Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для мамусь і татусів

Мобільна класика?
    Прикольно.:bazar:
    Я своїх дітей привчаю речі використовувати за прямим призначенням: молоток - до цвяхів, м'ячик - до копанння...

2. Ная

Ная Well-Known Member

Irus"ka мала на увазі мобіль-підвісна музична іграшка,а до чого тут натяк про пряме призначення? Чи Я шось не так зрозуміла?:)

Додано через 2 хвилини
    Irus"ka,звичайно,шо долучайтесь! В нас тут співунів багааато!

• Подобається Подобається x 5
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

Відстав від життя... :)

• Подобається Подобається x 6
  4. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Та ніц прикольного нема. Просто економія часу і уваги!
    Пи.Си. Уточнююю мобіль - то каруселька така на ліжечку, в гарних моделях якість звучання досить нічогенька:p

• Подобається Подобається x 7
  5. Дана

Дана Well-Known Member

Щось я не до кінця розумію вашу іронію. У мене в Соні також мобіле є з класичною музикою, подібне на це з трьома мелодіями
    [​IMG] Бах Бетховен і Моцарт і вона буда в захваті від нього, бачила такий з звуками природи але ми вже були великі то й не купували.

Додано через 1 хвилину
    О поки я писала все прояснилося, ви мали на увазі мобільний телефон.:D

• Подобається Подобається x 1
  6. Irus'ka

Дякую за підтримку новачка! :o Весь час боюсь написати не те!
    Де ви знайшли такий мобіль, в Знайці? Бо ми там надибали ;)
    Тепер шукаємо лабіринтик (доні на 4-ті уродини), не підкажете де (окрім Знайки) шукати?

7. Ная

Ная Well-Known Member

Знайдете тут

8. Дана

Дана Well-Known Member

Неа, по наслідству перейшло від старшого братика;) а йому купували у Польші, якщо я не помиляюся, зараз вже віддали дитині моєї знайомої, бо для Соні то вже не актуально.

9. Irus'ka

А до якого віку було актуальним?

Додано через 4 хвилини
    Дуже дякую! Але не маю досвіду шопінгу в неті.:o Може є адреса реального львівського магазину, бо ще й час підпирає:no::no:

10. Улік

Улік Well-Known Member

Привіт мамуськам!
    В нас не було інтернету і тому деякий час були відірвані від форуму :sad: Але вже все ок!
    Синочку Марчику 26 виповнився місяць!!!!! Час летить дуже швидко..... і манюня росте на очах!
    Маю питаннячко: 3 дні тому нас висипало на личку... спочатку кілька прищиків, але з кожним днем їх більшало (такі червоні з білою серединкою, а подекуди червоні плямки), а сьогодні вже є на головці, шийці і плечиках :sad: Я просто не знаю що з тим робити... Може я щось не те зїла (їла 1 яблуко), але за харчуванням дуже слідкую, ніяких фруктів не їм... скоро взагалі перейду на хліб і воду. А може це "пітничка"? Може хтось з таким стикався і знає як боротися? Бо дуже шкода синочка...

• Подобається Подобається x 2
  11. Irus'ka

Постараюсь допомогти!
    З досвіду і мед.літератури знаю, що у 60% новонароджених (особливо хлопчиків) личко на 2-5 тижні життя "розквітає" під впливом гормонів мами. Раджу скупати маля в череді (200мл відвару на 10 літрів води ). Але і з яблуками треба почекати зо 3 місяці, або, принаймі вести харчовий щоденник Ростіть здоровенькі!;)

• Подобається Подобається x 6
  12. Улянка

Улянка Well-Known Member

А ми нарешті компотик спробували. Що саме цікаве-з пляшечки пити не вміє-гризе її як іграшку. З чашкиою поїльничком та сама справа. Спробувала дати зі звичайного горнятка-п"є супер:) Ну звичайно з моїх рук. Ну і передягатись зараз треба обом:)

• Подобається Подобається x 11
  13. Анута

Анута Well-Known Member

воно ще здається називається в стилі "вугрева сип у новонароджених"
    якщо це саме це. (подібне на вугрі з білими цяпками). сходить орієнтовно за 2 тижні. і, БОРОНЬ БОЖЕ!!!, їх видавлювати чи щось подібне!

• Подобається Подобається x 5
  14. Дана

Дана Well-Known Member

до пів року, зараз у нас найкращі забавки -то посуда(баняки, ложки, металічні кружки, половники, деревяні лопатки)засинає при циці, а мобайл її нервує, останнім часом намагалася зірвати і викинути з очей подальше:D

• Подобається Подобається x 8
  15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я вчора в Знайці була, то розчарована - і купити не дуже є що, і ціни....

16. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

то зніміть. нащо дратувати? може, згодом поновиться інтерес.
    а це поза конкуренцією. поприпасовувати кришки до баняків - і нащо гроші на рамки всілякі тратити? Моє дуже велике переконання, що всілякі "розвивалки" можуть бути потрібні лише там, де в дитини чітко виділена дитяча з усіма "засобами безпеки". Якщо дитина повноцінний член сім'ї. то відповідно і вся територія її існування (і мешканці теж) і є єдиним супер-розвиваючим комплексом.

• Подобається Подобається x 22
  17. Дана

Дана Well-Known Member

А я зняла уже і подарувала дитині коліжанки.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

В мене "ходунки" були з "музикою". то я одразу відкрутив, нафік. Але друзів своїх (їх вуха) пошкодував, коли віддавав... :)

• Подобається Подобається x 2
  19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Матусі, діткам котрих скоро виповниться рочок (і всіх охочих також ) ,пропоную тут http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23395&page=5 поділитись ідеями,щодо святкування дня народження [​IMG].
    Дякую :).

Додано через 2 хвилини
    В нас ходунці від Чіко і там дуже приємна музика.:dance:

• Подобається Подобається x 3
  20. levandivka

levandivka З яйцями...

Скільки?
    Скільки то можна слухати? :suicide:
    Чи там вінчестер на 40 Гб?

• Подобається Подобається x 9
Статус теми: