Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ото і ми так м"ясо їмо,і рибу:). З м"яса частіше котлетки парові роблю,потім поділю на частинки,даю дитині на тарілочці і вона сама собі руцями їсть,я попри то годую з ложки овочевим пюре. А рибу просто варю на пару і поливаю лимонним соком.

Моя дитина як бачить гречку,зразу вимагає ННЯМ! Їсть з задоволенням,але до гречки даю чуть олії,коли варю,і зовсім трошечки підсолюю.

Гарбузове насіння перемолоти з пижмою в кавомолці (7:1),давати натще за хвилин 40 до їжі по одній чайній ложці. А клізма з часником то дуже пекуче,пам"ятаю ше як мама з мене в дитинстві "знущалася".

• Подобається Подобається x 16
  2. Nata

Nata Well-Known Member

А яку рибку їдять ваші малі гурмани?

• Подобається Подобається x 1
  3. Ksani

Ksani Well-Known Member

Я десь читала, що гострики не живуть більше місяця (термін точно не памятаю), вони тільки яйця активно відкладають. Тому дуже важливо, щоб дитина не заражувала себе повторно: не дозволяти пхати руки до рота, постійно мити руки і попу з милом, щожня міняти білизну і прасувати її. Такі прості правила мають допомогти уникнути проникнення в організм яєць глистів.

Додано через 47 секунд
    а що таке ота пижма ?

• Подобається Подобається x 10
  4. Женічка

Женічка Well-Known Member

це і є найбільша наша проблема...........................
    ми пхаємо у рот все, і тепер не тому, що цікаво, а щоб позлити маму.
    я перестала на це звертати увагу, коли мала бачить, що мені все одно - випльовує........
    недавно витягла равлика з роту....... і смішно і страшно, що вона ще може туди запхати.

• Подобається Подобається x 3
  5. Ная

Ная Well-Known Member

Купувала у "Фуршеті" охолоджені стейки лосося або хек. Деколи хек і морожений купую.

Додано через 1 хвилину
    Травичка,продається в аптеці.

6. Дана

Дана Well-Known Member

Судак, окунь,карп/карась, форель сьомга. Взагалі Соня дуже полюбляє рибу - сьомга з лимоном в неї на першому місці;)

7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Трошки не туди, але: а для доросих то теж підходить?

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ой в нас не раз таке було, то доскакались в лiжечку, до доповзались по меблях, то просто доскакались. Але зазвичай слiз бiльше нiж кровi, хоча я ще до сих пiр не вiдiпрала одну блузку вiд Котiних "страданiй" :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Nata

Nata Well-Known Member

Я даю малому теж лососеві, от і вирішила перепитати: а чи можна, бо він дуже любить, тягне мене за руку і добавки просить :).

А мені малий сьогодні ерго вимастив побитою бородою...

• Подобається Подобається x 2
  10. Koza-Dereza

Чекайте, вони обоє пiдростуть i будуть гатити один одного чим пiд руки попаде... оце ще наперетесь. У мене один брат (молодший) iто мама з ним по скорим наїздилась. То ногу велосипедом роздер, то впав з скейта i бороду розсiк, кип'яток на себе вилив, лоба розбив, бо так гнав по дорозi, десь лазив i тiм'я голови роздер... це все хлопцi (i деякi дiвчатка)
    Моя залазить на лiжко i просто на повнiй швидкостi жене з нього, я їй кричу ОБЕРЕЖНО!!!!!!!!!!!!!!!!! Та яке! В лiпшому випадку впаде просто на лiжко - нiби, шо я, я нiчо? В гiршому летить просто на край, я вже кiлька раз ловила. Хоча пiдозрюю що вона таки хоче щоб я її зловила, бо як я в шафi вожусь то вона зповзає чемно, i не намагається лiтати. :)

• Подобається Подобається x 6
  11. Nata

Nata Well-Known Member

А я забираю малого зі садочку, стала з вихователькою поговорити, вона мені любовні історії повідала. Каже, що має мій Петрик дві симпатії в садочку, з однією дівчинкою разом сидить, бавиться, а ще одна сьогодні спеціально в косюмі прийшла, губки зранку малювала і все заради мого шибеника :).

• Подобається Подобається x 12
  12. Oksanka

Oksanka Well-Known Member

це і наша найбільша проблема:dance:
    також все пробуємо на зубчик(вот такіми ми;))...правда равликів ще нам в руки не траплялись, за те пластилін, зарядні пристрої для моб.телефонів то святе...
    Їмо ми правда все не перебираємо в основному,(борщик без оцту,овочеві пюре,картопельку,пробували уху нічого так:p,сир домашній-з полуницею,бананом,яблуком,кефірчик дит.але тільки з картоплею,Хліб і печиво обожнюєм;) помелу давали маленький шматочок, ананаса, диньки ,морозиво але на мізинчик пальця) тфу-тфу,апетит весь в тата і м"ясоооо,ням-ням...на рахунок їжі не жаліюсь..
    Але страшено переживаю що він вивчає всі предмети завдяки ротику, свекруха вийшла з малим на балкон ,то він не помітно аличу схопив-помітили що дитина щось жує аличу витягнули а кісточку,ні ....чекаємо на подарунок...надіюсь не боляче буде:no:
    В середу нам 9 місяців а ми бігаєм(за допомогою маминої 1-її ручки,або шлейок),повзаєм, ні хвилини не відпочине.покладемо в ліжичко вередує, вже починає вимагати,то так а не інакше...по-ліжку навіть повзати не хоче,на підлозі,по коридору,встає-сідає-повзе і все повторюється...шустринький ,за те милий ,пестьоха моя..дає себе любити:p

