Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А мій малий вчора меліси наївся. Пішла з дітьми свекра провідати (свекруха на курорті), пустила малого босими ніжками по траві походити і не впильнувала що він там скубав. Витягнула з ротика три листочки меліси.
    А папір ми вже давно їмо, старший братик допомагає :).

• Подобається Подобається x 15
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми сьогодні знов були в Софії, сьогодні вже не самі, а з компанією - сусідом якому 1 рочок і 2 дні. Наталапалися, напірналися, подорозі додому заснули в машині, досипали вже вдома. Малому так подобається, тіьки руки мої пробує постійно відштовхути - ніби відстань мамо ти мені заваджаєш!!!

• Подобається Подобається x 12
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

О, ще хотіла запитати про памперси для води (басейну). Де такі можна купити?

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми плаваємо в справжніх пацанячих плавках-шортиках. В мене підозра що той памперс як води набере то буде важити добрий кілограм, то я і незаморочувалася тим.

• Подобається Подобається x 11
  5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В Антошці (в нас в Ужгороді) я купувала спеціальні для басейну від Ліберо. Вони не набирають води. Напевно там не гель, як в інших.

• Подобається Подобається x 4
  6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І я мала на увазі свою доцю,їй робили операцію,побачила в 2 місяця кісту і дотянула до 5 місяців все шось надіялась, а може пропаде, наївна, дальше вже не можна було тянути.Я чомусь завжди говорю ми , нам ,ми з нею не роздільні.

Додано через 48 хвилин
    А в мене принцеса Діана,моя маленька принцеса.

• Подобається Подобається x 9
  7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

мені минулого тижня привезли автокрісло, я замовляла через умку, дуже задоволена, я не Львівська, а там доставка тільки по місту, але я домовилась через Аську щоб привезли мені додому,я доплатила лише 50 грн, це навіть вигідніше ніж самому їхати забирати! Такий відповідальний там персонал, я в пятницю вечером домовилась, а в суботу зраненька привезли, навіть до хати занесли!!!

• Подобається Подобається x 11
  8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я замовляла, слали менi аж сюди в Гамерику, все класно i чесно, товар дойшов дуже швидко! Я Умку рекомендую.

Додано через 3 хвилини
    :sad: як шкода :sad: сонце маленьке, нехай поправляється. Вас би теж було шкода тiльки дитинку бiльше шкода :) не ображайтесь !

Додано через 8 хвилин
    Я купувала Хагiс спецiальнi пiдгузнички що не набирають воду i не "спухають". Я думаю що було б кепсько якби кожна малявка запiсяла басейн. Щось менi не дуже хочеться в сечi купатись.

• Подобається Подобається x 10
  9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дякую, навіть і не подумаю ображатись,вона вже в нормі,тільки той день коли була операція був дуже важкий, скільки вона ж намучилась, а ми біля неї, я місця собі не находила в той день,дуже важко то всьо я особисто перенесла бо дуже переживала,але вже все позаду, ми вже в нормі.

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

Кізонько, Ви львівську Умку маєте наувазі чи якусь іншу?
    А що саме Ви замовляли, як оплачували і скільки коштувала пересилка ?

11. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

Привіт всім. Приймайте в свої лави.
    Моєму сину 2 місяці і 1 тиждень. В нього виявили дисплазію . Призначили поки що профілактичні трусики, але сказали, якщо в три з половиною місяці не вилікується, то треба буде вдягати стременця (чи як воно там називається, не знаю). Ми робили УЗД кульшових суглобів, і по складочках на дупці теж кажуть що є дисплазія.
    Підкажіть, будь-ласка, чи комусь допомогли ті профілактичні трусики, чи може я даремно мучу дитину? Було б добре якби помогли.мБо як подумаю про ті стременця,то аж плакати хочеться.

• Подобається Подобається x 14
  12. levandivka

levandivka З яйцями...

А скількох у спеціалістів були?
    Якщо менше 3-х - діагностуйтесь далі

• Подобається Подобається x 8
  13. anka

anka Well-Known Member

і я тепер маю законні підстави перебазуватися на цю гілку:) приймайте мене і мою Доцьку:)
    цілої гілки я не прочитала тому маю багато запитань:)

• Подобається Подобається x 25
  14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мацьопка, в мене таке було, то мама носила в стременцях. Але допомогло - потім 8 років танцями займалась, і ніяких проблем. Тому дуже не переживай.

• Подобається Подобається x 10
  15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Не знаю яка, :) я книги i диски замовляла, дитячi ноти, пiсеньки. Про пересилку i кошти не пам'ятаю, бо то було кiлька рокiв назад. Дойшло швидко, щось 10 днiв, не бiльше мабуть.

16. Ная

Ная Well-Known Member

То напевно така,а тут питали про ТАКУ,я вже про ту другу якось писала,шо замовляли там товари,сподобалась швидкість і якість обслуговування:).

• Подобається Подобається x 1
  17. levandivka

levandivka З яйцями...

У вас що саме було? Діагноз, чи дисплазія..? :)

• Подобається Подобається x 1
  18. Соня

Соня Well-Known Member

Ми народились короткі 54 см, але важкенькі 4300 :) То ми за 2 місяці на 6 см виросли.

• Подобається Подобається x 3
  19. Гелена

Гелена Well-Known Member

дивлюсь я на небо, та й думку гадаю (с)

от нині півдня сперечалася з чоловіком про виховання дитини
    всі родичі, включно з чоловіком кажуть, що дитина сильно розбалувана
    а дитині ще й півроку нема, скоро буде
    ну і як він вже може бути розбалуваний?
    чоловік говорить, що треба його вчити бути самостійнішим, самому трохи бавитися і т.д.
    а він весь час на руках, як тільки покладу в ліжко, а він кричить і знов на руки
    часом трохи бавиться, а часом вдразу в крик, деколи заспокою, деколи всеодно мушу брати на руки
    він весь час нудиться і вимагає розваг, то я мушу його розважати
    він сам навіть сидіти не вміє, на бочок падає :)
    він трохи сидить на руках і бере іграшки, бавиться ними, а трохи хоче носитися туди-сюди, надвір хоче
    от тому всі кажуть, що вн тепер з рук не злізе і не треба було так вчити

я собі планувала потрохи відучувати від рук - навчиться сам сидіти, то хай сам сидить бавиться, навчиться ходити, то хай сам ходить і бавиться
    а зараз він сам не хоче і не може
    і от тепер я думаю чи так вийде? чи то буде довгий і тяжкий процес?
    бо я за повільну адаптацію дитини до середовища
    зараз час бути разом з мамою, скоро прийде час до самостійного бавлення і т.д.
    але от всі кажуть, що він вже розбалуваний і що з нього виросте ля-ля-ля
    ну і що я маю робити? :)

• Подобається Подобається x 7
  20. Ірена

Ірена Well-Known Member

:);)
    ти абсолютно права - то час бути з мамою, а потім... потім будеш ловити по вулиці;)
    інше питання, чи мама має на то силу і час.
    але я, якби вернути час назад знайшла б :)
    діти дійсно талановиті маніпулянти, але вони в такому віці керуються природними потребами.

Статус теми:
Закрита.