Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ви не понімаєте! :) (там "бонусів" вистарчить ;) ;) ;) )

2. мамочка

мамочка Well-Known Member

неуявляю собі того, хоч мене вбийте!

мала народилася з нігтями; я як тільки змогла встати після пологів в 2 годині ночі стояла біля пеленального столика і обрізала дитині всі нігтики;
    та за 2 місяці навіть рукавиці б не помогли, нігтями б долоньки понашкрабувала!!!

• Подобається Подобається x 12
  3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

на рахунок мила-знаю.я маю все для купання від Penaten.
    а на рахунок рукавички-я хлопчика,за яким доглядала(працювала раніше au-pair в Австрії) з 5 місяця мила тим,а моя сестра з 1 місяця таким свого малого попку обмиває,воно мякеньке,приємне -ніц не дере,тому і хотіла також таке собі

Додано через 1 хвилину
    зате який манікюр можна було б зробити-хранцузький:)
    знаю мам,які теж були проти обстригування нігтиків-то вони обгризали їх маляткам:)

• Подобається Подобається x 1
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Прикольний "отходняк"... :)

5. Улянка

Улянка Well-Known Member

6. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Бачила щось подібне в "Антошці" правда в комплекті з рушиком-пеленкою, ціна приблизно 60 грн.

7. levandivka

levandivka З яйцями...

А наша від Оріфлейм жива (і недорого ;) ;) ;) )

• Подобається Подобається x 4
  8. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

В тій же "антошці" від бебі-жу дешевші (ціна залежить від розіру) або в ДЦ

9. mamatu

mamatu Well-Known Member

у нас Маргаринчик теж певний час так дивилась.
    я теж переживала та просила рівно тримати голову.
    потім минулось.

10. Loyal

Loyal Well-Known Member

Рада би допомогти, але... Нам подарували з Греції такий махровий рушничок-покривальце з капішоном і там ще була власне рукавичка і слюнявчик. То ми після ванни виходимо як ку-клукс-клан (чи як та біда пишеться ;)) Рукавичок багато де бачила (в нас їх щось 3 шт і то всі "даровані"), але я шось ту рукавичку не вподобала - краще вже своєю рукою дитятко гладити. Про слюнявчик жартувала, що до нього ще, як до неба, але в нас слюна тече, як з крана, то пару раз вдягала вдома, бо бодіки "по коліна" мокрі [​IMG]

• Подобається Подобається x 8
  11. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

Я теж так спочатку подумала, але вирішила спробувати і рада що так зробила. Взагалі тут багато чого роблять не так як в нас.
    А доцю я також добряче переносила і нігті були ого-го...

Ну ось, опер з Австріі слухаетесь, а над порадою лікаря з Німеччини смієтесь.

12. mamatu

mamatu Well-Known Member

я вдягала рукавички перший місяць.
    потім наші пухкеньки руці вже не влазили в них :D
    але ніколи не пеленала.

• Подобається Подобається x 3
  13. Натася

Натася Well-Known Member

бо я її знаю:)
    при цьому, я НЕ кажу, що всі, хто одягає дітям рукавички, ліниві і не хочуть стригти нігті.
    хм....а мій себе подряпав ще в пологовому

• Подобається Подобається x 4
  14. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Може, то дуже смішно і дико, але моя мама запевняє, що діткам манюсіньким ніхтики обкусувати треба:).
    Та чому дивуватися, коли вона народжувала нормальних ножничок не було, і щоб не пошкодити руці мацьопству викручувалися як могли:)

• Подобається Подобається x 2
  15. мамочка

мамочка Well-Known Member

не буду розказувати як я своїй малій в півтора роки вушка чищу (своїм язиком вилизую як мавпеня)

16. Nata

Nata Well-Known Member

Я теж коли першого народила просто шал дістала, скуповувала всі дитячі прибамбаси, а з другим повумніла.
    І взагалі, я стала жадібна і лінива. Економлю на всьому: дитину мию водою, годую цицькою і дорослою їжею (дієтичною), на памперсах економлю (ми вдень в трусиках), а бавимося ми баняками :).
    А якщо серйозно, то купа отих "дитячих" примочок нікому не потрібні, це так, аби гроші потратити.

• Подобається Подобається x 21
  17. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я з другою теж напевно розумніша стану:) Принаймні надіюсь. Скільки іграшок накупилааааа......... Жах. А їй вони по барабану. От ложка, чи клавіатура, чи журнал якийсь кольоровий, і навіть мамин тапочок отримують в раз 10 більше уваги ніж хоч одна з тих іграшок:)

• Подобається Подобається x 6
  18. Loyal

Loyal Well-Known Member

цссс... ніколи б не додумалась!

19. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

маю питання до досвідчених мамочок. кілька разів дитина прокидалась мокра, при тому, що спав в памперсі. сам підгузник "перевантажений" не був, але калюжа під попою - факт. я його недобре вдягнула, чи то такі приколи з памперсами трапляються?

20. Ная

Ная Well-Known Member

Я найбільше непотребу накупила ше будучи вагітною, як дитина народилася,аж тоді вже я опам"яталася:).

А моя дитина бавиться іграшками:). Найкраще,звичайно,коли я бавлюся разом з нею,але вона і сама непогано собі забавляється. Клавіатура нам теж дуууже до вподоби,а от баняки зовсім її не цікавлять:no:. Якась вона в мене зовсім не господинька:).

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.