Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Аналогічно! Мій Левко відразу по народженні голівоньку і личко собі чухав, ще неонатологи то помітили-дивувались.Так що признаю: грішили, грішили,правда на спальних комбінзонах спеціальні відвороти були!

• Подобається Подобається x 5
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Страшно стало і зразу повірили, що мудра? ;)
    Ото ж бо й воно. :p

• Подобається Подобається x 7
  3. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Я теж пеленала перші 3 тижні, але поверх костюмчика, бо просто інпкше не могла взяти дитину, боялася, що переломлю її. І рукавички вдягали, бо, знову ж таки, боялася стригти нігтики (протягом 3 тижнів). Спала дитина в мене на бочку, бо все той же страх мене мурдував, що дитина зригне і захлиснеться. А перший тиждень як не я то хтось з домашніх сидів над дитиною, навіть коли вона спала - пильнували. Я була дуже перелякана мама і боялася навіть на неї дихнути.

• Подобається Подобається x 10
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ну знов... НАВПАКИ з ваших же слiв рукавички прирiвнюються до виходу в космос. Я нiчого поганого в нiгтиках i рукавичках не бачу. Неможливо дитину впильнувати постiйно з тими нiгтиками. То нiс подряпаний був то вiко очне (або те саме тiльки у мене) До слiпоти надiюсь нiхто не дойшов, але подряпаний нiс теж неприємно.

Додано через 2 хвилини
    Ну прям дискримiнацiя! Ось Ната каже те саме - що дiти сплять по рiзному, як їм заманеться - пан Л. плюс ставить, а мене за те саме вже три сторiнки сварить.

• Подобається Подобається x 9
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Прям, наклеп! :)
    +1 Наті за:
    Та й не Вас, особисто, сварю... :)

• Подобається Подобається x 2
  6. zara

zara Well-Known Member

Розкажу, як в нас: голову моя доня теж тримає з самого ПБ, тому на огляді в хірурга кажу, що не бачу прогресу, вона як тримала голову, так і далі тримає, а з мене всі лікарі сміються, кажуть, не буває такого..
    Щодо пози ембріона..хм..в мене таке враження, що моя манюня навіть, будучі тим самим ембріоном, не лежала в тій позі))))).. Я в перші тижні намагалася її "скрутити" в ту позу для фотографії)), а вона ні в какую!), що казати вже про тепер.. ручки он порозкидала, та й розтягнулася на все ліжко батьківське.. а ми з чоловіком тулимося біля компа бо де нам ще притулитись тепер )).
    Були ми в 3 місяці в поліклініці..ой, як начитаюся форуму, то з таким настроєм туди йшла жахливим, а на місці все пройшло пречудово: про щеплення навіть не згадали, я сама спитала, чи не треба, бува, якусь відмову написати, а вони мені- "та ні, не тре", і у відповідь медсестра розкала жахливу історію, яка відбулася в нашому районі, про хлопчика який став інвалідом після щеплення проти поліомеліту (((((..А ще - зараз в поліклініці мало народу, бо літо, і ніяких черг, бо літо.
    Про хороше: моя гіпер-доця вже у ваговій категорії шестимісячних діток, а нам тільки три, нагадую)). Вона важить 7500, та й витягнулась не на жарт- 67 см!!, виросла за місяць на 8см.
    В нервопатолога питалася про той злощасний тремор підборіддя, (він в нас був яскравовиражений десь в перший місяць), зараз майже пройшов, але зявляється час від часу, коли наплачеться (помічаю десь раз на 3 дні). Сказали, приймати магнеБ6,ми, звісно, не будемо. Тепер ще таке помітила- моя доця вже 2 тижні повзає на спинці! так смішно, відштовхується пяточками від ліжка і якось "мостіком" повзе на спинці, так що тепер не можу її саму залишати ну ні на мить, засікала час, то за мої теревені по телефону вона проповзає по діагоналі наше величезне ліжко )). І ще тут вище пишуть про закиданя голівки- так от, моя коли повзе, робить "мостік" і запрокидує голівку назад, і так повзе, я не переживаю, бо виглядає вона при цьому добре, їй навіть подобається, бо вона посміхається, напевно, її просто пре від того нового, що навчилася робити. Але про всяк випадок, спитала в нервопатолога, вона сказала не нервувати, бо в такій позі ймовірно, що дитина вчиться перевертатися на живіт, або їй просто набридло лежати на спині, і от вона вигинається подивитись, що ж там сзаду. А взагалі то, запрокидування голівки може свідчити про внутрішньочерепний тиск (чи як там його, може неправильно запамятала), і при тому дитина би не сміялася, а плакала.

