Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Моя Соня як спала мало малечою так і зараз мало спить. Удень по пів години 2 максимум 3 рази. Увечері лягає спати 8:30-9:00 і спить до пів першої-друга, поїсть або попьє, спить до четвертої(пів пятої) поїсть або попьє і сьома-пів восьмої підьйом остаточний - ми вже наспалися:suicide:

2. Улянка

Улянка Well-Known Member

Моя десь до 3-4 місяців спала тільки на морозі на вулиці. Приходилось ходити щоб поспала. Потім один сон в день то було за щастя. Знову ж таки на ходу. А зараз спить двічі в день по годині. На перший сон треба ходити а от другий-тяжко але можливо дома під цицю приспати. Зате цієї ночі знову щопівгодини прокидалась. Груди ніби під пресом витиснуті-стільки гамала

• Подобається Подобається x 2
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Сон - це у нас болюча тема :). Від народження. Дмитро спав по 20 хвилин. Не встигали навіть збігати молоко купити, додому бігли, Дмитро плакав, Петро плакав, я з розуму сходила:suicide:
    Тепер Дмитро спить двічі по годині, інколи тричі в день (якщо Петро його будить до 8 ранку). Засинає відповідно від 10 вечора до 12. Ввечері не колишу, виключаю світло, даю цицьку і малий товчеться поки не засне. Інколи я засинаю перша, відкриваю очі, а Дмитро сидить біля мене :shy:.

• Подобається Подобається x 10
  4. Tas'ka

Tas'ka Active Member

Любі мамусі чи купував хтось зволожувач або зволожувач іонізатор повітря?
    А то в квартирі дуже сухо і миска з водою чи мокрі пеленки мало помагають, а в інеті дуже рекламують зволожувачі.....

5. Улянка

Улянка Well-Known Member

Кілька сторінок назад ця тема вже обговорювалась. Пролистайте. Дес минулого тижня це було

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А нам вже чотири місяці!!!!!:clapping::clapping::clapping:
    Ми в довжину -64 см, аважимо як маленьке слоненя -6900, хоча по нас не скажеш шо ми грубастики.:xaxa:
    Спати ми навпаки почали трохи більше - може навіть на годину підряд заснути:tanksmile:, раніше то було хіба в мріях, по 15 хв не більше:no:.
    Тепер нам все цікаво, брязкальця обридли:bad:, то в рух йде все підряд - журнали, обовязково кольорові:xaxa:, пакети целофанові, іграшки мякі,, паперчики, одяг, особлива любов - татові шкарпетки:ninja: (чисті звичайно, попрані:))

• Подобається Подобається x 12
  7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а може таке бути,що маля собі режим міняє? раніше було так-останнє годування 21 година,потім сон до 24,а потім як коли -приблизно 1,5-2,5 год інтервали і до 9 ранку.а тепер в 23 лиш вкладається спати,до 23-вкладай не вкладай-плаче,не хоче,а спить потім до 11 рапнку.я все думала,що в неї коліки ввечері,а може вона просто нервується,бо знає шо зараз треба йти спати а вона не хоче?

8. Злата

Злата Well-Known Member

а ми в три місяці важили 6600, навіть не знаю як донечку називати:)

• Подобається Подобається x 3
  9. ірен

ірен Well-Known Member

привіт,а нам сьогодні вже 3 місяці.ми вже такі цікаві.важимо 6500.спимо гарно,від 22год до 8ранку,ну звичайно десь в 5 ми встаємо погамати цицю і в 5.15вже знов засинаємо.Вдень спимо 1 раз приблизно 3 год

• Подобається Подобається x 9
  10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Просто для цікавості взяла Любчика календарик розвитку і що виявляється: він у 4 місяці важив 7500 і мав 65 см росту (народився 3700 і 51 см). Гіпопотамчик:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

З цікавості і я заглянула в календар розвитку: в 3 м. важив 6600 і 60 зріст, народився 3200 і 51 зріст. Але в 10м. важив 8900, а тепер важить близько 10 кг.

12. Уляночка

"Все як книжка пише": адже в рік дитина має потроїти свою вагу. У вас, бачу, так і вийшло, як і у нас - народився 3700, а в рік мав рівно 11100.

13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Мамусі, що ви робите, коли дитина починає гикати? Дехто каже, що треба дати дитині "відгикатися", а лікарка в ПБ казала дати дитині груди, щоб вона попила трохи молочка.
    І ще одне. Моя Кнопка почала інтенсивно смоктати пальчик. Відразу скажу, що соски і т.д. вона ніколи не бачила, лише ГВ. І не думаю, що це через недоїдання, бо пальчик смокче навіть після того, як добре поїла (почала відвертатися від циці, а коли їй пропоную ще раз, то такими ображеними очками дивиться, ніби я їй щось зле до рота суну)

14. Уляночка

Знаєте, моя похресниця, якій 1,7 і яка досі теж на ГВ смоктала пальник приблизно з такого ж віку. І нема на це ради: Іра просто тоді прикладає до грудей і все

• Подобається Подобається x 1
  15. Ksani

Ksani Well-Known Member

який у Вас режим зміни грудей ? Як часто годування, якої тривалості, скільки годувань за добу ?

16. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Прикладаю до грудей кожні дві години, іноді і частіше. Буває таке, що й через 15 хвилин після прикладання, даю груди ще раз. Вночі дитина їсть 3-4 рази (з 24,00 до 8,00). Щодо тривалості, то тиждень тому вона скоротилася. Їсть приблизно по 5-7 хвилин. Перед нічним сном після купання їсть довше - від 20 до 40 хвилин

17. Nata

Nata Well-Known Member

Нам в ПБ лікарка казала, що дитині це не шкодить, тому я нічого не робила. А груди пропонувати - це у нас лік від всього: вдарився, образився, сумно йому, весело - треба дати цицьку.

• Подобається Подобається x 7
  18. Олюська

Олюська Well-Known Member

О, це наша ситуація! Я вже іноді з тим пальчиком геть безсила буваю. І так само не хотіла доця цицю брати, але тепер як тільки пальчик бере до рота, я намагаюся одразу запхати цицю, бо вже як смоктатиме його довше, то тоді проблема.

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Оленко, моя малеча сто разів собі режим міняла. Як тільки народилась, то лягала одразу після купання (год. 20-21), потім товклася до 23-24, а зараз засинає десь коло 22-22.30

20. Ksani

Ksani Well-Known Member

А як міняєте груди ?

Статус теми:
Закрита.