Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Дівчатка,хто може порадити хорошого педіатра? :no: Бажано такого,щоб можна було,при потребі, і додому викликати.

2. Nata

Nata Well-Known Member

Уляночко, вітаю! Вилізти на диван - велике досягнення, значить Ані більше хочеться полежати ніж ходити :).
    Мене теж задовбують сусіди фразами "ой, скільки ж ти на мамі будеш їздити". Скільки треба. Я якщо малого на вулиці пущу походити, то він іде поки не знайде щось цікаве. Потім хоче дуже швидко добути те що йому треба і пускається повзати...

• Подобається Подобається x 4
  3. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ага, то якраз та дитина що полежить:haha:)))))) З одного боку залазить, повзе до іншого краю, злазить і знов повзе залазити:)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А нам сьогодні 2 рочки!!! :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 24
  5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Нам завтра аж 7 місяців, а ми ше беззубі :no:!!! То буде капец, як вони всі на раз почнуть лізти!!!:8: І ше й повзати вопше не вміє!!! То страшний лєнтюх, в кого він такий вдався???:confused: А от погасати в ходульках і пообривати листочки з моїх вазонків, то улюблена справа!! Так собі підпільно підїжає і смик, поки я відвернулась!!!:xaxa: Витягає все з кухонних шухляд, я шо і роблю, то назад ті кульки і рушники пхаю!!!

• Подобається Подобається x 10
  6. Ksani

Ksani Well-Known Member

Дитина може і не почати повзати, якщо вже в ходульках...навіщо їй повзати? вона ж іншим способом може дістатися куди хоче.

7. Улянка

Улянка Well-Known Member

А наша Анюта спочатку на ноги встала а потім повзати навчилась. А з зубками взагалі наразі жодної проблеми не було-якось випадково кожен помічали коли вони же вилізли. Хоч два верхніх лізли разом одночасно

8. карапуз

А Мартин почав ходити!!!:dance:sad:нарешті)
    Правда ,зробить 5-6 кроків , і шукає за що б вхопитись або сідає на дупцю і повзе :8:.
    Ох,ті ліниві хлопці :confused: :)

Останнє редагування: 5 Жовтень 2008
    • Подобається Подобається x 11
  9. Nata

Nata Well-Known Member

Як мені це знайомо :). Може триматися за шнурочок, тільки щоб щось в руках було.

• Подобається Подобається x 4
  10. карапуз

Дівчатка,порадьте, який краще купити електронний градусник.У нас є німецький "beurer".Ніби і непоганий,має гнучкий безпечний кінець ,і коли є ,навіть, незначна температура ,він покажа.Але три рази міряєш,і три рази різні покази :no:.І ще його треба тримати в роті,а якщо під пашку,то пише,що треба тримати 7 хв:8:.Ну як річну дитину заставити сидіти 7 хв?!:crazy: :)

11. Гелена

Гелена Well-Known Member

Уко, дякую! дізналася я трохи нового про себе :xaxa:
    рекомендую іншим мамусям почитати що мудрі люди кажуть :)

12. Улянка

Улянка Well-Known Member

Кожному своє. Я не зовсім згодна наприклад. вважаю що краще у мене буде не чотири дитини а одна чи дві, але вони будуть бавитись якісними іграшками, вдягнені у якісний одяг. До прикладу: зараз потрібно купити обігрівач типу уфо і зволожувач повітря. Це не витребеньки. Це просто потрібно щоб створити нормальні умови для дитини на зиму. І як тут не витрачаються гроші?

• Подобається Подобається x 1
  13. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я хочу купити такий градусник як писала Зоряназірка, що "клеїться" до лоба. Але ніде такого не бачила. Дівчата, гукніть якщо здибаєте.
    А вдома ми маємо Філіпс набір градусників: звичайний з гнучким кінчиком, щоб в попу пхати:ninja: (під паху теж можна :) ) і градусник-соска.

