Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ти федірку не права.

Ананас якраз дуже корисна штука, вона має багато ензимів які потрібні як старому так і малому. А щоб не їсти кислого ананасу його треба вміти вибирати, тоді будеш насолоджуватись файнючим жовтим і солодким фруктом.

Я вже один раз казала, що як моїй малій було 10 місяців я побачила як моя мама годує її мандаринкою. Я була в шоці і спокійно так зауважую, а їй ще того не можна... а мені мама у відповідь, та ти смішна, вона в мене вже давно то їсть. І капєц! Як добре що ми не алєргічні!!!:clapping:

Соки своїй Андріанці почала давати в рік і то на-половину розведені водою. Ні в якому разі не даю з пляшки аби смоктала з пипки, тільки з спеціального горняточка. Вона в нас за один присяд ціле горняточко 250мг вдусить водички зафарбованої сочком і тішиться.

Зорянка, я вас розумію з зубками. Андріана такий зубайко що в нас вже є всі 4-ри кутні і ще лізе кілька згори. Ну ми всього маємо вже 13 жубів. Вона стала дуже тяжка і я їй даю гомеопатичні крапельки на прорізання зубів, бо сестра стоматолог радила смарувати дуже популярним кремом, але я проти... цей крем дуже пече дитині язичка і ясна.

А ще вона почала дуже погано спати. Вчора мене чоловік вигнав з кімнати сказав що це вона мене бачить і не спить, то мала ридала різними голосами десь пів години:shutup: . Я таки не витримала і пішла до неї і гладила її по-спинці аж поки та не заснула.

• Подобається Подобається x 6
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Може й не права, але я б дитинi до року ананас не давала. I зi своєю думаю що трошки почекаю хоча б з кiлька мiсяцiв. А мандарини то ж "свої" фрукти, я теж своїй давала я язик, алергiї не було, то я час вiд часу даю дольку посмоктати.

3. Nata

Nata Well-Known Member

Літо прийшло, діти спати не хочуть. Моя малявка вчора концерти робила. Старший завжди засинає з чоловіком, а вчора криком кричав, що маму треба. Так і заснули біля мами, один в слінгу, другий на ліжку.

Молодший весь день капризує. Ми з мамою жартуємо, що то "від щеплення" (нам сьогодні чергове записали).

• Подобається Подобається x 7
  4. vanilia

vanilia Miracles are real

Дівчата, підкажіть, порадьте... Дитині 1 рочок, в неї температура 38.2. Напевно через зубки. Чим краще збивати: нурофеном чи ефералганом?

5. Андріана

Андріана Well-Known Member

ми збиваєм нурофеном

• Подобається Подобається x 1
  6. Nata

Nata Well-Known Member

А ми збиваємо Панадолом.

• Подобається Подобається x 1
  7. vanilia

vanilia Miracles are real

Ясненько. Дякую. Нурофен в нас є.

Додано через 26 хвилин
    Поставила я свічку енфералган годину тому. Не помогло. Температура ще вища. Дитина плаче, гаряча. Нурофен дам, але зараз ще не можна. Що ж нам робити

8. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Дякую всім за відповіді.

А ми вже з кульчиками!:p :p :p Вчора прокололи.

Процедура пройшла легко і невимушено, доця тільки 2 рази пхинькнула, а вийшли на вулицю, і все забула. :) Проколювали в салоні, недалеко від нас.

• Подобається Подобається x 12
  9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Якщо температура не спаде то не можна все списувати на зубки. Краще все-таки перестрахуватися

• Подобається Подобається x 3
  10. Гелена

Гелена Well-Known Member

таку температуру краще не збивати напевно
    от інформація для роздумів, але там про зубки нічого не сказано:
    http://www.privivkam.net/iv/viewtopic.php?t=145
    "Острые состояния у детей.
    Елена Златкина, Санкт-Петебург

Что является «острым состоянием» для ребенка? Что чаще всего создает проблемы для родителей? 90% таких ситуаций – повышенная температура, понос и рвота, или все вместе.

И как же мы, дорогие родители, чаще всего поступаем в такой ситуации? К чему приучали и нас, и наших мам и пап? Принимать меры при первых признаках заболевания. Эти первые признаки могут быть весьма и весьма похожи при самых разных состояниях и иметь совершенно различные перспективы развития. На первый взгляд такая позиция вполне логична: «предупредить легче, чем лечить», «профилактика превыше всего» и т.п. Почему же наши маленькие дети все чаще и чаще и болеют, почему в районных поликлиниках огромные очереди, а участковые педиатры выписывают все более сильнодействующие лекарства? И при всем при этом даже безобидная простуда редко обходится без осложнений… Парадоксально, не правда ли?

