Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Відварене м"ясо само по собі не шкідливе,незалежно від способу приготування,тільки те що з пароварки набага-ато смачніше. Шкідливим,на мою думку є м"ясний відвар,а особливо для маленьких дітей.Якщо м"ясо варити на пару,то пара,перейшовши через нього знову перетворюється на воду (відвар) і стікає в спец резервуар,який є в електро пароварках.

Я купляю в магазині заморожені,бо свої вже закінчились.Думаю собі що вони менш шкідливі за ранні овочі з базару.Але хто його знає як воно є,бо на упаковці морожених кабачків пише,що виготовлено в березні:no:

Я би ліпше магазинне брала,а якшо і в бабки то тільки в тої,якій довіряла б...

В Сільпо,а ше там буває дитячий кефір в скляних пляшечках,але я його ше ніразу не купувала.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мія

Мія Well-Known Member

сусідка з 7-ми місяців з Симбітеру(тої ж фірми, тільки спеціально для кефірчику-йогурта) робила... казала що дуже файно на дитину впливає і та з задоволенням їла. Я незнаю на рахунок кефірчику але Симбітер давала малій після проблем з животиком, файна штука.

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мій так само, пробує вже карусльку дістати, всі мякі іграшки під себе гребе:) а коли щось йому треба, то так з рук виривається...кажу ну біжи...біжи...:) а головне з кулачком на все йде. А ще в пятницю він перший раз взяв у руки погремушку і пробував її в ротик засунути..так смшно було, потім фоти виставлю. Ще хочу йому зробити типу коврика развівающего

• Подобається Подобається x 7
  4. zara

zara Well-Known Member

Народ, приймайте нас з доцькою на вашу гілку) Нам 7 днів, а вже назріло пару питань-- в родзалі ,коли побачила пазурі своє доці, зрозуміла чому мені так лоскотно було в животі останні тижні перед пологами )) Так от- я досі не набралася мужності зробити їй манікюр, бо страшно доторкатися до тої ніжної шкірки на пальцях, та і вона руки ніколи не тримає так як в манікюрному салоні ))- весь час виривається. Може, хтось знає як це робити вправно і майстерно? Може, треба стригти поки спить? ( Нігтики такі довгі, що аж закручуються !))
    і таке- як чаксто треба пупець обробляти?
    а підставка для купання в ванночку актуальна? чи то незручна штука?

• Подобається Подобається x 5
  5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Хоч я мама тіки двомісячної дитинки, досвіду як такого не маю, але я ніхті обрізаю так: кладу біля нього великого собаку, він його уважно вивчає, а сама потихеньку обрізаю, пробувала один раз пилочкою обробити коли не давав. Але обрізаю після годування, коли ситй і довольний. Пупок обробляла три рази перекісю і два рази зеленкою на день. А підставку у ванну купила спочатку таку пластмасову полулежачу, то ще не хоче на ній, то пішла купила губчасту котика, то він тепер як король на троні, лежить і балдіє.

А у нас вже 9 день некакання...я взагалі вшоці. Хоч зранку тужився,хотів покакати, але вийшло буквально дві крапельки.Пропонували дати сироп Нормазе, казали діє ефективно. Я вже не знаю,що з ним робити. Але добре,хоч він не плаче і не капризує.

6. nester

nester Well-Known Member

Про підставку нічого не скажу, бо не користувалася.
    Нігті можеш стригти коли манюня спить, але мені вдавалося його чимось задурити, татко допомагав, відволікав.
    Пупок треба обробляти по мірі необхідності, але не меньше двох разів на день.
    Не переживай, інтуіція тобі підкаже! [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  7. Мія

Мія Well-Known Member

два рази на добу, зранку просто зеленкою, ввечері крапля перекису водню, перешипить підсушити і краплю зеленки, щоб добре затекла в пупець. Перший час то все буде в зеленці:)) Піпетку можна собі купити краще капати, зручніше ніж ваткою там бабрати.
    Купати краще коли дитинка лежить на байковій пеленці на ліжечку, берете на руки так в пеленці і опускаєте повільно в воду, спочатку ніжки потім дупцю і так далі... щоб контакт з водою був через пеленку і дитина була на руках. Підставка для купання актуальна коли дитинка троха старша, я мала таку але використовувала всього раз чи два... незручно..

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я свому стрижу тільки тоді коли спить, інакше не получається! Сильно махає тими лапцями! :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Мія

Мія Well-Known Member

Я на руках можу постригти коли годую, а от на ногах як вийде... але вдало виходить тільки коли спить.

• Подобається Подобається x 3
  10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я як годую то малий руками тримається за цицю, їх не відтягнеш! :)

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Я думаю, що підставка дуже вас виручить, бо ми малому ванночку ставили на стіл чи табуретки - то морока. На другого бейбіка обовязково купимо!!!!!!!!! Заро, а як мацьопство назвали?