14. Гелена

Гелена Well-Known Member

ну та я не про це писала і в щоденнику не про це
    ви неуважні :confused:

я теж за якісні іграшки (хоча цілу купу накупили, але дитина більше хоче бавитися справжніми речами) і за зволожувач і за обігрівач і за нормальне харчування, а одягу і взуття б/у не купляю ніколи! ні собі ні дитині як на те пішло, хіба кілька речей нам дала сестричка то взяли відмовлятися не пасувало

але. є купа речей зайвих або просто необов’язкових:
    пеленальний столик, бо переодягти можна де завгодно, тож на кілька місяців всього
    столик для годування, при педприкормі він не взагалі не потрібний
    ліжечко в нас наразі теж пустує, бо малий спить з нами
    коляска зайва, бо вистачило би слінга, а пізніше лише візка,
    ходунки зайві, бо не вельми корисні дитині,
    ванночку не конче купувати, бо дитина з неї швидко виростає і купатися веселіше в великій ванні

коротше, до чого я веду: краще купляти дійсно корисні речі, а не викидати гроші на всіляку фігню, а на те що дійсно треба вже не може і не вистачити
    таке як ванночка то дуже дешева річ, а таке як коляска то кілька тисяч на вітер, імхо
    але з першою дитиною всі хочуть всього-всього і най-най і тільки потім доходить, що без того можна було обійтися
    правильно в щоденнику написали "первородки-е-е-е... барашки" :xaxa::xaxa::xaxa:

15. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

100% згодна - добре шо нам ті всі штуки навіддавали мої кумасі. то реально потрібні лише слінг, коляска раз на два тижні - щоб свекруха з малою погуляла і ваночка - бо в нас душ в квартирі. коли я тіко чекала на Олю то здавалось що без пеленатора життя подальше стане неможливим, а користалась ним лише раз - перший і останній:)
    такшо ми троха свідомі первородки получились:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  16. Ная

Ная Well-Known Member

А пояснити то своїм вагітним коліжанкам не можу:sad:,певно кожен то має зрозуміти на власному досвіді. Як ми:),бо столик для годування і ванночка даремно місце займають. Певно прийдеться тим коліжанкам і повіддавати:)

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Наша доня на цих вихідних навчилась гарно перевертатись на животик, не встигнеш відвернутись, а вона бусь- і вже коні пасе:clapping::clapping:, і регочеться, і посміхається - аж не віриться, шо то та сама дитина, яку місяць тому привикладанні на живіт треба було за хвилину заспокоювати від істерики:ninja::no:
    Правда назад на спинку ми ще не вміємо, то коли набридне скиглимо:xaxa:, але е кричимо!!!
    Таки ми вже теж великі:)

• Подобається Подобається x 14
  18. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ага, 100%неуважна. Ми теж трошки зайвого накупили але купували більш практичні речі. Наприклад ліжечко разом з пеленатором шуфлядами внизу. Потім розкладається на тумбочку і ліжко для дорослої людини. Каляска виручала всю зиму перші чотири-п"ять місяців, бо дитина спала на балконі а я хоч мала час поїсти і випити чаю, чого зі слінгом не дуже зробиш. Крісло-гойдалка в нас було для того щоб поїхати в гості, і після початку прикорму-стільчиком для годування. А саме крісло для годування брали таке що розкладається на стілець і столик окремо.

19. viltis

viltis Well-Known Member

Так....я тут начиталась....і буду робити висновки:)

Єдине, в мене питання: а дитинка завжди спить з Вами, коли нема ліжечка? бо я напевно тоді цілу ніч би не спала, бо боялась би її роздусити...

• Подобається Подобається x 3
  20. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Власне, що так - купувати чи не купувати "зайві" речі - справа особистого досвіду. Тому, не треба муштрувати коліжанок (тим більше вагітних) - кожен має свою голову на плечах і свій гаманець:xaxa:.

Статус теми:
Закрита.