• Подобається Подобається x 14
  7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ага, я тоже як надискутуюсь тут на форумi, їду додому i плачу, а пiдборiддя трясееееецця :sad:

• Подобається Подобається x 9
  8. levandivka

levandivka З яйцями...

Магне пробували? :)

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

:) А ми на океані! Дитина щаслива - тато і мама цілий день з ним, рано на майданчик по тому винаймаємо ровери на 1,5 години тоді море і пісочок тоді басейн :) І що ми будемо робити як додому приїдемо, маля постійно в русі!!! Вже звик, зранку встає, бере свої черевички і сідає під двері - значить, все, йдемо :)

• Подобається Подобається x 23
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

не саме око, а голову вбік повертає.
    мене наштовхнула тема про кривошию.
    але яка там кривошия - пацану 8 років...
    лікарі кажуть - то погана звичка.

• Подобається Подобається x 1
  11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

шукала вчора по львову ось такі штучки для купання(миття) малечі,а на нас всі дивилися круглими очима,мовляв "шо ви таке видумали?не бува такого в природі!" знайшли в ДЦ шось схоже,але всеодно не таке! може з вас,мамуськи,хтось таке у нас бачив,то підкажіть де.воно з тієї ж матерії що і махровий рушничок,але зроблений у вигляді рукавички або мішечка.будемо вдячні)

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Оріфлейм колись ТАКе пропонував. Думаю, не тільки вони.

13. olenkastar

оріфлейм може і так,та не вірю я в якість товару для дітей,вироблених косметичною фірмою...ну не їхній то профіль!то скоріше у магазинах трикотажних,або там,де рушнички і всякі причандалля до ванних кімнат,але от вчора в декількох побували,а там ніц про таке не знають,або не мають!

14. levandivka

levandivka З яйцями...

А Оріфлейм сам щось виробляє? Думав, що нема в них виробництва.

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

а пошити своїми руцями?
    то так... замість огляду в лікаря.:)
    і чекати приємніше, і час пролетить швидше.

• Подобається Подобається x 4
  16. olenkastar

мала на увазі,що знаю оріфлейм як косметичну марку,а не якогось іншого гатунку(тим більше для маленьких дітей)

Додано через 1 хвилину
    ото шо значить мудра жінка з досвідом !!!!
    таки-так!але на машинці шити не вмію:shutup: хіба що вручну
    дякую за КОРИСНУ пораду:clapping:

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Вам принести каталог? ;) ;) ;)
    Там купа примочок.

Додано через 2 хвилини
    :beee: от ТАК ламають бізнес...

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

вручну теж добре...
    я багато чого малому шила руками:) тим паче м"якість рушничка для розкроювання самі можете вибирати.
    усіпіхів!

Додано через 1 хвилину
    так ми ж не робимо бізнес на друзях.;)
    правда?

• Подобається Подобається x 8
  19. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

А чому ви вважаете що влом?
    Мені , наприклад, сказали що ні в якому разі не можна стригти нігті до 2 місяців. Я так і зробила!
    Якщо іх не підстригати ,від самого початку, вони залишаються м"ягеньки і бейбікі не можуть себе подерти.
    Тому ніяких рукавичок ми не використовували.
    Зараз, якщо вже дуже довгі, то спочатку трішки підстригаю,а все решта допилюю. ( так смішно , іноді ми з двох сторін з чоловіком , як в манікюрному салоні пиляємо)
    А відволікає нас дідусь, показує концерти з гітарою. Не знаю що без нього робила б з тіми кігтями! :)))))))

• Подобається Подобається x 12
  20. Ная

Ная Well-Known Member

А для чого вам зараз ті рукавички для миття?? :no:Такі речі знадобляться не раніше як за рік-два,маленьку дитинку достатньо руками помити,вона ж не брудниться хто-зна як,та й шкіра надто ніжна,навіть для найм"якшої рукавички:). Та й милом не варто часто мити.

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.