Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ми вже давно сигналити вміємо :) Тільки люди всі обертаються думають що то до них :))

• Подобається Подобається x 1
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Ми повернулися з відпочинку. Їздили на Свитязь. Трохи важка дорога для дітей, а загалом все просто супер.

• Подобається Подобається x 14
  3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Аналогічно, тільки нашому 1,4 скоро, але машина-то улюблена забавка десь від 10 місяців, зараз вже трошки спокійніше до неї ставиться, слухняно в кріселко сам всідається, як машина рушає, а то його від керма неможливо було відігнати, міг годину-дві там бавитись, тата за кермо не пускав і скандалив.

• Подобається Подобається x 2
  4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Напевно машини всі люблять. Коли кудись треба іти, то тільки машиною можна заманити. Якщо скажу "Ідемо кататись на машині!" - як Данилко біжить і примовляє "Бррруум-бррруум". Також сам сідає в автокрісло і тягне мені ремені, щоб застібнула.

• Подобається Подобається x 5
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

КАтерина тоже машину любить, тiльки не руль крутити а витягувати все що в пiдстаканниках i шуфлядках. Я одного разу мусiла поскладати каляску i сумки в багажних пiсля магазинiв, поставила її в салон i сама складала. Вона напорпала там вже купу багатства для себе. Як я її взяла з переднього сидiння щоб зачiпити в крiсло - iстерика була неймовiрна. Я ледве її прищiпнула. Машиннi iграшки теж не допомагали. Я сiла i поїхала. Вона повила ще там позаду i вже перестала. Собi ж дешевше напевно.

• Подобається Подобається x 6
  6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми коли кудись їдемо мусимо брати 2 пари ключів, бо одна обов"язково повинна бути в Марка в руках!!! І взагалі до всіх кючів в нас особлива любов

• Подобається Подобається x 7
  7. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ми вже маємо чим похвалитись:p:
    1. Олеся вже 4-ий день ходить на горщик:).Правда не сама, звісно, а коли мама посадить:)
    2. Овочеву зупку їмо з великим апетитом, відбираємо в мами ложку і пхаємо самі до рота:)

А ще наше чудо лазить всюди, куди бачить: до принтера і тягне папір, до тата під стіл і хапає тата за ноги, до журнального столика по дідусеві папери. Навчилася спиратись руками до чогось і стояти на колінах. Так ось з такими успіхами вчора дитя кілька разів добре гепнулось головою об підлогу:sad:, одного разу розбило носика до крові:sad: Кричить, серце крається. не впильнуєш тепер...

• Подобається Подобається x 20
  8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

I в Катерини нарештi полiзли жуби. Вже клик один лiзе i три заднiх зубчика. Але переносить маська все бiльш менш нормально. I любить макарони так шо держись. Вчора спецiально їй зготувала шматок курочки, її спецiальне м'яско, i дала з спiльними макаронами. То вона першим дiлом курку повiдпихала i виїдала макарони, а потiм вже як я перестала їх пiдкладати то поїла i м'яско. Татова доця, той теж любить макарони з томатною пастою, i рис любить :)(ой ну коли я вже голубцi зроблю)

• Подобається Подобається x 14
  9. марта

марта Well-Known Member

Ви вже такі досвідчені автомобілісти.
    А я Костю щось не здогадалась допустити до керма.

Вчора їхала з малим до лікарки, то Костя на світлофорах заглядав на сусідні машини і як бачив когось, то кричав до всіх «тато».

А до ключів ми теж нерівно дихаєм, але улюблені від квартири, бо там гарний брелок. Ми як заходимо в під’їзд, то малий завжди забирає в мене ключі, і в мене панічний страх, щоб він їх не кинув в шахту ліфта.

• Подобається Подобається x 12
  10. Улянка

Улянка Well-Known Member

А ми вчора з Карпат повернулися. Мали вертатись в середу але так подобалось там що лишились ще на день:) Анічка загоріла і навчилась давати поїзду па-па:) Апетит був супер(і не тільки в неї:) ) Якщо тут памперси з ночі були пусті то там кілограмові:)

• Подобається Подобається x 18
  11. Nata

Nata Well-Known Member

Це напевно улюблена їжа всіх дітей :). Мій масяй коли вже зовсім їжею перебирає, то макарони їстиме точно.

