Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Улянка ми менші чим ви і я вже своїй малій даю і персики і абрикоси, чому рано,моя їсть з задоволенням,все добре,а от з бананами дівчатка зараз дуже будьте обережні дуже багато отравлень з бананами ,незнаю чого так,але багато діток потравилось саме бананами.

• Подобається Подобається x 2
  2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Якщо б мій Данило хотів це все їсти, я б йому з радістю давала. Але ... мій гурман любить тільки мамине молоко. Все інше любить тільки покуштувати.

• Подобається Подобається x 8
  3. mamatu

mamatu Well-Known Member

даю все. щось дуже екзотичне - потрошку.

• Подобається Подобається x 4
  4. Nata

Nata Well-Known Member

Важкий у мене вчора день видався. Ходили до свекрухи на уродини. Почалося все з приговорювань моєї мами "чого ти дитину в спеку в возик не кладеш", поклала, Дмитро тричі ледь не випав, бо йому там не цікаво (в результаті їхав на мамі, а возик бабуся тягнула). А далі почалося... моя дитина виявляється бідна, бо їсть сухий хліб, ходить босий по траві (добре що не бачили, що він і повзав по траві), а найбільше мені сподобалося як до нього одна пані приговорювала: "ходи до мене на руки, у мене свій внук маленький є", так ніби Дмитрові від того легше :).

• Подобається Подобається x 18
  5. Ная

Ная Well-Known Member

Часом і від молодих мамусь чую,шо одна дає дитині в п"ять місяців м"ясо:eek:,бо не може дивитися,як то ЇЇ дитина пісну зупку їсть,в другої піврічна дитина печиво їсть тільки з маслом:eek:. Отих дітей дійсно шкода...

• Подобається Подобається x 12
  6. Анута

Анута Well-Known Member

м'ясо, м'ясо... ковбасу! т.щ. м'ясо то певно ліпший варіант ;)

Nata, :)
    ми на вихідних теж були і чоловіка сім"ї, правда там ситуація не така, слава Богу. Поки ми за столом сиділи (на вулиці) дитина рачки попід стіл, стільці за собакою лазила і гавкала :) зато потім як спав!!!! аж виникає бажання ще поїхати ;)

• Подобається Подобається x 9
  7. хельга

І ми були у свекрухи в гостях на віхідних. Нарешті вона побачила, що не я погано годую малого (як це вона сказала своєму синові), а малий просто не хоче нічого їсти (крім циці звичайно). Навіть з її рук (напевно вона думала, що я просто не маю досвіду, як дітей годувати. А от вона зможе. Упс... не змогла).

А от ковбасу Данило любить. Дала просто попробувати, то він не міг відірватись від кавальчика ковбаси. І ще дуже любить сосиски.

• Подобається Подобається x 5
  8. Анута

Анута Well-Known Member

в рік і 3 можна і кавальчик ковбаски пожувати. ми теж можемо плястерок вовтузити в роті. ну але не курку гриль (пригадалось) в 6 місяців ;)

чоловіка сім"я вже обрала собі стратегію, що краще мене в цих питаннях не чіпати. Часом можуть щось сказати, але, благо, з порадами не лізуть ;)

• Подобається Подобається x 1
  9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я звичайно не зарікаюсь бо не знаю який фінансовий стан буде, але сосиски дитині давати не буду:sad: Я сама не їм того. Мелять туди все що тільки можна. Розумію що смачно але вже краще купити кусочок м"яса ніж фарбники, крохмал, желатин в кращому випадку і ще купа ароматизаторів:sad:

• Подобається Подобається x 8
  10. хельга

Я звичайно цим не захоплююсь. Але так як він їв гречку з сосискою... Я ще такого в свого "не їдуна" не бачила. А от на такі сосиски як я купую фінансовий стан треба мати хороший, майже 47грн. за кг. Як натуральне м"ясо. Інші сосиски коштують від 10 до 17грн.

11. Анута

Анута Well-Known Member

ми брали по 38. назвіть виробника тих сосисок, що ви берете і дайте наводку "де?" бо хоцца попробувати ;)

12. Nata

Nata Well-Known Member

Мій менший навчився жувати варене м"ясо. Відварюю кусок, ріжу плястерками, так і їмо :). А от пюре з м"яском плюємо, тому маємо роздільне харчування: все кусками і по одному продуктові за присіст.

Мій Ведмедик розтовк собі бороду до крові (вставав у ліжчку з забавкою в роті), знов зайшовся плачем. Тепер заснув, а в мене ще руки трясуться.

Додано через 1 хвилину
    Я свого часу старшому гречку теж запихала тільки приправивши сосискою, тому гречку ми їли ду-у-уже рідко.

• Подобається Подобається x 6
  13. хельга

То "Ятрань" молочні. Можливо то в нас, в Ужгороді, вони такі дорогі. Бо в нас тут все дорожче.

14. Анута

Анута Well-Known Member

мяско ми їмо, якщо його порізати кусочками поперек волокон, інакше пожує, пововтузить, висмокче всі соки і коли вже стане як трава - виплюне.

бідацтво :sad:

• Подобається Подобається x 1
  15. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, хто гнав вже глисти?
    нам лікарка до того всього ще приписала клізми з молока і часнику.
    наскільки я знаю, діткам часник не рекомендовано.
    з іншого боку, вона ж не буде його їсти.
    не знаю, чи варто ті клізми робити, чи ні.
    хтось таке вже робив???

а гречку ми любимо в любому вигляді :)

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я досі пам"ятаю як мене мама в дитинстві годувала гречкою вимішаною з дитячим паштетом:) Мнямк:) Зараз би такої, бо так смакувало:) А може би спробувати домашній паштетик зробити і з гречкою вимішувати? Може би так засмакувало?
    Я відчуваю що скоро мене трафить і я переїду в село, почавши годувати дитину "своїми" продуктами. Еееееех

17. Ksani

Ksani Well-Known Member

Женічка, а Ви як їх виявили? Які прояви ?

• Подобається Подобається x 3
  18. Женічка

Женічка Well-Known Member

я уже писала у темі про глисти.
    на власні очі побачила гострика у пісі.
    зате жодні аналізи їх не виявили.

19. Іриска

Іриска Well-Known Member

я як була маленька, то батьки мене садили на горщик з гарячим молоком і часником, але я лише сиділа на парі...тому я собі тяжко уявляю, як таку клізму можна давати в середину! щоб часник не попік і не подразнив!

20. Nata

Nata Well-Known Member

Женічка, я не лікар, але часникові клізми дитині б не робила, хоч я будьякі клізми не робила б. Часник може обпекти слизову, та ще й малій дитині. Може порадьтеся з іншим лікарем?

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.