Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Гелена

Гелена Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

просто взяти і сказати
    коротко і ясно
    якщо буде наполягати - повторити коротко і ясно, що ні
    якщо буде продовжувати - сказати, що розмову закінчено
    ви що її боїтеся? не поводьтеся як маленька дівчинка перед страшною і дорослою медсестрою :)
    не давайте собою маніпулювати і тиснути на себе

• Подобається Подобається x 8
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Олюсько, штурмуватимемо завтра разом :). Я в ПП поділилася досвідом.

3. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Шановні мамусі-татусі! До вашої уваги пропоную. Якщо у когось телебачення (по супутнику наживо обовязково!)транслює нині ввечері о 2о годині Відкриття Всесвітнього Чемпіонату з П*ятиборства з Будапешту, то дивіться, будь-ласка! Цікавою заповідається сама програма Відкриття, а ще- в ній беруть участь мої троє старших:) , гратимуть на марімбах в оркестрі ударних.
    У програмі: CARL ORFF: "CARMINA BURANA". У цій радісній ораторії співатиме 1ооо-ний хор дітей та юнаків у супроводі Великого симфонічного оркестру моєї музшколи-училища-це масштабне оригінальне виконання! ; Популярний юнацький оркестр ударних в 2о хвилинах вітатиме учасників світовими шлягерами, а також згодом супроводжуватиме вихід з прапорами 4о команд зі всього світу . Українцям, котрі за абеткою, виходять під кінець, виконуватимуть обробку "Чорні очка..":naci:
    (...не знайшлася, де на Ф подати термінове спортивно-музичне оголошення, то вибачте! Але подумала, що це може бути цікаво всім дорослим, а також родинам з дітьми, хоч Подія транслюється в пізну годину...)

• Подобається Подобається x 15
  4. Мишка-Мама

Мишка-Мама Well-Known Member

Привіт! Я давно не заходила, якийсь травень дуже насидчений був подіями! Їздили в Карпати на тиждень, спробували в слінгу піднятись на Говерлу але 9 травня то ще і сніг, і вітер і т.д. одним словом справжня зима, вирішили не ризикувати, дійшли до межі лісу і повернулись.

про прикорм... З форуму мені, все зрозуміло про прикорм. Малюк їсть поки все, що даю, кашку, сир, фруктове і овочеве пюре, їмо стільки скільки хоче як тільки відвертає бузю і починає веридувати перестаю годувати. Готую все сама.
    В мене запитання про пиття, не знаю, що давати пити? коли? скільки?

• Подобається Подобається x 11
  5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

виявляється моїй дитині подобається музика в стилі R&B! тільки така заспокоює! сьогодні як розплакався я вже не знала як втішити, вирішила вкючити музику на тел, слухав різну, але сподобалась тільки в R&B, перестав плакати! :)

• Подобається Подобається x 10
  6. Katrin

Katrin Well-Known Member

Катерина розпочала пити рівно тиждень назад (8 місяців), розпочала з узвару і компоту з ревеня. Пропоную після годування прикорму, трохи попиває, але все одно закусує мною. І так впродовж дня просто пропоную, коли схоче бере, а ні то ні. Даю в одній і тій самій чашці, то вона вже її знає, то часом сама її надибає і до рота тягне, тоді відповідно і даю, бо точно знаю, що пити хоче.

• Подобається Подобається x 3
  7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

з цим акуратно - кислота з ревеня не є доброю для малечі.

• Подобається Подобається x 3
  8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Тiльки своїм молоком якщо ви годуєте, i почастiше, щоб дитина замiнила ту рiдину що втратила з поносом. Доречi, понос це коли дитина дуже часто какає, а не тiльки рiдко.Якщо вiн 2 рази рiдко покакав, то це ще не понос, але якщо разiв 7 то це дiйсно понос. Дивiться, якщо затягнеться на довго (ще кiлька днiв) то йдiть до лiкаря. Може все минеться, може в нього була якась алергiя.

• Подобається Подобається x 4
  9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А мій був фаном саунд-треків тарантінівських фільмів. Тільки вони заспокоювали :)

10. Katrin

Katrin Well-Known Member

Я знаю, дякую, я легесенький зробила, там тільки назва лишилась.

• Подобається Подобається x 1
  11. Ная

Ная Well-Known Member

Сирочок роблю сама зі спеціальної заквски www.zakvaski.com, то напевно найулюбленіша її їжа(після маминого молочка,звичайно:) ) Найліпше їй смакує неперетертий і без всяких добавок цукру чи фруктів.

• Подобається Подобається x 6
  12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А мому подобається коли я йому співаю пісеньку Буланової "Баю-бай". Я просто сама люблю Буланову...:)

• Подобається Подобається x 2
  13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

а коли вводити прикорм дитині? бо я щось не знайшла в попередніх дописах, певне не уважна!

14. Гелена

Гелена Well-Known Member

навіть дуже :)

з шести міс можна починати, або з семи
    якщо дитина проявляє інтерес до їжі, якщо має хоч один зубчик, якщо вміє ковтати їжу то можна починати
    в одному дописі важко все пояснити, десь в цій темі був цілий список ознак при яких видно що дитина готова до прикорму, але я всього сама не пам'ятаю :)

• Подобається Подобається x 14
  15. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я теж роблю з цієї закваски. Не знаю чому, але з тієї закваски з 1 л молока у мене виходить більше сиру, ніж би я робила з 1 л молока без закваски. І дуже смачний :) Але мій малий, то все їсть з трудом...
    У нас не має нічого чого б він їв з задоволенням, крім циці...

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой, мені так стидно:shy:

17. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Згадала.В моєї подружки є хлопчик 2 роки білявий з довгим волосячком і кучерявий кучерявий, так от гуляла вона з ним на вулиці він відбіг ну вона його і кличе Владік , а поруч приходе жінка і так здивовано:
    дивно,як то ви дівчинку Владіком назвали?
    Отак її малого всі за дівчинку і сприймають, каже шо вже привикла,спочатку возмущалась трохи.

• Подобається Подобається x 6
  18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Як показує практика, нарід не сильно на вуха дивиться, мою малу з кульчиками, в білій курточці з сердечком і рюшечками все рівно хлопчиком називали :)
    150 грн. різниці :) :) Декларується що в варіанті Органік якість тканини ще краща, от і цікаво чи дійсно є якась різниця в якості , чи тільки в ціні.

19. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Органiк матерiали це природнi, натуральнi, якi були виготовленi з найменшою шкодою (чи без шкоди) для навколишнього середовища. Тобто якiсть для вас як споживача рiзницю не буде робити, хiба що вони там кажуть що якiсь фарби органiчнi вживали а не синтетичнi, то впринципi контакти з тою фарбою мають позитивний еффект нiж з синтетичною. Купуючи огранiчнi продукти i продукцiю ви пiдтримуєте "зелених" i спасаєте планету! :)

• Подобається Подобається x 7
  20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я думаю в мене простий, якщо їжу купляти органічну то я погоджуюся - вона без пестицидів, гербицидів і генетично модифікованих продуктів, та й у нас такої немає...

Видно той Органік з такої бавовни ну і фарба там органічна.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.