12. Katrin

Katrin Well-Known Member

:shy: Навіть соромно про це писати...
    Останнім часом в мене йде боротьба за какашки. Якщо мала без памперса і в той час покакає, то тут же руки туди і тягне все ..до рота:shy: Кривиться, але пхає руки з тим добром, причому відірвати неможливо, витинається, руки забирає і ображається.
    Не подумайте, що дитину не годую нічим, їмо і маму і прикорм і що їй бракує?:sad:

13. Мія

Мія Well-Known Member

Проводить дослідження:) А поскільки головним рецептором в дитинки є ротик то самі розумієте...

Додано через 8 хвилин
    Моя мала раз тримається за цицю, раз за мого пальчика... то я "Ловлю настрій" її ручки і обрізаю нігте поки її увага зосереджена на їджені..:)

14. Katrin

Katrin Well-Known Member

Про підставку:
    Залежно про яку мова.Я бачила підставку під ванну, в яку сама ванна вкладається (конструкція як у дошки для прасування, так само складається, тільки що замість самої дошки ви ванночку ставите ). Все залежить від того як довго Ви будете дитину купати у ванночці і як скоро перейдете у велику ванну.Ми саму ванночку клали на стіл у кухні, досить зручно.
    Підставка у ванну для дитини, як на мене незручна штука, хоча я можу говорити лише про таку - вона виглядає як лежанка, не можу підібрати вдалішого слова, там такі як труби скручені і матерія така біла з якимось рибками, щось 40 грн коштує. В юному віці ми її попробували і запхали назад.Вже фактично коли сиділи то пару разів покористувались, то мала лежала на ній як королева, але то було пару разів.
    Є ще з паралону зроблені якісь,то напевно просто класти на дно ванночки, я не знаю, я клала пеленку.
    Про пупочок.
    Обробляла зранку і ввечері.Перекись, а потім зеленка, все через пипетку, Мія правду каже так менше розмазюкання. Коли закровив пупок, то тоді спиртом медичним і присипала ксероформом.
    Нігтики
    Найзручніше, коли спить.

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

А в нас ванночка зразу з підставкою. Вірніше так зроблена ніби підставка. Дуже зручно. Принаймні було поки вона не гупнулась і не тріснула. Тепер купаємось з мамою під душем. І таткові менше роботи - в ванну водичку не набирає:)
    Ех як я загорілась рюкзачком Ерго. Весь час гуляємо в кенгурушці, а це зовсім не те. В Пелікані таку класну штуку побачила(нажаль вже пізно її купувати) Виглядає як слінг в положенні "колиска" але відмінність в тому що дно більш тверде. Добре носити від народження. Дитинка спить зручно.

Додано через 4 хвилини
    Ми далі не їмо овочів. Крик, плач і максимум дві зїджені ложечки. І морквочку давала і капусточку пробували і цвітну капусту морожену купувала-ніяк. Тільки кашку їмо один раз в день. Свіжі базарні кабачки ще не ризикую брати. Вже не знаю що робити:sad:

16. Мія

Мія Well-Known Member

Ми маємо і кенгурушку і слінг з жорсткішим дном... Слінг з першого дня не підійшов, дитині було незручно... кенгурушка зручна але дитина чогось теж не любить того, тісно їй, любить лежати все роздивлятися і щоб тіло було вільне. Купили ту колиску думала дитина буде в ній засинати, та де там... звикла вона засинати в спокої в свому ліжечку без гойдань, то любе гойдання для неї як збудник скоріше ніж заспокоєння.

17. Улянка

Улянка Well-Known Member

А наша нічого крім кенгурушки не признає. Щоб вона їхала в калясці то маємо йти разом з чоловіком. Хтось один везе, а інший бавиться в клоуна. А в кенгурушці їй класно, та я щось переживаю чи досить корисно постійно знаходитись в такому положенні.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми стрижемо спеціальними щипчиками з народження- раз-два і готово

• Подобається Подобається x 1
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

-Дєті, вам что, дєлать нєчєго?
    -Совсем нєчєго!
    /з м-ф "Крокоділ Гєна"/
    Викиньте допотопні ПБшні інструкції.
    Спиртовий розчин прополісу і дезинфікує, і еластичною плівочкою покриває пуповину.
    Одноразово, після щоденного купання.
    Перевірено на всіх моїх дітях.

• Подобається Подобається x 7
  20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми взагалі нічого не їмо.. Я вже аж переживати стала, що не підношу до бузі плюється відразу і головою крутить. Я спеціально йому все готую, і все або сама їм або виливаю. Єдине що може зїсти пару ложок це зупка або м"яско. Сьогодні аж плакав - не хотів каші.. Я 3 різні перед ним поставила - на вибір!

Статус теми:
Закрита.