Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для мамусь і татусів

Даруйте!
    Тоді і батькам не вільно пити те вино перед дитиною. Ховатися за дверима, як із сексом.
    Проста заборона - шкодитиме. Легше дати (іноді) дитині пересвідчитися, що нічого ТАКого у вині немає, не потрібно воно їй.
    А понти з "дитячим шампаном" - понти. Рагульські, ІМХО.

• Подобається Подобається x 15
  2. Олюська

Олюська Well-Known Member

Абсолютно згідна! От тільки про секс...Ви так написали, що вийшло так, ніби сексом треба займатися при дитині:eek:...або взагалі не займатися:eek:, бо ж дитині не можна...

Додано через 1 хвилину
    А тут поділіться бдь ласка досвідом:)

Додано через 2 хвилини
    Ой, пробачте. не бачила цього:) Питання знімається:)

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Нє-є-є!
    то Ви ТАК прочитали. буває... :)
    І одне, і друге - не для діточих очей. Але ж діти бувають за загальним столом...
    Мене на пиятику не брали. тільки на забави...
    І я пиво п'ю (зазвичай) на безпечній відстані, коли діти сплять.

• Подобається Подобається x 1
  4. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

"Дитяче шампанське" - то зовсім навіть і не шампанське і тим більше алкоголю там рівно нуль процентів, то газована солодка водичка в гарній пляшці, яка нагадує доросле шаппанське. Ми малому купували на Новий рік, він був довольний як слон:) Але при тому знає грань що то шампанське дитяче рідко але можна, а доросле ні-ні!

Сорі, я себе далеко не рагуліхою вважаю, при цьому можу дитині зробити таку маленьку приємність на якесь свято.

• Подобається Подобається x 6
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Не хотів нікого образити. :o

Цікаво, а дитячі цигарки..? [​IMG]
    Теж купите?

• Подобається Подобається x 3
  6. Aster

Aster Well-Known Member

Звісно що ні :) Моему малому місяць тільки. І колиска нам потрібна до зими, потім будем міняти меблі в хаті - тобі і буде місце для ліжечка по-більше.

Додано через 3 хвилини
    Дякую! Дорогувато трохи. :-(

7. Nastyusha

А такі є? Най курить дорослі :D
    А якщо серйозно, то то з тим ніц не має спільного.

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А якщо це на вечiр то як? Просто дати молоко на сон i все?

Додано через 2 хвилини
    Ясно, тодi все чiкi ;)

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

якось ми возилися з малим на роліках. мені взяли пиво, йому - морозиво. і тут він просить попробувати. а шось взяла тай дала. як люди на мене дивилися...
    чокнута мамаша і не інакше. мало того, шо на роліках, то ше дає дитині алкоголь...

• Подобається Подобається x 19
  10. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

є
    жуйки в формі цигарок...
    в мене друг-психолог, так він каже, що всього можна досягнути власним прикладом...якщо батьки не напиваються і не зловживають цигарками - то попередньо все має бути чотко:)

• Подобається Подобається x 7
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

мій малий, коли в хаті якесь застілля (шо буває вкрай рідко) завжди як бачить щось в мене в келішку, то ниє, щоб я того не пила (що найцікавіше, чіпляється тільки до мене)

• Подобається Подобається x 4
  12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я попробую, ранiше просто вiдсувала поки вона заспокоїться, але попробую i так.
    I то не подумайте, я їй роблю окрему їжу, але дуже смачну. Окрему, бо з дорожчих i екологiчно чистiших продуктiй їй все роблю, органiчне, але не гiрше мого. Я б сама таке їла.