12. Натуся

Натуся Well-Known Member

А в моєї мальоти прорізався верхній зубчик!:radist:Дуже тяжко він їй дався- і понос і рвота і температурка,але слава Богу,що не все зразу,а по черзі,хоч і тривало десь 2 тижні...:shutup:А ще вона так усердно все тягне до рота і чухає кулачком ротика,що заробила подразнення навколо рота,червоне все,нето повисипало,нето натерте-не поймеш:ninja:.Мию личко з ромашкою,нагідками,корою дуба,але вже два дні і ніц...:sad:Зараз помазала бепантеном,але не знаю,чи то щось дасть...В когось таке було?Ще в неї слюнки течуть рікою,моську не встигаю витирати...:ninja:
    А взагалі в нас зубки лізуть за особливою схемою,не так як у всіх-по одному...:shutup:Спершу один нижній,через місяць другий,а тепер аж через 1,5 місяці перший верхній...:shutup:
    А ще в нас теж прогрес-вчора ми почали самі стояти:radist::radist::radist:Відпускається,стоїть секунд 10-20,тоді хоче зробити крок,лякається,що впаде і сідає на дупцю:D

• Подобається Подобається x 10
  13. Масік

Масік Well-Known Member

Zoryanazirka ваш малюк називається саме Марко ? Ми плануємо назвати Маркіянчиком, але ніде не можу знайти значення імені , може ви знаєте?

14. Olenka

Olenka Well-Known Member

А у нас з автокріслом проблема. малий взагалі не хоче у ньому сидіти і ніякі іграшки не допомагають... Вже й автокрісло інше поставили....
    А сама машина, то в хлопців напевно генетично закладено... :)
    Мій вміє бризгати водою, включати повороти і щітки...
    А одного разу чоловік вийшов з машини по справам, я з малим на задньому сидінні сиділа, малий переліз на переднє водійське, сів як татко і взявся рулити... Всі люди, які проходили реготали... Весело було дивитися на реакцію перехожих. Одна жіночка йшла з подругами і вирішила малого покараулити (у нас затемнені вікна і мене не було видно), думала, що малого в машині самого залишили (є ще добрі люди на світі)...
    Ну, а татко як побачив, що його місце зайняте... Каже цицю забрав, ліжко забрав, а тепер ще й машину...

• Подобається Подобається x 18
  15. Olenka

Olenka Well-Known Member

То ви на Марко чи на Маркіян шукаєте?

16. tslezinska

Щось мені починає здаватися, що у майже всіх дітей стандартні улюблені речі є. І скільки не купуй отих яскравих дорогих чудо-цяцьок, все одно дитина тягнеться до найпростішого-ключів, інструментів, світла...

• Подобається Подобається x 3
  17. tslezinska

Ну прямо як про нас! Тільки малий ще й навчився добре ключі розпізнавати, точно знає, який до якого замка, сам запихає у замок, а я вже прокручую. І був час, що він з хати просився назовні, аби ключами у замку покулупатися, а як ключі не даси або не випустиш, то в істерику!

18. Olenka

Olenka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  19. Leila

Leila Well-Known Member

Мій Станіслав дуже любить пилесос, сто разів на день підходить до шафи відкриває і каже Бррр-Бррр, і тихенько сидить коли я пилесошу, повзає за мною і Брррр-Бррр, а ще любить квіточки, любі каже А-пах-пах, діє мені нюхати і сам нюхає, як тільки бачить яку клумбу то всьо, треба їхати до неї. В хаті в мене багато вишивок з квітами, то теж їх нюхає носиком так смішно виходить. А магнітофон з музикою то ще та іграшка, як тільки просинається показує пальчиком щоб включити йому і скаче, скаче, танцює з ручка і просто попою. а іграшки його не дуже цікавлять вже подумую що йому на рік купити щоб пов"язане було з його інтересами

• Подобається Подобається x 8
  20. IR@

IR@ Well-Known Member

Мамочки, Асюня дуже маленька, а нижній зубчик вже прокльовується. Це звісно досягнення, та я думаю що трохи зарано... В когось було так рано*))?

Статус теми:
Закрита.