Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Улянка

Улянка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А ми мали би важити 11400 а зараз важимо 9. Хоча щоки пампулясті такі що й не скажеш:)

Гикання весь час знімаю цицею. Правда буває так що мася переїсть так сильно(від чого і починає гикати) що вже не може цицю гамати. То терпимо.

Колись від смоктання пальчика відівчали просто помазавши пальчики милом. Але думаю що якщо дитинка захоче посмоктати то смоктатиме чи пальчик чи бильце ліжка чи комірець кофточки. Тобто потрібно задовільнити саме бажання посмоктати.

2. Злата

Злата Well-Known Member

напевне це не наш випадок
    в 6 місяців ми важимо 10 кг (мій прогноз на рік - 16кг)
    донечка стабільно набирає по 1 кг в місяць:ninja:

• Подобається Подобається x 4
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Порівняла 2 дописи і згадала одну попсову пісню: "Девочки бывают разными....":xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Через дві години. Тобто це може бути так, що одна циця на одне годування, а іноді і на 2-3

5. Соня

Соня Well-Known Member

:xaxa: Значить мій кавалєр під стать вашим дівчатонькам! В 3 місяці 8000, зараз 4,5 місяці 8800 :xaxa:

6. Ksani

Ksani Well-Known Member

Добре.
    Після 5-7 хвилин пропонуйте ту саму грудь, але в іншій годувальній позі.

• Подобається Подобається x 1
  7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Хто має десь графіки росту дитини. Бо мені цікаво скільки може мати мій кавалєр через рік, щоб зимовий комбінезон купити...

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми в 6 місяців виключно на ГВ важили 9800. А зараз нам 18 місяців і ми ледве до 14 витягуємося. дитина це саморегулюючий механізм, все вирівняється. Звичайно якщо ви на ГВ і не пхаєте в дитину всякої хімії.

З нами гуляла дівчинка яка в рік важила 16 кг, вона була на ШВ, ходити сама не могла, пізно почала через то сидіти. Їй поставили діагноз "дитяче ожиріння"

• Подобається Подобається x 11
  9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

10. Злата

Злата Well-Known Member

Zoryanazirka
    дякую за допис
    ми на ГВ і тільки зараз починаємо давати прикорм. але Марта кривиться і виштовхує з рота, тому виходить більше педагогічне вигодовування а ніж прикорм
    а на рахунок сидіння, то ми сидимо уже з 4,5 міс і не було на то ради :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Дівчата, а хто мав проблему з випадінням волосся після пологів? Мій чоловік сміється, шо в нас дома завелась собака:xaxa:, але насправді то не смішно, бо скоро певно таки стану лиса:ninja:
    Чи можна пити при ГВ кальцій морський, знаю таке раніше деякі мої коліжанки пили для зміцнення волосся та нігтів, я ж сама ніколи з тако. проблемою не стикалась, шевелюра все була о-го-го, а тепер...:bad:
    Чи є якісь інші засоби? Бо сумніваюсь, шо то поможе якась зовнішня корекція шампунями ьта масками.

• Подобається Подобається x 2
  12. Соня

Соня Well-Known Member

В мене от-от почалася та сама штука, дотепер шевелюра була на місті, а стукнуло масяю 4 місяці і я бачу, що "линяю"! І то справді не смішно, так день за днем...і макогін! :) 5 днів тому почала приймати кальцій кораловий і вітаміни для вагітних/годуючих, то поки відчутного результату немає, але сподіваюсь, що допоможе.

• Подобається Подобається x 3
  13. Ная

Ная Well-Known Member

Десь читала,шо під час вагітності під впливом гормонів виростає більше волосся,ніж було до того,а десь місяці за три-чотири після пологів те "зайве" починає випадати:8: і нібито нема чого хвилюватися,все залишиться як було до вагітності:). У мене волосся більше не ставало але і потім не випадало:no:.

• Подобається Подобається x 4
  14. RubenRybnik

RubenRybnik Well-Known Member

у меня жена до беременности и после родов пила коктейли и витамины гербалайф, (не пугайте страшилками) все супер, ни волосы ни кости не выпадают, зубы тоже на месте:)) не рекламирую просто как вариант, может кому=то подойти

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

В мене волосся просто жахливо лізе:sad:
    Кальцій пити з початку не хотіла бо в малої було майже закрите при народженні тім"ячко і неонатолог сказала що це через прийом кальцію під час вагітності, і сказала щоб не пила вже.
    Доречі, а коли в малят приблизно має повністтю тім"ячко закритись?

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я аналогічно "вилажу" - думала полисію. Згадала за свої "вагітні" вітаміни, то допила їх. Треба певно ще закупитись. Хоча, перукарка, яка мене стригла вагітною десь на 4-5 місяці сказала, що зараз волосся густіше стало :confused: Ще й нігті почали слоїтись при самому корені (ще такого дива не бачила!!!) Що порадите з вітамінів на волосся і нігті? Чи брати такі для годуючих?

17. Улянка

Улянка Well-Known Member

Мамусі, хто як привчив дитинку пити? Не те що б я дуже хотіла її чимось поїти як хочу навчити. Пляшечку не признаєм-не вміє пити з неї взагалі. Чашки непроливайки тільки кусає, а потім кусає цицю. Купила вже ось таку http://www.chicco.com.ua/big_pic.php?id=37&code=71471#m1 не п"є і теж кусає. А як перехилю і капне компотик до ротика то кривиться і випльовує. Вже давала з звичайного горнятка пити. Спочатку запхала туди руки.......а потім.......ех.....все на підлогу:sad: Тепер чекаю коли воду дадуть щоб підлогу мити:sad:

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а я чула шо до 6 місяців дівчаток не можна сажати,щоб не було ізгібу маточки...так?

19. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Всім привіт!Не було інтернету тиждень,думала здурію,так заскучила за вами,вашими дописами , два дні перечитувала все шо подописували:8:
    Хоть не дуже хватає часу на дописи,але стараюсь хоть читати,як не зайду хоч день сюди то починається якась ломка:)
    Нам два дні тому було вже 8 місяців,так час біжить шо просто жах,тепер ше уваги більше потребує ,бо така не посидюча,вже повзає,всюди лізе,тільки слідкуй за нею,зараз спить хоч трошки перечитаю інші гілки.

• Подобається Подобається x 9
  20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і я линяю страшенно!!!:8: кожного ранку з подушки жменю волосся збираю,буду пробувати якісь травяні настої для миття голови:ninja:

а ше ми маємо за 2 тижні іти на забаву до ресторану,як то має бути -не знаю???пам'ятаю до нас на весілля чоловікова сестра приїздила з 2-місячним сином,який все весілля мирно спав біля музикантів:ninja:а моє...:8:..постійно хоче маму і цицю:8:хтось мав вже досвід гулянок з бейбіком?як то можна зарадити?і кормити на сидячи ми так толком і не годні(вона мені головою мотиляє і руками..ну не можемо ми ше навчитися,мабуть,погано вчуся:no:)
    ось такі справи наші дитячі!

Статус теми:
Закрита.