Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. julchyk

julchyk Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А скільки Асюні? У нас перший зуб виліз у 4 міс, а у 4,5 міс. вже мали 2 зуба.

2. julchyk

julchyk Well-Known Member

[Ще в неї слюнки течуть рікою,моську не встигаю витирати...:ninja:
    А взагалі в нас зубки лізуть за особливою схемою,не так як у всіх-по одному...:shutup:Спершу один нижній,через місяць другий,а тепер аж через 1,5 місяці перший верхній...:
    shutup:
    У нас слюнки текли починаючи з 2 міс так, що хоч рушник підв язуй. І зуби лізли теж за своєю схемою.

3. IR@

IR@ Well-Known Member

3м, 16днів, так це нормально, і я вже в інеті нарила що таке може бути, от якраз до 4 і вилізе повнісю*))

• Подобається Подобається x 1
  4. IR@

IR@ Well-Known Member

там знизу є ленієчка*))

• Подобається Подобається x 1
  5. Натуся

Натуся Well-Known Member

Та ні,то не так течуть,в нас теж з двох місяців текли так,що ми весь час зі слюнявчиком ходили,а зараз то якісь ті слюні не такі...не знаю як то пояснити...Раніше вона весь час мала мокре личко,а зараз вони течуть рікою коли вона щось пхає в рота,коли балакає,коли тре десна...Не знаю чим то відрізняється,але відчуваю,що то зовсім інше...:)

6. Улянка

Улянка Well-Known Member

Моя дитина сьогодні весь день спить. Раніше якщо двічі в день по півгодини спала то було супер, а сьогодні просто весь день. На годинку погуляти вийшли то не спала, а прийшли знов заснула. Ой боюсь щоб день на ніч вона не поміняла

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

сьогодні така погодка, що я б і сама весь день спала, навіть нікуди б не виходила.

8. Nata

Nata Well-Known Member

Натусю, мій Петро майже до двох років ходив як бультер"єр :). Найгірше було зимою: холодно, мороз, вітер, а в дитини борода постійно мокра.

• Подобається Подобається x 3
  9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Вона просто весь час гіпер збуджена і рухлива. Так дивно. Зовсім не схоже на неї.

10. Натуся

Натуся Well-Known Member

Настя навпаки спить погано,весь час прокидається,хниче,сон лиш поверховий...:shutup:

11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Може і так рано зубчик бути,в кожного по різному,знаю одну дитину в якої в 2 місяця задній зуб виліз,в нас в 5 вже були 2 зуба,а зараз в 7 місяців маємо вже 6 зубів,отакі ми зубастики.

• Подобається Подобається x 6
  12. IR@

IR@ Well-Known Member

Ася дуже неспокійна, і кулачок в роті скільки влазить, слинки багато багато, що ще нам чекати, точніше що буває у діток коли зубчики прорізуються?:)

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Марко нині сказав своє перше повноцінне слово - СВІТЛО!!! До того в нас було тільки ма, дяй, ня, ало, нє, баба, ава, а тут він збудився в 4й рано, розплакався, татко його взяв на руці, а він показує на лампу і каже - СВІТЛО!!!

• Подобається Подобається x 18
  14. Ная

Ная Well-Known Member

І в нас верхній зубчик прорізався:radist:,також один,хоча нижні зразу два були.Я випадково побачила,в нас якось зубки непомітно ростуть:).
    Ше вчора Софійка забулася,пустилася надворі моєї руки і зробила кілька перших самостійних кроків:radist::radist::radist:! Потім схаменулася,стала і далі хвать за руку,нині вже сама не пускається,ше боїться.
    В нас таке саме,ми разом спимо весь день. Бідний буде наш татко,якщо ми обидві собі вночі день зробимо:).

• Подобається Подобається x 12
  15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я думаю що в Котi теж перше повноцiнне слово буде свiтло... вона вiчно на лампочки показує i каже "сл сл сл сл сл" так шепеляво. :)
    Найлiпше моя дитина каже "НЕ", i то не "нЄ" а саме "НЕ"
    Катя iдем їсти "НЕ" i так рукою вiдгороджує. Шо не скажеш все "НЕ". Хоч знає дитина що хоче що не хоче. :)

• Подобається Подобається x 6
  16. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

:D:D:DПодивилась на аватар!:);)

• Подобається Подобається x 4
  17. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ой, а моє чудо вже другий день нудиться, цілий день на руках, спати хоче, оченята тре, а не може...Чого би то?

18. Аня

Аня Well-Known Member

Ми два дні погано спали,навіть вночі прокидалися. А сьогодні після обіду нижні зуби прорізалися:radist::radist::radist:

• Подобається Подобається x 8
  19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А ми вже повернулися з моря. Подій було різних багато: і поганих і добрих. Там канешно добре, але вдома краще. Поперечитую трохи нові дописи і напишу сама,що і як.

• Подобається Подобається x 9
  20. христуся

христуся Well-Known Member

Всім привіт!!!

А ми відсвяткували рочок Маркові!!!:radist::radist::radist::radist:

І тепер в нас вдома "Іграшковий магазин у Марка":radist::)

Свої почуття важко передати, адже рік тому лежало моє маленьке чудо і мирно сопіло біля мама, а зараз ми зубасті, страшенно непосидючі, і дуууууже хитрючі.

День народження вдався на славу, недаремно мама і татко два місяці по вечорам придумували. Були у нас і конкурси і лотерея і вікторина і пісень ми наспівалися. Вийшло справжнє - дитяче свято. Нам родичі казали, що не треба нічого придумувати, бо Марко ніц не зрозуміє. А неправда. Все ми розуміємо, і коли свічку дув, то за мамцю і татка міцно міцно тримався. А потім ще й поцьомав. От так. :D:D:D

• Подобається Подобається x 19
Статус теми:
Закрита.