Так дiйсно цi пацанята прям Iндиго, читаю i дивуюсь. Впринципi майже всi дiти тут хоча б до року на ГВ, але результати зовсiм iнакшi. Як у нас наприклад...Ми ще до сих пiр повнiстю не ходимо. Пройдемся через кiмнату пiшки i далi рачкувати. Чи то ми гоноровi, чи не знаю шо. Пiрамiдку складаємо давно, пазли всякi тоже, а щом па-па дати чи цьом .... о нi, до такого панi Котя не опуститься, або щоб маму мамою назвати, та ви шо! I то моя дитина досить крупна по вазi i по росту, не гiрша чим пацани, але от такi у нас результати. Не знаю чи то моя вина що я з нею не 24 год в сутки i полягаюсь на няню що їй щось покаже i навчить. Бо то 2-3 год що я маю з нею ввечерi звичайно не рiвня цiлому дневi. Ех... мачуха я :sad: Може дiйсно в садок вiддати за рiк щоб її там вчили чомусь?

Ха ха, це ми тоже робимо, часом проводить по 30 хв бiля дверей з в'язкою ключiв, планує втечу :D:D:D:D:D

• Подобається Подобається x 20
  13. Nastyusha

Ну всьо, дівки, я побіжала за сигаретами! :D

14. pampyshka

мамів можна виховувати:) перевірено власним досвідом:))
    мене брат двоюрідний 10-річний виховував, ми пішли гуляти. йому морозиво, мені в мої 20-ть - пиво. так він не дав мені його купити!!! казав що дівчатам пити негарно і всьо..мусила я теж морозиво їсти :sad: тобто :haha:

Додано через 4 хвилини
    я в дитинстві такі штуки дуже любила:)тримати в руці і робити вигляд що куриш...тааак круто!:) але ніпадєцкі курила тіки в студентські роки і кинула і не шкодую. але в мене був гарний приклад - ні мама ні тато не курили, тепер ітчоловіка собі знайшла, такого щоб не палив. це було одним з критеріїїв відбору:)

• Подобається Подобається x 7
  15. Ksani

Ksani Well-Known Member

Так Ви не продемонструєте, що "їжа - для їдження, а не для забав".
    Крім того, я не забираю того, чим дитина бавиться, не давши щось на заміну. Та й на наступне харчування будемо вже щось інше їсти :)

• Подобається Подобається x 2
  16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я теж з Закарпаття, але батьки вина мені пити не давали-питала маму. Та й сестра малій не давала і не дає...не всі закарпатці дітей так "балують"

17. pampyshka

принаймні в моїй велииикій родині таке з усіма малими прктикувалось, навіть моєю хресною-медсестрою :)
    всі так нічо повиростали, освіту всі вищу мають і т.д. Хоча я ні до чого не заохочую:) хіба розказую прецедент:)

18. irushka

irushka Well-Known Member

Пірамідку і пазли в рік складаєте?! Ми тільки тепер найпростіший пазл навчились збирати, а нам вже рік і сім. Котя молодець!
    В школі розвитку, куди ми ходимо, була дівчинка 1р. 7 місяців, то вона так говорила, як трирічна дитина, логічно будувала речення і тому подібне, казала її мама, що почала вона балакати десь в рік. Зате та дівчинка повільніше від інших розвивалась фізично, почала пізно ходити і взагалі рухатись не любить.
    Кізонько, те що твоя доця ще не ходить так як хтось інший її віку, не страшно, зате вона вміє інші речі, які іншим ще не під силу.

• Подобається Подобається x 21
  19. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

підтримую, немає підстав хвилюватись.
    Одна дитина робить щось швидше, а інша це робить пізніше.:)

• Подобається Подобається x 9
  20. levandivka

levandivka З яйцями...

Чому!?
    Не хочеш істи - одьйо в кімнату бавитися! ТАМ замін - ящик.
    "Щось інше" ми теж будемо їсти. коли подолаємо недоїджене з 1-ї спроби. :)

Додано через 6 хвилин
    А я вважаю, що "дитяче шампанське", "дитячі цигарки", "дитячі сукні" під Мерелін Монро на випускний у садочку - одного поля ягоди.
    Ці понти, передані дітям, батьків же і б'ють. По голові...

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.