Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. мамочка

мамочка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Дівчата, в нас на форумі купа класних фотографів. Левандівка, Dimalozz... Можливо зверніться до них?

• Подобається Подобається x 4
  2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А нам вчора виповнилось 6 місяців!!Відсвяткували цю подію прорізуванням перших двох зубчиків!З нових досягнень-доця навчилась ставати на "четвереньки",але не знає що робити далі-порозгойдується,потягнеться і-плюх-назад на живіт та поповзла.Ще не розуміє,що в новій позі повзати зручніше:)Дуже полюбила танцювати-дригає ножками в такт музиці.А кавалєри на вулиці вже в чергу до нас записуються:)

О,ще забула-вона навчилась у мами і тепер,коли їде в колясці,то собі підспівує.Ось така в нас зубаста танцівниця і співачка!!

Останнє редагування модератором: 2 Жовтень 2008
    • Подобається Подобається x 23
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А нам сьогодні півроку! Ми теж маємо 2 зуба, так-сяк повзаємо (до телефона маминого), пробуємо сидіти і гасаємо по хаті в ходунках:)

• Подобається Подобається x 19
  4. Натуся

Натуся Well-Known Member

А ми вчора навчилися показувати що нам один рочок (правда ще 26 днів до того свята,але навчили наперед :) ),і ще наполовину навчилися давати цьом-папа (цьом получається,а папа аж через пару хвилин... :) ).А ще так гарненько робимо "чесю-чесю" (розчісуємо своє коротесеньке волоссячко);коли спати хочемо,то кажемо" мама,а-а-аааа",їсти то в нас "ама,або аба",як получиться,всі тваринки-"ава"(і песик-ава,і кіця-ава,і пташка-ава,і рибки-ава :) ),і взагалі,вона з кожним днем все чудніша,щось собі вигадує,а кокетка яка...:) І,о нарешті!,моя дитина почала обніматись,бо до того це для неї було як насильство якесь...І саменька цьом дає :) ,тільки ротик відкриває і язика висовує,мавпеня мале :)

• Подобається Подобається x 21
  5. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Напевне то в гілку "вітаємо". але..
    ВІТАЄМО!!! Ростіть здоровенькі і щасливенькі:clapping:

• Подобається Подобається x 4
  6. Натуся

Натуся Well-Known Member

Моє "дякую" означає "я приєднуюсь";)

• Подобається Подобається x 1
  7. Nata

Nata Well-Known Member

Мій Коточок сьогодні зранку збитки робив. Поки я Петра в садочок одягала, він заліз в татову тумбочку, витягнув молоток, знайшов лампочку (не питайте що вона там робила, тумбочка ж татова :)), розбив лампочку молотком і коли я зайшла до кімнати, малий жував скло. Добре, що вчасно з рота витягнула.

• Подобається Подобається x 12
  8. Улянка

Улянка Well-Known Member

:shutup::shutup::shutup: Жах. Як добре що ви вчасно зайшли

9. Улянка

Улянка Well-Known Member

А моїй лапоньці сьогодні 11 місяців. Ще ніби вчора я прислухалась до кожної тренувальної схватки. Ніби вчора її малесеньку зовсім носила на руках і так тішилась першому агуканню, а тепер моя донечка вже така велика:) За місяць їй буде рік, а я просто не встигаю за бігом часу. Видно просто дуже щаслива, тому він для мене так біжить:)

• Подобається Подобається x 23
  10. Nata

Nata Well-Known Member

У нас якась чорна смуга розпочалася. Сьогодні впала з малим в Ерго. Йшла по вулиці, малий заплакав, я його забавила і не побачила, що на тротуарі ямка. Коліна побила, ліву ногу підвернула так що ходити важко, але найгірше, що малий стукнувся головою до землі. Ніби й не дуже дуцьнувся, нормально поїв, бавиться, але я страху набралася, що ще руки трясуться.

• Подобається Подобається x 5
  11. Ksani

Ksani Well-Known Member

Ох, ті ямки :sad:
    Нато, тримайтеся. Сподіваюся, Дмитрик не постраждав, а нозі заживуть.

• Подобається Подобається x 9
  12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Нато, співчуваємо, але налаштуйтесь на позитив, так буде краще і для вас і для діток:y:
    А в нас другі проблеми, з шмарклями і так не закінчено:sad: то до того всього мася почала ще раніше вставати, ото сьогодні 20 по 5 ранку, я чутьв обморок не впала як глипнула на годинник!:8::8::8:, а вона собі гукає, говорить:xaxa::xaxa: Раніше хоч до пів сьомої спали, а тепер - то просто катастрофа:ninja:
    І то при тому шо дньом спала 2 рази по пів години, а ввечері засипала пів до одинадцятої:no:
    Як ваші дітки стають зранку?

13. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

А в нас ,мало того що вчора 7 місяців виповнилось так щє й перший зубчик прорізався!!!!:radist::radist::radist:
    Подвійне свято! Нарешті! Бо мене всі родичі з 2-ох місяців мордують, що вже мають зубки лізти, а чомусь не лізуть!:8:
    Так що ми скоро також зубастикі будем!:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 13
  14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мій малий прокидається рівно 6-30. Але деколи його ще вдається на півгодинки заколисати...

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

Мамусі, хто знає, де можна купити книжки про розвиваючі ігри для малечі? Або може які сайти є?

16. Соня

Соня Well-Known Member

А нам сьогодні 5 місяців, ми вміємо повзати на спині (з одного краю ліжка на інший 3 секунди :)), сидимо рівненько з підтримкою за одну руцю, перевертаємось на спинку і на живіт час від часу, рвемо папір, стрибаємо у ванній настоячки (мама тримає під пашки), миєм голову під душем, а нозі любимо помити під краном (чим більший напор води, тим краще), почали нюхати різну дорослу їжу, але ще нічого не зацікавило. Дуже не любимо одягати теплі речі (шапка, то враг №1) і засинати, за що отримав кличку Скадоліза Райс.:xaxa:

• Подобається Подобається x 14
  17. zara

zara Well-Known Member

моя прокидається рівно о 6:45, при чому, ні хвилини не терпить, терміново міняємо хагіс, після чого вона добра і весела "розказує" що їй наснилося, та демонструє, чого навчилася за ніч)..і так бавимося 2 години, після чого обовязково засинає ще на 1,5год., даючи змогу мені перемити посуд та покачати прес )).

• Подобається Подобається x 8
  18. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ну,що за напасть?:sad: Два тижні в малого сопельки були.Пройшли.
    Ввечері погодувала,зробила ванну,роздягаю,а він гарячий.Поміряли температуру,так і є,38...:sad: Заснуло біднятко,дихає часто-часто...
    "Весела" нічка буде...

• Подобається Подобається x 3
  19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Моя просинається стандартно о 6.00-7.00 (якраз в цей час мама дає цицю), міняємо памперс, товчемося з півгодини по мамі-татові:) і засинаємо ще на 1,5 год

20. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Моя Софія просинається в залежності від настрою: коли я втомлена і хочу спати -вона встає 7.30, а коли треба щоб вона встала раніше вона спить до 10.30

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.