Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для мамусь і татусів

Можна. Трохи пізніше зроблю окрему гілку.

Додано через 1 хвилину
    -1.

Додано через 4 хвилини
    -10

2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Привіт всім!
    А в нас синочок загалом здоровий, якщо десь і застудиться трошки, то хімії ніякої не даємо, температура сама спадає, від кашлю гарячий компрес з картоплі на груди, носик якщо забитий-соляним розчином промити, а як соплі рікою вже течуть, то дитячі крапельки трошки. До педіатрів заріклися ходити, бо вони лише всякі хвороби здатні вигадувати та лякати батьків:aggressive:. Забули вже, коли востаннє мірялися чи зважувалися, бо головне-що дитина здорова. Вже й зубів купу має в свої 1 рік і 2 місяці, ходити почав в 9 місяців. А від щеплень відмовилися після 6 місяців, хоча навіть про ті, що встигли зробити, зараз шкодую.

• Подобається Подобається x 14
  3. Анута

Анута Well-Known Member

levandivka
    а можна якось обгрунтувати? я свій досвід описала, а Ви окрім -10 жодного слова...

4. Olenka

Olenka Well-Known Member

маємо те, що маємо (С) :)

• Подобається Подобається x 1
  5. nester

nester Well-Known Member

В невропатолога ми були останній раз як нам був місяць. Малий був стомлений оглядом педіатра, хотів їсти і розплакався. на що невропатолог задала мені питання :-Чого ваша дитина плаче? Я кажу : -А ви не знаєте чого діти плачуть? Вона : -Це не нормально! Зробіть нейросонографію. Я : -Нам робили в пологовому, все чудово . - Ви все одно зробіть, дитина не може просто так плакати! Але на Орлика не йдіть. Я вам напишу телефон приватного кабінету, там коштує 60 гривень але без черги, ви з цим не тягніть!
    Я їй красно подякувала і більше не ходила до неї не ходила!
    Цікаво чи вона би свою дитину кожен місяць на нейросонографію носила?

• Подобається Подобається x 16
  6. Улянка

Улянка Well-Known Member

100%! Мій чоловік сама досконалість в тому плані. В ЖК один раз зі мною не прийшов то аж лікарка з акушеркою дивувались що то сталось:) Так і з дитинкою дбає весь час. Ми ж обоє рівноцінні батьки і дбаєм, виховуєм та слідкуємо разом

• Подобається Подобається x 8
  7. tslezinska

А як тим заразитися можна? Бо пару місяців тому наш малий на вулиці раптом виблював, і після того 2 дні його рвало, їсти нічого не давали, відпоювали спочатку водою, щоб все з рвотою вийшло, потім ромашкою, щоб шлунок полегшити, потім мав діарею кілька днів через дисбактеріоз. Трошки Хілаку давала, але більше ніяких ліків, бо температури не було. За тиждень повернувся до норми. Потім в чоловіка та в мене разово подібні розлади були, але не знаємо досі, чи то все пов"язано було..

8. Улянка

Улянка Well-Known Member

Не погоджуюсь абсолютно. Напевно має бути якась "дитяча спеціалізована швидка" бо то що до нас колись приїхало і то що щось там лепотіло навіть лікарем назвати трудно

9. марта

марта Well-Known Member

В нас в сім’ї все налагодилось тоді, коли я перестала від нашого татка вимагати, щоб він був мамою. Звичайно деколи треба провести детальний «інструктаж», а деколи треба і стримати свої емоції. Бо я взагалі після народження дитини стала ДУЖЕ емоційна.
    І ще я помітила, що коли наш татко залишається з малим сам, то поводить себе набагато відповідальніше і уважніше, бо немає на кого перекладати відповідальність.

• Подобається Подобається x 12
  10. Loyal

Loyal Well-Known Member

В мого чоловіка в дитинстві таке часто бувало (так казали...), то просто дитину піднімали за ноги і так трошки тримали догори ногами.

• Подобається Подобається x 1
  11. Анута

Анута Well-Known Member

в кожного свій досвід і за те що мені врятували дитину я їм дуже вдячна! навіть подумати страшно....

згідна, медицина в нас навіть не на рівні хорошої, дипломи купуються, здоров'я продається, але в такому випадку до кого звертатись в критичній ситуації? ворожки, знахаря, священника??

12. levandivka

levandivka З яйцями...

До здорового глузду!
    А він надішле (сподіваюся): коли тре - до лікаря (/швидкої, /гаражу,/таксі, /ванни, /священника, /ворожки, /знахаря...)

