Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

згадала про наш досвід.

в нас проблема з ліжечком звелась до проблеми з матрасиком! вилазила та гидотна кокосова койра і колола мою дитинку в бочок, ось він і мостився всю ніч, як йог. зауважила випадково, коли перестилала ліжко - вкололась. заміна матрацу нам допомогла :)
    шукайте - і знайдете!

• Подобається Подобається x 8
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Казали мені добрі люди всякі заморські гадості не купувати :).
    Замовила матрасик у Венето, без всяких стружок і водоростей (під Львовом накошених), такий самий як для дорослих, супер матрасик :).

• Подобається Подобається x 9
  3. Анута

Анута Well-Known Member

а нам ніхто не сказав, а кому розповідаю - всі дивуються: "не може такого бути!!!"

соломи, гречки і т.д. (чого тільки там нема і все дуже потрібне і корисне...)

4. Ksani

Ksani Well-Known Member

"Шкода - не шкода" тут ні до чого. Мама такою поведінкою подає приклад, що треба робити з їжею і демонструє цінність їжі.
    А для Данила так себе вести мабуть уже запізно. Це для 6-місячних дітей.

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Як звикла так i вiдвикне, люди здатнi адаптовуватись.
    В це я теж вiрю.

Додано через 2 хвилини
    А в нас такi "натуральнi" матраси дуже дорогi, нажаль.

6. Анута

Анута Well-Known Member

може вони і відрізняються по якості від тих що в нас

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Дійсно. :)
    Нічого на Зодіак скаржитися: близнюки...

• Подобається Подобається x 2
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як на мене, дитяча мова - це природньо. А якщо дорослі накидають свої чудасії, то це дивно. У тому плані є чудовий анекдот: "синоцку дати тобі цюцю, чи ти сось інсе хоцес? - мама, в тебе що зубів нема, що так говориш?"
    У мене Дарко теж пізно почав говорити. Взагалі має купу свої слів. "дітки" говорить без проблем, але любить вживати своє слово "доціки".
    Загалом, не треба сприймати все сказане до себе зразу. Це ж узагальнення. Випадки різні бувають. Я проти такого і так не говорила й не буду. І багато моїх друзів так не робили. Але то справа кожного, чого вчити дитину, а чого ні.

• Подобається Подобається x 12
  9. Koza-Dereza

Ми чоботи однiєї пари - вона близнюки, я терези - якось порозумiємось ;) неспа?

• Подобається Подобається x 1
  10. Троянда

Троянда Well-Known Member

Не думаю що це пов"язано з матрациком, тому що коли спить зі мною в ліжку ця ж історія :no: Подивлюсь, як буде так і далі, ну тоді вже по фен-шуй розміщувати ліжечко:dance:
    На рахунок дитячого говоріння, то мій так смішно говорить , ніби по японськи: ань, сянь, янь - це його улюблені слова :D:D:D Я йому :" Синуля, ти ж в мене українець!" , а він мені: " Ань.... янь???":p

• Подобається Подобається x 16
  11. Ksani

Ksani Well-Known Member

У малого нова забавка - музична лялька (з плеєром), він натискає їй на руцю і вибирає музику. Ось як він бавиться :

MVI_0966.avi на upload.com.ua

• Подобається Подобається x 7
  12. Nata

Nata Well-Known Member

А у мого малого забавка незмінна: мама. Свариться, щоб мама лягала на підлогу, а він буде ходити, тримаючись за мене, переповзати, а заодно і поїсти можна :).

Сьогодні підслухала розмову двох мамусь (чесне слово, не спеціально). Ішлося про відпочинок на морях, от одна мамуся і видала: "та моя мала (дитині на вигляд місяців 4-5) впринципі звикла до моря, я коли була вагітна літала в Туреччину і в Єгипет"...

• Подобається Подобається x 13
  13. Koza-Dereza

Якщо так то моя мала теж "звикла" до моря, бо й я була на вiдпочинку пiд час вагiтностi :sad: Шкода що цього року так i не поїхали :sad:

14. Nata

Nata Well-Known Member

О, я думаю чого мій Петро такий філософ мудрий, це ж я вагітною кандмінімум з філософії здавала!:D:D:D

• Подобається Подобається x 20
  15. Katrin

Katrin Well-Known Member

Можна розказувати як анекдот:D:D:D

• Подобається Подобається x 4
  16. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Моя шаленно любить Чайковського і Гайдна.:)

• Подобається Подобається x 11
  17. Oksanka

Oksanka Well-Known Member

МИ вже разом з ВАМИ дорогеньки мамусі!!!! як приємно вас з нову почути.Тільки підключили інтернет і ми вже на форумі...Я народила хлопчика-Захарчика(Михаїла,20.11,2007).На в вже 8 місяців.:dance:МИ вже великі,великі:повзаєм,ходим тримаючись за мамині ручки,чи в манежику по колі,завжди посміхаємось, зубки в нас лізуть по маленьку,але це не біда,за то без хворобливих ознак.Скучили ви за вами і спробуємо прочити ваші корисні поради,на сайті,буде зараз читати:dance:

• Подобається Подобається x 23
  18. Koza-Dereza

Дiвки, знов до слiнгiв. Виношу на публiчне обговорення. Якi думки з приводу цього?

А тут те саме, тiльки рiзнi кольори.

Додано через 1 хвилину
    А ЦIНА!!!!! Цiна то золото!!!!!

Додано через 9 хвилин
    Здається я знайшла продукт для себе! Довольна як слон. I цiна, i по вазi (буде i на нову маську i на Котю) I купа кольорiв i позитивнi вiдгуки (при тому багато) УРА!
    http://www.sleepywrap.com/index.php?page=home
    http://www.sleepywrap.com/index.php?page=photo-gallery
    http://www.sleepywrap.com/index.php?page=tying-methods
    http://www.sleepywrap.com/index.php?page=nursing

• Подобається Подобається x 11
  19. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Наскільки я зрозуміла, це слінг-шарф. Можна носити від народження і ..., має бути зручно, мамочки хвалять. Тільки треба навчитись його зав*язувати. :)

Додано через 1 хвилину
    Там є багато різних способів.

20. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Любі матусі, дозвольте долучитись!
    Моїй малечі 3,5 місяці класичну музику слухаємо на мобілі з народження.
    Так от серед Бетховена і Моцарта Левко обирає "звуки природи", а останнім часом навіть сам підспівувати став:p:o

• Подобається Подобається x 17
Статус теми:
Закрита.