Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Софійка п"є з горнятка тільки кефір,він густий і не розливається,п"є з задоволенням,бо ше можна зубками по горнятку постукати:)

• Подобається Подобається x 4
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я теж давно не заходила, бо малий не відпускає, але мушу похвалитися!!! В нас виліз зубчик!!! За тиждень до півроку!!!
    Страшно малий мене вимотує - остійно кудись повзе, чогось хоче... В же 2 рази падав з дивана, то ми переїхали на підлогу. Вже повзаємо назад, а вперед не виходить - стає рачки, хитається, мучиться, а воно назад повзеться і все:):xaxa:
    Вже раз сам встав! Правда, тримаючись за комод. І дуже рветьс ходити, то я думаю про ходунки вже. Чи рано ще? А може хтось хоче свої продати?
    Ага, були ми на УЗД і НСГ. Жельов сказав, що все ок. Певно ми просто такі скажені:8:
    Отакі в нас новини, дуже за вами скучила, зара спробую все перечитати:8:

• Подобається Подобається x 13
  3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Зорянівонько, пригадую наші малечі практично одного тижня народились - ми 7 квітня. Тому хоч-не-хоч рівняємось на вас. Буде своєрідний календар розвитку квітневих (хто ще квітневий - приєднуйтесь):clapping: Розказуйте чи сидите, коли підгодовуватись почнете, як ваші зубчики., які забавки улюблені маєте...:8:
    Знаю, що всі дітки різні, але так цікаво:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  4. zara

zara Well-Known Member

Ну а я скоро полисію від того, що моя доця коли висить у мене на шиї, "для підстраховки" чіпляється однією рукою в моє волосся)) (так, ніби я її впускаю по три рази на день)..а коли злазить, то обовязково з її руці видираю жмут з моєї шевелюри :))

5. Соня

Соня Well-Known Member

Аналогічно! Мало того, що саме вилазить, то ще й сина помагає. Ще й хватає за самі болючі містя, ззаді при шиї і на вісках :8: А ще він почав щіпатися! То взагалі можна взвити :sad:, не дуже любить ліву грудь, їсть, але вовтузиться і щипається, на станику як на арфі грає, з правою в нього лади слава Богу. Раз так мене щипнув за руку, що біло 2 маленкі синці! А що буде далі?! :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Кішка

Кішка Well-Known Member

привіт! я новенька

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми вже підгодовуємся - описала в відповідній гілці. Сидимо ми зле, але сидіти певно і не будемо - він зразу встає або повзе і до чогось тягнеться. Тільки відкриє очі після сну - зразу кудиссь лізе:8:
    Улюблена забавка - тарілки. А в ванні - ланцюг до душу і ланцюжок до корка. А заради моєї мобілки то він навіть проповзає вперед майже метр:) А ви як?

• Подобається Подобається x 12
  8. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Про нас: надзвичайно допитливі, але не так як ви- коли щось цікавить Левко широко розплющує оченята і завмирає, ну а вже потім старається дістати за будь-яку ціну. Дуже любить коли мама читає вголос, особливо дитячі книжки (і як він то розпізнає). Наші улюблені забавки - наші сестрички (живі і рухаються весь час). Маємо два зуби. З підгодовуванням ще чекаємо, трохи кашляєм. Цицяємося рідко але до не-хочу. Сидимо з підтримкою. а повзаємо на пузі по годинниковій стрілці.
    Живемо ... на підвіконні :xaxa: в нас там люлька стоїть, тому дуже любимо розглядати листочки. слухати дощик :clapping:

• Подобається Подобається x 12
  9. Олюська

Олюська Well-Known Member

А нашу Олесю стільки радості переповнює, коли є можливість постояти на ногах:dance: Покладеш її повзати, то вона зразу шукає якісь "гори", щоб вилізти і стояти. Кілька разів навіть пускалася, пробувала стояти сама і, я вам скажу, щось та й виходить:)

• Подобається Подобається x 9
  10. Злата

Злата Well-Known Member

може хтось ще напише з цього приводу, або має посилання на статті з цієї теми, а то ми теж чули і не одноразово, але тільки чули. Переживаю з цього приводу сильно:8:

а донечка дуже хотіла сидіти і сиділа сама, спочатку не дуже довго а потім довше, я її нічим не підпирала:no:

11. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Нарешті знов до форуму дорвалась :)
    Про все попорядку..В Гребенові відпочивали на базі "Три брати", сама база така собі, як на мене, ціни за добу зависокі - близько 200 грн за номер не відповідають якості самих номері і т.д., але повітря свіже, поруч річка, краєвид мальовничий. Ми з малою просто прекрасно відпочили

• Подобається Подобається x 8
  12. pampyshka

ми теж вже на 12тисячну допомогу подались, ще тре по догляду буде ше раз іти:sad: добре хоч першу щвидко оформили :)

13. pampyshka

думаю, може..
    в нас ше режим нечіткий - Оля може льогка проспати одне з годувань і нічо тут не зробиш :) правда потім їсть як з голодного краю :)

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

Мамусі, дитя не какає від вчорашнього обіду, плаче. Що робити? Годувала яблучком печеним з гарбузом, овочевим пюре, яблучком з бананом. так підозрюю, що то може бути від банана. Мої наді мною понависали, щоб я чай давала, клізму робила, термометр в дупцю пхала:eek: Не хочу нічого робити, але й дивитись, як дитина мучиться, теж не можу:sad:

15. pampyshka

моя цьопа вчора спала під гітару і барабан :haha:на гулянці тре продумати місце дле буде самотньо і тихо шоб мона було дитятко заспокоїти якшо йому вра.жень забагато. особисто мені на гулянках зручно зі слінгом - дитинка мене відчуває, а як хоче їсти то можна і погодувати майже непомітно, чи приколисати рук не обриваючи :)

16. pampyshka

Головне нічого не пхати і клізма наразі ще теж не потрібна. Якщо мальоту закріпив бананчик, то і боротись з ним тре іншою їжею - послаблюючою - узварчик з чорносливом, яблучка свіжого пюре чи просто, кефірчик свіжий, масажик животика по годинниковій стрілці. і тільки без паніки. :)

ще просто суперово послаблюють зернята ківі та інжиру, але не знаю чи для такого короткотривалого закрепчику це доцільно - фрукти ж замОрські :)

• Подобається Подобається x 3
  17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а в нас почалися висипки:ninja: 2 дні тому як скидало доцю-так і не проходить!:no:усе чоло,за вушками і шийка,а сьогодні вже і на голівці побачила висипку...шо то може бути?перше думала,шо то від сочку(я собі купляла дитячий в шклянці),але ж не прошло на другий день. купаю її в череді,надіюся пройде.до педіатра сильного бажання не маю йти,зараз понавиписує мікстур,скаже шо то шось недобре:ninja:
    знайома казала,що в її дітей таке було-шо то починають функціонувати сальні залози у дитини.а шо ви думаєте? було таке в когось?

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Оленко, ми народилися влітку, була жара, а ми мали ДУРНУ звичку одягати малого "ЩОБ НЕ ЗМЕРЗ". Як наслідок пітничка по усьому тілі, а особливо на личку. Помагало лише одне - щоденне купання в череді, корі дуба та ромашці. Минулося... І вам з цьопою того ж бажаю....:):):)

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

череда,кора дуба і ромашка разом? чи окремо один раз те,другий інше?

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я заварювала все разом, ще й мяту давала деколи. А потім і окремо парила по тижні: раз мяту, раз череду. От одного разу в малого теж повисипало, тіки не знаю чи то від мяти чи від згущонки,що я зїла тоді. А висипка у нас теж була, десь місяць-півтора малому було. Ще фотки маю де він пунцовий весь в прищах. І нічим не мазала.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.