Объяснение этому феномену может дать гомеопатическое утверждение: каждая болезнь обязана иметь определенные стадии:
    - начало;
    - середину, доходящую до кризисного состояния;
    - завершение, ведущее к полному выздоровлению.

Попытка противодействовать этому процессу, обрыв его с помощью сильнодействующих лекарств приведет к подавлению симптомов как настоящей стадии, так и всех последующих и переходу болезни на более глубокий, скрытый уровень. Увы, симптомы, не доведенные до своего логического конца, бесследно не исчезнут! Ребенок, которого неоднократно «лечили» таким образом, рискует заполучить внутрь бомбу с часовым механизмом. И она в конце концов срабатывает: у больного без серьезных, казалось бы, причин раз за разом случаются обструктивные бронхиты, отиты, аденоидиты, атопический дерматит, мононуклеоз, астма… Список можно продолжать долго.

Первое, к чему прибегают родители, заметившие недомогание малыша с повышением температуры – жаропонижающее. С годами оно становится все сильнее – если раньше самым распространенным был парацетамол, то сейчас педиатры настойчиво рекламируют различные варианты ибупрофена.
    И что же мы видим при этом? На один-два часа цифры на градуснике становятся меньше, но потом вновь и вновь, вслед за каждым применением лекарства следуют резкие повышения температуры – организм компенсирует последствия форсированного химического вмешательства! И последствия такой компенсации могут быть гораздо хуже, чем само заболевание: фебрильные судороги, нарушение функций крови и т.д.
    Дело в том, что повышение температуры необходимо организму: в процессе ее возрастания вырабатывается целый комплекс веществ (наиболее известные из них – белки из группы интерферонов), которые делают возможным функционирование иммунной системы и, соответственно, противостояние инфекциям вообще. Для запусков этих механизмов необходима температура не менее 38С – а у многих индивидуумов эта цифра равна 40С! Мы не можем знать, чему равен этот порог у конкретного пациента. Поэтому гомеопаты дают однозначную рекомендацию – НЕ ИСПОЛЬЗОВАТЬ ЖАРОПОНИЖАЮЩИЕ НИ ПРИ КАКИХ ОБСТОЯТЕЛЬСТВАХ!

Как же ответить на вопрос – чем страшна высокая температура? Очень часто ребенок не проявляет никаких тревожных симптомов, кроме пресловутых цифр на градуснике. Обычно педиатры пугают фебрильными судорогами; в такой ситуации помогает простая теплая ванна (около 37,5 С) они кратковременны и не влекут никаких последствий – если вызваны исключительно доброкачественной (естественной) повышенной температурой! Если же они возникли на фоне предшествующей вакцинации или приема жаропонижающих – да, повод для беспокойства есть. Этот процесс в данной ситуации будет далек от естественного!

Надо добавить, что судороги при повышенной температуре возникают у очень небольшого количества детей, предрасположенных к ним конституционально: если ребенок единожды пережил высокую температуру без осложнений, то и в следующие разы судорог у него, скорее всего, не будет.

Гомеопаты рекомендуют в первые часы после подъема температуры не предпринимать никаких действий, а выждать хотя бы 2-3 часа, пока симптомы заболевания не сложатся в какую-либо узнаваемую картину – если ребенка хотят лечить с помощью гомеопатических средств. В гомеопатии, как известно, нет средств от «чего-либо» - температуры, кашля, головной боли – средство подбирается согласно ВСЕМУ КОМПЛЕКСУ ИМЕЮЩИХСЯ СИМПТОМОВ. Кстати, лечить согласно гомеопатическим принципам можно и без соответствующей аптечки: «подобное подобным» исцелится и без лекарств! В таком случае пациента надо тепло закутать ( а не раздевать и не обливать холодной водой – это уже поиск противоположного, и, следовательно, вполне аллопатический подход). Тогда симптом дойдет до своего логического конца, температура без помех поднимется до своего максимума и после этого успешно снизится. Таким же гомеопатическим действием, как укутывание, обладают и другие народные средства – малина, мед, горчичники и горчичные ножные ванночки: все они помогают снизить температуру после ее кратковременного повышения"

• Подобається Подобається x 8
  11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я б напевно боялась обливати холодною водою, але я б i не кутала також. Я пам'ятаю як у мене був грип у комбiнацiї з мега застоєм у грудинi то у мене пiднялась температура до 40Ц! Менi так погано було, я аж млiла, жарко, противно. То я собi не уявляю як би я себе ще й закутала добряче. Я б напевно згорiла в прямому значеннi.
    На мою думку коли висока температура триває кiлька днiв, то це не жарти, треба вияснити чому така температура. У Катi якщо була т. на зуби но не бiльше нiж 37,5 i один день, не бiльше. Треба придивитись до дитини, як вона себе веде, може вона щось чiпає, може її щось болить? Обстежити тiльце чи немає нiякої алергiї чи подразнення на шкiрi, мало що може бути.

12. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

mamatu, розкажіть про "Жевжик", що ви там робили? Ми плануємо іти в понеділок на 11 год (так нам сказали, мабуть найменша група), а коли ви ходите?

13. Ная

Ная Well-Known Member

Наша дитина нам нині випала з високого крісла для годування:sad: :sad: :sad: ,(піднос ми не використовуєм,а ремені безпеки зняли як попрали зйомний чехол і вчепити відразу на місце якось забули...) З дитиною все нібито впорядку,все її оглядаю,щоб переконатись,веде себе як завжди,бавиться.А я до сих пір не можу заспокоїтись...
    От такий урок ми нині отримали,що далеко не завжди можна зарадити падінню дитини,навіть будучи поряд і тримаючи її в полі зору! А ремені безпеки придумали не дарма,навіть якщо дітям то не дуже часом подобається.Можливо,хтось навчиться на нашій помилці,шоб таке ні в кого не повторилось.

• Подобається Подобається x 10
  14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми сьогодні вперше в кенгурушці ходили і в трамваї їхали:) Не дуже йому там сподобалося, але спав трохи. А вчора вперше натягнули джинси - такі вже круті хлопці:)!!!

• Подобається Подобається x 13
  15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Марта, мій малий так само кулак в ротик пхає, навіть як наїстся і груди вже не хоче і слинка тече, я йому свій палець давала погризти, то він більше чеше нижніми деснами, а може дійсно зуби:) А коли одягаємось, то теж крики бувають..ну а як шапку то всі сусіди чують, що Вітьок іде на вулицю:)

А вчора ми були до невролога:sad: У мого малого мязова кривошея:sad: Я писала раніше, що він хоче спати тіки на лівому боці і повертає більше голову у лівий бік. Я його вже годую тіки на правому боці навіть з лівої груді, і спить на правому і коли на руках стараюсь щоб дивився на право. А вчора лікар сказала, що то так він народився, всі 9 місяців так пролежав у пузі на лівий бік голову. А я то думаю, що я спала всю вагітність на лівому боці, як на правий бік лягала то він бився-значить незручно було як і тепер. Казала масажі робити і пройде. Дай Бог. Сьогодні з масажисткою будемо домовлятись.
    Як вчора мені то лікарка сказала, то я так розплакалась у кабінеті:sad: одягаю там малого і плачу, а він на мене дивиться не зрозумілими очима, посміхається і каже "Гу", а у мене від його посмішки ще більше сльози...ось така я сентементальна мамаша:shutup:

• Подобається Подобається x 5
  16. мамочка

мамочка Well-Known Member

у моєї малої в 3 місяці були судоми, аж посиніла вся... Ми всі дуже перелякалися, тому я з високою температурою не жартую, і як бачу 38 то відразу даю Нурофен або Ефералган. Панадол не купляю, бо відкрита баночка може стояти не більше 6 тижнів.

Доречі судоми були після планової прививки....

17. myla

myla Well-Known Member

Ой, і мій вже падав з ліжка, ще й головою об своє ліжечко вдарився... Малий вже давно плакати перестав, а в мене сльози горохом... Тепер навіть на дві хвилини боюсь його залишити самого

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мамусі і татусі які гуляють з дітками в парках, дивіться добре за всякими жуками-павуками. Я сьогодні двох страшнючих жуків з каляски витягла:sad:!!!

• Подобається Подобається x 12
  19. mamatu

mamatu Well-Known Member

однозначно зубки!
    не панікуйте, все минеться.
    зубки ще можуть і пару місяців не вилізти, але поки вони там прорізуються, дитинка капризує. у мене така криза була у 4 місяців. взагалі не їв.
    я вже писала, що уві сні підсовувала цицю, щоб лактація не порушувалась.
    за тиждень минулося.

Додано через 2 хвилини
    жуки то не так страшно, бо вони помітні. більше треба пильнувати за клещами. вони зараз найактивніші. а такі дрібоньки, що можна й не помітити.

• Подобається Подобається x 7
  20. мамочка

мамочка Well-Known Member

а ми тиждень тому в Охмадит їздили, кліща з дупці витягували((

Статус теми:
Закрита.