Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Всім привіт! Нашому хлопчику сьогодні 4 місяці!!!:crazy: Синочок так виріс і змінився! Дуже любить слухати казочки а потім ті книжечки їсти! Коли хоче спати, то починає собі під носик наспівувати"аааа", а коли просинається, то кличе мене "єйє"! :) Нас іграшки не цікавлять, нам би одіялком або пеленкою побавитись! Купатись просто абажає!!! Ми як занурюєм масіка у воду, то так нозями і руцями хлюпає що ми з татаком всі мокрі! Ще йому подобається з кимось перегукуватись, коли хтось приходить в гості, всіх радий бачити! А як бачить татка, то аж кричить від радості і тягне ручки!:) Так скоро час біжить і дітки ростуть, ще ніби недавно в пузіку був, а тепер такий виріс!!!!

• Подобається Подобається x 27
  2. Соня

Соня Well-Known Member

:) Пам"ятаю, як ми всі того 5-го березня чекали, коли ж Мартуся врешті родить, ще й таткові на уродини! :) А Ернестик не підвів, родився 6-го :), так би мовити, на другий день свят!:radist::radist::radist:

• Подобається Подобається x 14
  3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І нам сьогодні 3 місяці і 1 тиждень-а з животиком далі проблеми.Пукає вона ого-го,вночі тим пуканням може розбудити :)А от покакати проблема-тужиться,кряхтить,а потім зривається в плач.Доводиться кожен раз згинати ножки до животика,без цього ніяк.Чоловік сміється,що так до випускного класу буде тільки зі мною какати.
    Зате ми вже багато чого вміємо:з 1 місяця Настя перевертається з животика на спинку.А тепер вже навчилась і з спинки на животик.Вже добре за все хапається:повидирала мамі волося,і вміє задирати мамі майку:)На місці їй не лежиться-то вигинається хоче стати на мостік,то крутиться навколо своєї осі.А ще хапається за руки,підтягується і вже хоче сідати!

• Подобається Подобається x 21
  4. Улянка

Улянка Well-Known Member

Вчора в Антошці була дуже приємно вражена:) В останньому відділі, там де одяг для самих маленьких збоку є "Кімната матері і дитини" Запитала продавщицю з відділу і виявляється там можна дитинку погодувати, є пеленатор і умивальник:) Приємно:)

• Подобається Подобається x 20
  5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні відпочивали на природі і побачили ось таке чудове святкування.Самої уродинниці не бачили,мабуть маленька щасливиця відпочивала [​IMG] :).

Дівчатка,в мене таке питання.Я вже писала у відповідній гілці,але там щось тишина.Тому,ще запитаю тут.В моєї донечки скоро день народження і хотілось б гарно відсвяткувати.Хочемо замовити клоуна і шукаємо гарне дитяче кафе.Хто ,що може порадити ?Дякую :).Клоун вже є [​IMG].

• Подобається Подобається x 11
  6. Lysenyatko

Lysenyatko Well-Known Member

Мамуі і татусі!
    поділіться досвідом.
    чи це нормально, що малеча, коли спить, іноді часто-часто дихає?
    і останні три дні він чогось слюньки почав пускати ротиком...???

7. burb

burb New Member

8. Olenka

Olenka Well-Known Member

:) і так слинитися буде ще довго... початок зубчиків...

Коли я зробила перший раз аналізи малому і дивлюся, що всі показники не в нормі, а сильно коливаються від норми, яка написана на бланку... У мене паніка... Поки не довідалася, що норми у діток набагато інші...

• Подобається Подобається x 1
  9. burb

burb New Member

Хороший педіатр - Ярема Володимирович Возниця, зав.педіатричним відділенням в Чорнобильській п-ці. Сам з малою (5 міс. не какає) стою в нього на обліку, хороший і приємний як людина.
    Зараз він в відпустці - докінця липня

• Подобається Подобається x 2
  10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми в п"ятницю їздили до нашого друга Максимка, з яким ми разом народжувалися і лежали в одній палаті :) Я думала на годинку, а ми ледве звідти вилізли по 8й, і то з страшним плачем. Малі так дуріли, ганяли, реготали, скакали, танцювали, забавками бавилися, я була дуже здивована , бо це перший раз коли моя дитина так поводиться.. Навіть про мене згадав тільки щоб перекусити - поцицятися. Бо коли я до коліжанки приїхала тиждень тому і тіьки вийшла з кімнати щоб піти в туалет в Марка почалася істерика. А тут в чужій хаті, ганяє, регоче і додому йти не хоче... от так ми побавилися, будем частіше зустрічатися тепер

• Подобається Подобається x 17
  11. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Дівчатка, привіт вам з гілки для майбутніх мам!:dance:
    Хотіла порадитися з вами стосовно станика для годування :). От хочу собі на днях купити, і ті "базарні краківські" по 25 гривень мені ну аж ніяк не подобаються! Який станик краще купити, де такий продається і яка його ціна? ;)

12. Гелена

Гелена Well-Known Member

думаю, що нормально :)

щодо слинення: то формуються слинні залози, слина виділяється, а дитина ще не вміє її ковтати, тому і слинки капають з ротика
    з початком прорізування зубчиків це не пов'язано

13. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Привіт! Коли в дитини дихання частішає, то може означати ще що збільшується температура . При зубках то є нормальним.

14. Гелена

Гелена Well-Known Member

дитині 1,5 міс., які зубки?
    в нас так само слюні текли з 1,5 місяця
    зубки тільки тепер видно що ростуть, в півроку, але ще не прорізалися

15. МарянаК

Я купляла собі такий ще 4-ри роки тому. На Південному, маг.Ales. Треба питатися по любих магазинах з білизною. Десь тай можна знайти. На той час я платила 70 гривень. Користувалась майже 10 місяців день-в день і ще буду мати на майбутнє (маю на увазі що форму і розмір не втратив).А подружка на краківському брала два за 30 грн, і до 2-х місяців повикідала обидва - порозтягувались страшенно, а за то що колись вони були білі - історія вже не згадує.
    Успіхів!!! (у пошуку)

• Подобається Подобається x 3
  16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми вчора вперше на шашликах були! Малий так розглядав все смішно:)

• Подобається Подобається x 9
  17. МарянаК

Вибачайте, не уважна. Але температуру поміряти не помішає.

18. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Я теж з першим такі мала, то за пару місяців такі ставали як шмата :D От і хочу тепер нормальний купити

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я маю окремо для виходу в люди (з Південного, майже 100 грн), а окремо домашні (12 грн, магазин на розі Городоцької і пр. Свободи, навпроти Мугнусу). Мені так підходить. Ті справді зношуються але не шкода викинути:)

• Подобається Подобається x 12
  20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Непогані білоруські "Міловіца".
    В мене класичний для годування тільки вдома використовується, а так я собі купила звичайні станики просто м"ягенькі без будь-яких чашечок і просто опускаєш "чашку" і годуєш. Обов"язково з тими прокладками для грудей, щоб не підтекло часом. Поясню свій вибір - жоден!!! ліфчик для годування не дасть гарної форми грудей (переміряла, перепробувала). А я ще себе хочу привабливою жінкою почувати, а не бабцьою з безформенною пазухою!

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.