Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А в нас зубчик нарешті прорізався!:radist: Високу температуру як рукою зняло,але донечка далі відмовляється їсти,багато спить,та вже хоч посміхається,шось її вже цікавить. Аналіз крові ми таки зробили,там все нормально:)
    Гуляти ми також виходили,вже двічі і ненадовго,вітер надворі дуже вже неприємний:sad:.А ще ходили на день народження до Софійчиної коліжанки-ровесниці. Якийсь дуже довгий нам нинішній день...:8:

• Подобається Подобається x 12
  2. Дана

Дана Well-Known Member

Вітаємо.:) У моєї Софійки теж третій зуб прорізується, мені кожен її зуб вартує сивого пасма на голові. Вона дуже капризує, хниче температурить, і то так з кожним зубом, поки у Софійки виросте вся щелепа, у мене посивіє вся голова:8:

• Подобається Подобається x 11
  3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ну і відважні ви!!! Респект і уважуха. Ми навіть носа не потикаємо надвір, лише ціліснький день як навіжена вікна зачиняю-відчиняю, тобто свіже повітря запускаю:xaxa:
    І в нас також нижній різець прокльовується:clapping: Ждьом-с:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І ми вже другий день сидимо дома..:sad: Добре,що недавно купила диск-караоке з дитячими піснями.От по пів дня і співаю для мацьопи,а мася тішиться з мене і підтанцьовує:)

• Подобається Подобається x 4
  5. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

З тими комбінізонами я також в розпачі!:confused::confused::confused:
    весною в нас був такий комплект . (білого кольору)

Мені подався страшенно,а коли в ПБ наділа ла Анжеліку , то ростроілась ,що він завеликий. Ну, думаю ,на осінь буде те що треба. Ага!! Маленький , можна навіть не міряти.:no:
    А весна в нас була коротка , оділи може 4-5 рази. Так шкода.... слів нема...:sad::sad::sad:
    Тут також зараз дубар, носа не висунеш! Я нічого не купляла ,бо думала що ще буде тепло. А масі ходити нема в чому.:sad: Ось і сидимо , чекаємо коли трішечки потеплішає , щоб можна було піти закупитися.

• Подобається Подобається x 7
  6. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ми на південному в неділю купили комбінезони. Легший і товстіший. Той що легший досить великий. Як не на наступну осінь то весною ще походимо точно. Бо зима ж півроку триває. З жовтня по квітень. Але треба слідкувати за цінами добре. Краще не спішити і походити. Бо в одному магазині комбінезон коштував 390гривень а в іншому ідентичний 250. Так само ради цікавості запитала ціну на шубку(така гарнюща що сама б таку носила). В одному магазині 300 а в іншому питаю скільки ідентична то продавець каже 400, а потім видно подумала що їй то мало і каже 490:xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  7. Олюська

Олюська Well-Known Member

І будь тут мудрий. Мені чоловікова сестра радила купувати роздільно курточку і штанята, щоб в приміщенні можна було скинути курточку (з суцільним так не вийде). І тепер не знаю, що робити, бо планувала таки суцільний купувати:umbrage:

8. Олюська

Улянко, поділіться, де купували:)

9. Олюська

Вчора ми гуляли раз, а нині - 2 год. на балконі спали:) А по обіді зустріла Нату з Дмитриком в Ерго:) і подумала, що і ми б могли так піти:) Але вже завтра:)

10. Олюська

В нас основна новина дня: прорізався третій зубчик:radist:.Ніяких особливих ознак того не було (маю на увазі температуру, невиспані ночі:8:), тільки мала нудилась трохи і проносила.

• Подобається Подобається x 7
  11. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я на південному так вічно блукаю що сама ніколи не знаю де знаходжусь:xaxa:Сусанін моїм родичем був 100%:xaxa: Але спробую. Там є такий дворик з фонтанчиком посередині. Влітку там ще столики стоять. І є кіоск "Дешеві колготи" Зараз той фонтан ремонтують. Так з того двору вхід в комплекс з дитячими речима. От тільки туди зайшли і повернули направо. Друга будка(на вітрині написано Світлана). Там просто величезний вибір комбінезонів. Ми купили окремий з штанами на підтяжках і курточкою. Досить товстий на синтепоні. Але там треба обережно з цінами дивитись бо там саме хотіли нагріти на шубі 190грн.

12. Улянка

Улянка Well-Known Member

:xaxa:З моєю мамою працює дівчина яка живе також в мому районі. Тобто дитяча педіатр в нас спільна. Нова фішка лікарки "В вашої дитини дуже серйозна проблема. Вона занадто швидко розвивається":xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  13. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ох i настрочили. Я вже всi цитати 100 раз погубила.
    Буду по пам'ятi:
    Чому з 5 мiс? Наукових нiяких доводiв у мене немає. Це суто з свого досвiду, нi на якi супер теорiї не претендувала i не претендую. Помiтила що у вiцi 5 мiс, доня стала розумiти все навколишнє i швидко просiкла що мною можна помикати в планi колисання. Тому я i вiдiвчила.

