Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ну так, тільки ще тоді й лічильик напрошується, платити всеодно доводиться купу грошей :).

А вікно у нас постійно в режимі провітрювання, в зимовий період цього замало. Сильно відкрити не можу, бо діти на підлозі живуть :).

• Подобається Подобається x 1
  2. Улянка

Улянка Well-Known Member

В нас зйомна квартира і АГВ не можливо поставити. Вірніше можливо але то трохи задороге задоволення щоб комусь дарувати:) А кухня в нас без пічки тому взимку служить холодильником. Минулої зими там було +2.

Щось я не уявляю як то тепер дитину вдягати перед виходом на кухню:ninja:

3. Улянка

Улянка Well-Known Member

Те саме. Треба щось з килимом якимсь придумати бо тільки на підлозі сидить

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

От я весною,як малий вродився купила комбінзони такі,що планувала осінню вдіти. Ага, розмічталась. Малому все мале, як не короткі то вузькі в плечах. Все віддала подрузі вчора. Тепер купила два костюми як кажуть "натепер", один тепліший,один легший. А то з виростом вгадувати вже не буду. Ще хочу комбінзон теплий на зиму і конверт так само думаю, а чи тре буде, питання бо нам в грудні буде 9 місяців

5. Натася

Натася Well-Known Member

в мене такий же, але декорований під пінгвіна. теж ультразвуковий (паровий поганий, бо від нього в хаті як в сауні і дитина може обпектись гарячою парою). купували вроді в "метро". потім бачили ше в інших магазинах побутової техніки.

6. zara

zara Well-Known Member

Лоял, а твій малючок ще не їздить в напівлежачому положенні в колясці? Моя мася вже не хоче лежати на вулиці, їй треба все розглядати, тому прийшлося перевести її на те напівсидяче положення, навіть засинає тільки так. Тепер так само постала проблема з комбінезонами-- конверт не вийде, бо її не посадиш, треба , щоб ніжки були окремо.
    Хотілося би послухати порад на рахунок осінньо-зимових речей-- чи не надто гарячо в комбезах на пуху та вівці? а що треба одягати під низ?

7. Nata

Nata Well-Known Member

Про комбінезони вже кілька разів писалося :).
    Щодо вибору, думаю кожен керується своїми критеріями.
    Перший Петровий комбінезон був суцільним, з двома замками, купили завеликий (так сталося), закочували рукави і ноги, зате вистачило на два сезони.
    Малому в листопаді виповнилося 6 місяців, всю зиму він у візочку спав або чемно сидів. За всю зиму навіть сніг дитина руками не спробувала, засинав на морозі дуже швидко.
    Єдине чого не хотів - рукавичок (отут і згодилися довгі рукави, розкочувала, щоб не мерз у руки).
    Менший ходитиме у тому ж комбінезоні :), мішок на ніжки не підходить, бо ми багато гуляємо в Ерго.

• Подобається Подобається x 5
  8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми теж збирались купляти,але потім я прочитала,що практично всі зволожувачі приводять до розмноження всяких мікробів у повітрі.Щось не хочеться,щоб дитина ними дихала.Поки що провітрюємо почергово кімнати,де нема масі.

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В нас теж комбінезон з 2 замочками, суцільний! Мені кума такий радила, бо як брати роздільний, дитині буде курточка підлазаити і заважати! (говорила з власного досвіду) Ще маєм конверт на овчині, то буду туди в сильні морози дітьо пхати! Не повинно нам бути холодно, в нас у візочка тепла люлька, тай сидіти там малий зможе!:)

Але ще треба якийсь тонший комбінезон купити, на осінню погоду, неохота сина в 3 пари светрів і штанів одягати! Не рухнеться, біднятко!

