Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Гелена

Гелена Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

і що ви їй відповіли?

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

Що він 900 набрав. На що вона заперечно захитала головою і вийшла (її покликали до якогось хворого). От таке то.

3. Гелена

Гелена Well-Known Member

якщо в нашій карточці буде багато неправдивих відомостей, що я маю робити?
    сказати лікарці, щоб переписала? чи пошкодувати її? хоча вона сама винна
    я не думаю що в неї були би проблеми, якби вона написала правду
    то чого ж не написати?
    мені цікаво як хто реагує? бо я вже таки піду в полікліку наст тижня глянути в ту картку

4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Здається, у них є якісь перевірки. Тому і пишуть у картку "так, як має бути".

5. Гелена

Гелена Well-Known Member

це я розумію
    але що перевірка має про того, що ми почали прикорм з 6 міс, а не 3-4 з соків і яблук?
    Ука писала що в них в карточці сік з 3 міс написаний
    або проти того, що ми вагу більше набрали?
    от не розумію я :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Olenka

Olenka Well-Known Member

Мамусі і татусі, а що Ви співаєте своїм діткам на ніч?
    Може хтось знає і може навчити, або має запис гарних українських колискових?

• Подобається Подобається x 2
  7. levandivka

levandivka З яйцями...

Є окрема гілка. Досі не бачили?

8. Olenka

Olenka Well-Known Member

Тему бачила (якщо ви про цю чи цю), але там просто слова (у мене і без нету є купа співаників, але навіть якщо є ноти, то я не вмію їх читати), принаймі я зі всіх знаю тільки 3, але я не вірші дитині читати хочу, а співати. Колискові Росави я маю. Колискова Ніни Матвієнко гарна. У моєї мами колись була дуже гарна касета з українськими колисанками. Але ми її ще дітьми знищили. Тому запитала хто
    і має
    , якщо перше буде важко...

Але я не створювала нової теми, дублюючи її в іншому розділі, а просто спитала у темі найпопулярнішій серед мам...

• Подобається Подобається x 6
  9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Про комарів
    Мама сьогодні підказала що дуже добре відганяє комарів масло чайного дерева
    Пошукала в інтернеті найша ось що:
    Взяла ось тут http://http://www.myhappyfamily.ru/index.php?productID=1867&catID=224

• Подобається Подобається x 9
  10. Соня

Соня Well-Known Member

Мій масяй сідає і нічого не можу з тим вдіяти, тільки кладу собі на живіт, крючиться, встає, за пальці чіпляється і весь тулуб піднімає. Не знаю чи це добре так рано?! Він тяжкий, боюсь, що нагрузка велика на хребет. Чоловік важає, що раз він сам може, то чого б ні, а мене це трохи турбує, бо він зовсім відпочивати не хоче, тільки напрягається, а як покладеш - крик!

11. Liona

Liona Well-Known Member

я й досі в захваті від цієї колискової:
    http://www.youtube.com/watch?v=fwEtAwXgeaQ

ЗІ знову забула, як вставляти гіперпосилання :sad:(( (чи як воно там правильно називається :ninja: )

• Подобається Подобається x 8
  12. levandivka

levandivka З яйцями...

:) Дякую, що не створили нової.
    Там і лінки на фонограми є. правда-правда... :)
    А "у темі найпопулярнішій серед мам" - дідько ногу зломить, щось знайти.
    Саме, завдяки...
    Це ж ТАК просто: є спеціальна гілка - пишіть туди, і Вам буде легше/краще. :)

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А в нас напевне нижній зубчик скоро вилізе! Ясна опухли, малий такий капризний останнім часом, поносить і має підвищену температурку!:sad:

• Подобається Подобається x 5
  14. Іруня

Іруня Well-Known Member

Маю велику проблему з їдженням:ireful1:. Мала нічого не хоче їсти:sad:.Десь до року їла гарно, після року - так собі, ну а зараз... Кашу ми вже місяців 5 на очі не бачили, м"ясо теж не їмо. Наш сніданок - молоко, обід - гречка з підливкою. З"їла 2 чайні ложки:sad:. З тим і пішла спати. Думаю, проголодається після сну і буде краще їсти. Ага... Встала, на їду навіть не подивилася, захотіла молоко. Випила грам 150. Від вечері відмовилась, розплакалась і пішла голодна спати...
    Наш раціон останні пару тижнів: молоко, яйце, банан, кавун, сік, йогурт.
    Що робити? Навіть не маю з ким порадитися:sad:

15. нталька

нталька Well-Known Member

а кашки на молоці варити не пробували? раз вона так молоко любить. Як на нас, дуже смачно виходить вівсяна на молоці.

Додано через 6 хвилин
    Ще раз повторю свій допис, який помилково перенесли до теми про ГВ і не повернули. Це стосовно потіння діток:

Щодо потіння, то причиною може бути не тільки рахіт. Це можуть бути і слабка вегето-судинна система, і спадковість, і ще нерозвинена нервова система. Можна здавати аналіз мочі по Сулковичу, але той аналіз нормально мало хто (а може й ніхто) пояснить. Бо в мочі може бути кальцій як через передоз віт Д так і через те, що він просто не засвоюється в організмі і вимивається з сечею. Тоді в першу чергу треба налагоджувати роботу органів травлення.
    Кров здавати на фосфор калій чи кальцій, наскільки я знаю її беруть з вени, а дитині то треба?
    Може бути, що слабка нервова система і не вміє нормально реагувати на збудження, і коли дитина заспокоюється йде реакція - потіння..
    Розказую так, як зрозуміла для себе коли цікавилась цим питанням.

• Подобається Подобається x 6
  16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Які фрукти даєте своїм річним діткам ? Чи даєте персики ,абрикоси ? Бо я ,щось, крім яблук і бананів нічого не даю. :shutup:

17. Ная

Ная Well-Known Member

Нам до рочку ше трошки залишилось:shy:,а персики,абрикоси,сливи я своїй дитині даю,ніц нам від того не є,тільки абрикоси краще розварені.

18. Улянка

Улянка Well-Known Member

А я даю персики і абрикоси вже десь тижні три...........Думаєте рано?

19. Nata

Nata Well-Known Member

А Ви в таку спеку багато з"їдаєте? Крім того, молоко - повноцінна їжа. Хоче дитина молока - давайте. Мій Петро за вихідні їв тільки зранку молочну кашу і до вечора кавун. Все :). Ходив і питав всіх чи кавуном можна наїстися :).

Я теж даю і виноград даю...

20. Дана

Дана Well-Known Member

Персики, абрикоси, сливи, грушки, яблука, виноград, усі ягоди які зустріну на базарі.

Статус теми:
Закрита.