Стаття про спання:
    Дякую, але нажаль це для мене абсолютно не дiє. Найбiльше що я можу її крики витримати (це щоб просто залишити i не втручатись) може 10 може 15 хв. На бiльше мене не вистарчає. Якi година чи двi?
    Удень Катерина при менi (по доброму) НЕ СПИТЬ! ВЗАГАЛI!
    Остання спроба її приспати в Недiлю закiнчилась тим що вона так цiлий день i не спала, крiм тих нещасних 40 хв що вона поспала на вулицi. Потiм... наш мудрий тато її збудив i вона верещала без перестанку. Просто ходила i верещала. Зрештою заспокоїлась, поїла покупалась, i пiшла спати... на 15хв (8 вечора) через 15 хв проснулась i вже (щоб не вдаватись в подробицi) верещала до 11 вечора. Просто ВЕРЕЩАЛА! Ми три рази молоко давали, колисали, спiвали, давали бавитись, все що хочеш, а результат - мiнус один. Так, знаю перевтомилась, а шо робити??????
    Ми накiнець постелили на пiдлозi, закрили дверi в спальнi, закрили всi дверi з середини, i виключили свiтло, вона ще 30 хв ходила i плакала по кiмнатi, мостилась то на край то на середину постелi, а потiм врештi решт лягла бiля мене на подушку i заснула... До другої ночi, а там проснулась i все повторилось. Правда не до такої степенi. Вона заснула десь пiд дверима за 50-60 хв. Ми потiм її пiд страхом iстерики ледве перетягли на подушку коло нас. Так i спали. Зате панi спали аж до 8 ранку. I шо з того. В понедiлок вона була з моєю мамою, спала майже 3 год вдень. На нiч гарно заснула, навiть колискових не треба було спiвати, i сьогоднi в 5:30 ранку проснулась як навiжена. Рипiла на все село! Нi колисання нi колисковi НIЧОГО не допомогли. Ми пiшли бавитись i дивитись мультики.
    Нiколи собi не пробачу що завершила ГВ!

Я тiльки можу спихнути це на зуби! Бо лiзе просто повний рот, включаючи один клик. З четверга по недiлю була хвора... клятий садок.
    Але вдень таки не спить, здорова чи хвора. Я мушу намотувати кiлометраж з каляскою аби панi зробили менi послугу i поспали. З чужими (чи будь ким, аби не я) спить як мiлєнька. Вплоть до того, що свекруха її поклала на диван в вiтальнi, сказала СПИ i та заснула. Я на свої очi бачила як вона спала на диванi. А я що?????? Чому вона зi мною не спить????????

• Подобається Подобається x 11
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ото приблизно такий я купила, лише осінній, читала відгуки - люди задоволені, правда ссилки ідуть лише на російські сайти:no:

15. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Ага, якщо влаштовує вологість 35-45%...

Оце 100%. Провітрювати завжди треба. Холодно - вдягатись.
    але зима (холод) то ще не найгірше: ще проблема, про яку треба згадати — зараз сезон почнеться, коли палять сміття!!!!! Причому боротись не знаю як з тим: десь за пів-кілометра запалять, а смороду-у-у-у-у-у на весь район. Тьху!... От і освіжай повітря ...
    На цілу ніч і не треба - памперси можуть замерзнути ))) ... хоча... невідомо чи та зима ще буде...

• Подобається Подобається x 3
  16. Olenka

Olenka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  17. Ная

Ная Well-Known Member

Ввечері побачила,шо у нас,виявляється,ше два верхніх зубчики прорізаються :suicide: Не було зубів до десяти з лишнім місяців,а тепер лізуть всі на раз.:8:,бідна моя дитина :sad:
    Раніше переживала,шо так довго доця беззуба була,чоловік же казав:"Нема зубів-нема проблем":). Так воно і є...

• Подобається Подобається x 5
  18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А де тема про прививки? Боя надумала дитині зробити БЦЖ, і не знаю, чи добре роблю. Поки в нас жодних прививок, вакцин БЦЖ не було при народжені а потім все ніяк не складалось. А зараз є вакцини, і я не знаю робит чи ні?:8:

19. Улянка

Улянка Well-Known Member

Там на одній з фоток сиркова маса Тема, рекомендована дітям від 6 місяців:ninja:Я таку часом навіть купувала для Ані:bad:

20. Гелена

Гелена Well-Known Member

та тема лишилася на ЛФ
    моя думка - не варто робити :)

Статус теми:
Закрита.