• Подобається Подобається x 19
  13. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Всім привіт! :)
    Перечитала про життя-буття наших форумчан за останні 2 тижні..., ростуть малявки. :) Скучила за вами. :)

А ми були на морі, в Криму, мис Сарич (найпівденніша точка України), палатками.:p :y:

• Подобається Подобається x 23
  14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Дівчатка, розрадьте-порадьте! В нас нова проблема: Любчик жахливо почав поводитись - бється, кусається, щипає усіх, не реагує на мої заборони, робить на зло (нині свій наплічник кинув у болото, причому був двічі попереджений, що не варто це робити!:no::no::no:), при будь-якій забороні плаче, кричить, вивертається, як вуж:8::8::8:, розкидує усе по хаті. Що робити, як з цим боротися? В мене вже "здають" нерви:ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 4
  15. Koza-Dereza

В кут його поставте, може поможе? Впринципi, чим бiльше реагувати на iстерики, тим бiльше вони пiдсилюються. З кусанням, нас це ще напевно чекає. Нашi амер. книжки радять наказувати дiтей тим що забирати їх з мiсця бавлення. Вжер когось на майданчику, все, додому. Не слухається - додому. Закатав iстерику в магазинi - допобачення. Або ж просто повести в скучне мiсце "подумати". I якщо обiцяєте наказати, то обiцянку стримати, i не вiдкладати. Не битись, не сваритись, а тупо прикривати лавочку. Я не нариваюсь в педагоги, але коли Катерина закотує iстерику i падає на пiдлогу, то мене миттю здуває з тої кiмнати, i вона не бачучи публiки миттю перестає i вже притворяється наче нiчого не сталось.

• Подобається Подобається x 14
  16. Ная

Ная Well-Known Member

Я згадала чому ж діткам не бажано їсти сосики,через вміст селітри,яка є у всіх ковбасних виробах,незалежно від їх ціни. Та селітра є дуже шкідлива для дитячого організму і тому сосиски не рекомендується давати дітям років до трьох.
    Підходить. Можна також і вагітним,і годуючим мамам:).

• Подобається Подобається x 8
  17. Гелена

Гелена Well-Known Member

тут є пояснення психолога про дитячу агресію і про істерики, капризи, ниття

може це вам допоможе розібратися в ситуації :)

• Подобається Подобається x 12
  18. levandivka

levandivka З яйцями...

Елементарно! :)
    Запостіть у профільну гілку, а там можна спробувати розібрати по поличках. Тут - не розбересся точно.

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ділюся враженнями і досвідом!
    Пару днів тому приїхали зі Світязя. Вражень купа! Умови супер! Малий в мене майже мулат. Переніс все гарно. Так що боятись нема чого. Їдьте відпочивати спокійно. По дорозі ставали гамати і відпочивати від машини. Знайшли гарні умови з душем в приміщенні, то проблем не було. Малий спочатку не знав як реагувати на миття під душем, але потім навіть помахував ручками - водичку лапав. Задоволені всі! На пляжі собі трохи коні пасли, трохи розказували що снилось. Зразу зауважу, що був майже фурор, бо 1 - мала дитина і вже відпочивати поїхали (а тре було вмерти у Львові в таку спеку!)
    2 - в 35' тепла дитина була тільки в розпашоночці (я б з себе в ту жару навіть шкіру ладна була зняти)
    3 - "літали" за руки (чомусь виявилось, що то так руки витягуються з плечей :D)
    і ще купа різних дрібниць.
    Крісло купили отаке от Правда не через нет (переплатили відповідно 150 грн), зате пощупала ;) Сподобалося тим, що має ще додаткову м"яку підкладку, що добре для найменших - менший вигин хребта.

• Подобається Подобається x 16
  20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ну ось нарешті і ми:) Їздили на 1,5 тижня до чоловікової мами. Бабуся натішилася дитиною:), а я трішки відпочила...
    Дитя наше вже ТАКЕ шило: не всидить на місці і все. Повзати повноцінно ще не повзає, але так пересувається, що долає цілі метри, особливо якщо є якась ціль:D І навіть цицю ми їмо на животі махаючи дупкою...:)
    А ще ми нині вперше спробували овочеве пюре:). Файно з'їли пів чайної ложечки, ще й облизувались:). Правда щось Олеся нині зригує трохи і не знаю, чи то така реакція на прикорм, чи то від того, що товтеться цілий день...

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.