що свекрухи і мами закінчили якісь курси, де їх вчать тому, як тільки ми за поріг, дати дитинці водичку...Бо це ж катастрофа!!, таке враження, що більшге нема чим зайнятись.. ))

• Подобається Подобається x 6
  19. карапуз

карапуз Well-Known Member

А ви купували через інтернет ?

20. Ніка

Ніка Well-Known Member

а ми сьогодні вперше потрапили до хірурга! то добра тітонька нас втішила, що наша пупкова грижа не така вже й страшна і скоро вилікується сама!!!:radist: я вже хоч трохи спокійна, а то своїми масажиками замучила того животика...
    цікаво, чи у всіх дітки так сильно впираються нозями? бо мій малюк так сам топає, коли йому давати опору, а якщо тримати на руках, то просто повідтоптує усі коліна. я звичайно тішусь, що росте такий спортсмен, але чоловік почав переживати, щоб часом на хребет не пошкодило...
    згадались лікарі із поліклініки...за місцем проживання до нас лікарка взашалі не приходила. (ми живемо за містом). а стали на облік на Виговського, то лікарям просто всерівно, що там з дитиною - прийшли на огляд - добре, не прийшли - то ваші проблеми! ми туди 2 рази їздили і жодного разу не застали ні невропатолога, ні хірурга - таке враження, що в них або постійний відпуск, або вільне відвідування...:no:
    так хочу на форумівку в четвер!!! а в мене сесія...:8:

Статус теми:
Закрита.