• Подобається Подобається x 2
  10. Loyal

Loyal Well-Known Member

Подружка має малого майже на рік старшого за мого, то я в неї і консультувалась. Саме її порада, що краще конвертом брати (типу вільного пеленання), бо зручніше і швидше одягати. Вона мала демисезонний комбінезон і на овчині конверт, то той перший практично не використовувала, а конверт дуже радила. Враховуючи те, що в мене малий на вулиці або спить, або для розглядання треба його витягнути з каляски.... То я собі думаю, що, може, і ліпше конверт взяти, але чи є вони на більших діток (на 9 місяців, бо зараз ми ходимо у всьому,що на 6 міс розраховано).
    З іншого боку, те, що на овчині - якесь "стояче", там дитині важко і порухатись. А в нас таких вже суворих зим нема, а як будуть, то і ви самі з хати не будете виходити в 20" морозу.

А стосовно того напівлежачого положення, то мені ще щось страшно дитину так садити... Він і так від бабусі тільки те й вимагає, щоб його садила - іншого положення не визнає біля неї...

Останнє редагування: 16 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 2
  11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а у нас на осінь отакий комплектик-правда він ше на нас великий,але вчора в ньому гуляли-доці тепло,просторо.він розщіпається і робиться курточка і мішечок,дуже зручний![​IMG]
    а на зиму отримали від братика отакі комбінезони(сестра казала,шо малий той темно синій не дуже любив вдягати і бути в ньому,побасимо як моя його сприйме)[​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  12. нталька

нталька Well-Known Member

Мені цікаво, дівчата чи сьогодні хтось з дітьми на вулицю виходив?
    Мені шось в таку погоду зовсім не хочеться нікуди, а мали бути заняття на розвивалках, то ми й не пішли (правда, ще трохи хворі). Але от думаю, а якщо осінь вся така дощова холодна буде, то що робити?
    Як ви з дітиськами?

13. Улянка

Улянка Well-Known Member

Тільки один раз на балкон на півтори години але як зараз прокинеться то візьму ерго, парасолю і пошурую. А що робити? дитина весь день плаче бо їй скучно і вона звикла гуляи по 6 годин. А тут вже другий день чотири стіни і я. Вчора ввечері теж з ерго і парасолею вийшли то аж пищала від радості.

• Подобається Подобається x 5
  14. Улянка

Улянка Well-Known Member

Хтось знає чи є рукавички такі маленькі але щоб з пальчиком? Бо в комбінезоні такі суцільні, а дитині ж цікаво буде іграшку взимку тримати, чи сніг попіднімати.
    Та і не уявляю як діти в тих рукавичках всиджують. Моя з диким криком навіть шапочку позавчора посеред вулиці здирала, і не можливо було ні вдіти ні заспокоїти

15. Анута

Анута Well-Known Member

ми виходили :) на заняття ходили :) на вулиці бридко, чесно скажу.
    більше сьогодні не піду

16. нталька

а як ваш козак, під парасолею тьопав чи на руках?
    Меншим ще можна якось погуляти, якщо вони бігати не рвуться. :) Ми теж поки могли у візочку всидіти гуляли за будь-якої погоди. Ерго - то взагалі супер, але то вже не для нас.

17. Анута

Анута Well-Known Member

ми на руках під парасолею, а назад таксі викликала. Дуже вже спати хотів, а тут ще по калабанях тьопати

18. нталька

Звичайно є маленькі рукавички, але вони не такі теплі як в комбінезоні. У мого руці зимою в рукавичках мерзли.
    А ми теж одягатись не любимо, після літа то взагалі капець! Дома взагалі звик наголяса ходити, то тепер навіть шкарпетки важко вдягнути - кричить зняти і поки не зніме не заспокоїться. Кажу, що буду його в хаті у шубу одягати, щоб коли іти на вулицю передягати у щось легше і тоді він буде тішитись. :xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  19. нталька

а що сьогодні на заняттях було? (хоча може то й не в ту тему, але розкажіть) :) . Мо ми собі дома потворимо :)

20. Анута

Анута Well-Known Member

все майже як завжди, лише малювали олівчиком дощик. Найменший малюк відкусив одразу пів олівчика :xaxa:
    і камінцями бавились: цокали ними, складали в посудину, роздивлялись. Хто на зуб пробував ;)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.