Продублюю тут смайлик [​IMG], і звично для себе пошлю читати Закон Герінга

13. Улянка

Улянка Well-Known Member

Думаю що потрібно просто мати свого хорошого спеціалізованого лікаря якому довіряєте на 100%.
    Просто коли лікарка зі швидкої сказала:
    1)"Ви дитину годуєте вночі???Нашо????"
    2) Скільки їй днів??? (їй 4 місяці)
    3) Дайте їй солодкого чорного чаю
    то я взагалі засумнівалась в її освіті. Але то вже інша історія

• Подобається Подобається x 17
  14. Анута

Анута Well-Known Member

от ми і повернулись до наших баранів....
    здоровий глузд сказав викликати швидку і приїхали нормальні люди які швидко і своєчасно надали невідкладну допомогу моїй дитині.
    мою пораду щодо швидкої я знімаю - видно кому як повезе. мені повезло і я за це вдячна ;)

• Подобається Подобається x 6
  15. klen

klen Well-Known Member

Про чоловіка. він малу дуже любить і у неуважності байдужості аж ніяк не про нього. Хоча неуважність була і в нього і в мене. В мене дитина з ліжка впала, я з нею бавилася а не в слідили. А в чоловік вона з візочка на прогульці впипала, поки розплутував ремінець щоб пришіпити високовзнула. Добре що і те і інще "без последствій". навіть не збилася. Але не уважність буває і не тільки в чоловіків. А так я на нього дитини лишити не боюся.

• Подобається Подобається x 12
  16. tslezinska

В нас в сім"ї неуважність чомусь завжди зі мною трапляється:) В 1,5 місяці малий уві сні з ліжка впав, хоча я поруч сиділа, якось на прогулянці у візочку став і при в"їзді на бордюр випав з візка, а на днях на стільці розгойдувався та полетів вниз, вдарився лобом об плитку газову, хоча я знову ж таки поруч стояла. Добре, що всі падіння без серйозних наслідків, просто гулі на лобі (вже й не порахуєш їх всі), але вд чоловіка щоразу за ті пригоди мені перепадає. А так обов"язки по догляду за дитиною розподіляємо навпіл, він і памперс може поміняти, і покупати, і погуляти...Тому я сміливо довіряю йому малого.

• Подобається Подобається x 5
  17. Анута

Анута Well-Known Member

Шановний пане levandivka
    я на цьому форумі другий день і дуже не ґречно з вашого боку приймати новеньких такими смайликами " [​IMG] ".
    Якщо у Вас є якась інформація, якою Ви можете поділитись з людьми, щоб підвищити їхній рівень знань, то її можна подати у більш ґречній формі, а не так зверхньо.
    Можливо, коли б Ви обґрунтували для недосвідченої матусі свої знання, то і вона б почерпнула з цього щось корисне, можливо інформація навчила її запобігти майбутніх помилок... А так Ви просто зверхньо показали "який Ви розумний"... Вітаю :) Ви вийшли дуже ерудованим на фоні свіжої, позитивно настроєної людини на цьому форумі, чим дуже ефективно відбили бажання спілкуватись...

• Подобається Подобається x 10
  18. klen

klen Well-Known Member

А у нас такого лікаря немає. І де взяти незнаю. Справа ще у тому що я ВЗАГАЛІ упередженно і з недовірою до лікарів ставлюся. Певно так мені самій по життю не повезло. Скільки з лікарями не стикалася все щось не добре.
    Пару тижнів тому з малою було. В ночі температуру мала(поміряти толком не дала) але що вище 38 то точно і кричала і не спала. Чоловік теж казав давай швидку (він у мене лікарям ще вірить), я не схтіла. До ранку на циці провисіли, а зранку пішли соплі і температура впала. Застудилася просто дитина (що з нашою погодою не дивно). В результаті навіть дільнучну не викликали(бо толку з неї)
    За 4 дні все пройшло остаточно само без усякого лікування.
    Але то добре що все добре, а якщо би щось серьозно то я навіть незнаю до кого звертатися :sad:

Додано через 23 хвилини
    а про чоловіків, тут ще залежить скільки часу чоловік в дома буває. Я думаю що на те як мій чоловік дає собі раду з малою головним чином вплинули не партнерські пологи, а те що він в дома працював, ак само як і я. Від самого народження Насті. Отже в нас обовьязки по догляду за Настею дійсно були рівноцінні, як і всі інші обовьязки. А коли чоловік цілий день на роботі приходить тільки пізно в вечері то зовсім інша ситуація.

• Подобається Подобається x 16
  19. Натуся

Натуся Well-Known Member

І хто вам сказав що то було на сонці?Це вже 22 година вечора,і відрубалась дитина після купання,за її спиною відкритий балкон.Думайте що хочете,але я дитину з мокрою головою біля відкритого балкону не лишаю,бо по всій хаті вікна теж відкриті.

Додано через 3 хвилини
    Ніразу ще не одягнула дитину затепло,і не запарила теж.

20. Nata

Nata Well-Known Member

Ех, я певні мачуха. Балкон не закривається у мене ні літом ні взимку, діти босі і голі по хаті лазять, навіть часом засинають на підлозі.
    Єдине за чим слідкую - щоб не було перетягу, бо часом вітер фіранку здуває :).

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.