Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

так є ж для цієї справи спеціальні гумові трубочки... безпечні

• Подобається Подобається x 2
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Ну самі ж писали про педприкорм :).
    А я даю філе базарне, бо домашню теж боюсяю Та й не їсть моя дитина тої "гуми" зі старої курки

• Подобається Подобається x 1
  3. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Жартуєте...... Я свого часу читала з скількох барвників, домішок, і всякої всячини готується вишневий джем. По-моєму більш штучної їжі ніж в Мак-Дональдсі треба пошукати

• Подобається Подобається x 7
  4. Зануда

Зануда Well-Known Member

На м"ясному бульйоні можна варити тільки з двох років, а до того кілька разів відварювати м"яско (у 2-3-х водах), тоді вже до зупки чи картопельки давати. Педіатри наголошують саме на такому віці, бо бульйони сильні алергени і дитячий організм не є в стані засвоїти такий "продукт" адекватно, а як наслідок - можуть виникнути проблеми із печінкою та підшлунковою.

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

10 місяців :)

6. Olenka

Olenka Well-Known Member

Джем - то ясно. :) Про картоплю теж :) Цікаво про мясо: що у тому гамбургері?
    А ви ніколи склад звичайної шоколадки не читали? вже не говорячи про шоколадку з добавками...

• Подобається Подобається x 4
  7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А нам такий варіант поміг тільки один раз....зараз так роблю, але безрезультатно:sad:

8. Zoryanazirka

Так такий джем можна будь-де купити, а м"ясо в них завжди свіже бо мусить відповідати стандартам. Та й малому смакувало :) Такий от педприкорм.

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А ми все таки були гуляти, бо ні циця ніщо не допомагало..три години спав надворі, тільки вийшли відрубався зразу. То ми гуляємо і у вітер і удощ...у всі пори року):)

• Подобається Подобається x 11
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Угу, тільки ЯКЕ то м"ясо!
    МакДон є прикладом того, що хорошій рекламі продукт не потрібен.

Додано через 3 хвилини
    Тобто най дитина звикає до отрути змалку???
    Може, ще й колу діткам давати?

• Подобається Подобається x 5
  11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Зоряна, та якi стандарти???? Те "м'ясо" заморожене певно роками лежить на складах, потiм його продають розморожене в мiкрохвильовцi. А те "м'ясо" що iде на iншi країни взагалi хто зна як довго лежить. У них хiба що стандарти щоб люди не потрулися, i не судили їх та й всього. А так то смiття! То може менi старiй що вже їла все крiм г... то не пошкодить (але користi i не дасть) а малому??? Я би вже скорше домашньої шинки дала малому, нiж макдональдс!

• Подобається Подобається x 6
  12. Zoryanazirka

Кізонько, як будеш у Львові мусиш піти на наш базар.. Тяжко там тепер щось доброго домашнього знайти, та й м"яса доброго мало. Про супермаркети вже й не говорю. Я не кажу що годую малого в Макдоналдсі, чи якось рекламую його. Ми в якості педприкорму дали малому скуштувати дрібку курочки коли самі їли в Макдоналдсі проїздом в Чернігові. І йому сподобалося.

• Подобається Подобається x 5
  13. Nata

Nata Well-Known Member

Не повірите, приходжу сьогодні в кухню, а моє дитя смокче шинку копчену! А моя мама "а що я , а він мені з рота витягнув...".
    А про Макдональдс... погано там, звичайно, але Зоряна ж не написала, що годує там дитину, вийшло певно як у нас із шинкою :)

• Подобається Подобається x 8
  14. Liliyah Romanova

У результаті знайшли МакДональдс???

Додано через 52 секунди
    Та звичайно, що сподобалося. Там же цукру більше ніж м"яса...

15. Zoryanazirka

Вигідно в дорозі бо швидко. В чужому місті і додому ше великий шмат дороги. Краще ніж жувати чіпси за кермом. Але це вже не в цю гілку :)

• Подобається Подобається x 2
  16. Liliyah Romanova

А більше нічого іншого немає? У дорозі.

17. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

В нас таке було, 10 днів мала не какала. Причина була в тому, що я її неправильно годувала - на кожне годування іншу грудь. Вона не добиралась до заднього молочка, тому так було. Як почала годувати на протязі 2-3 годин одною груддю, зразу ж все внормувалось, вона в мене часто бере грудь до сих пір.

Додано через 33 секунди
    Може і в вас така причина.

• Подобається Подобається x 14
  18. mamatu

mamatu Well-Known Member

я вперше кролика давала.
    потім вже телятину та півника. а м"ясний бульон досі не даю, бо пишуть, що він важкий для животика. окремо варю м"ясо, а потім окремо - овочевий супчик та змішую все це блендером.

• Подобається Подобається x 6
  19. Наталя

Наталя Well-Known Member

І наш рекорд - 10 днів (що мене трохи непокоїло, розривала купу інформації на цю тему). Але годувала я правильно, дитина почувалася нормально. Та і якщо дитина на ГВ, то до двох тижнів некакання то ще нормально. Я в той процес не втручалася, само пішло на спад, зараз переважно раз на два дні какає. Мабуть, то від багатьох факторів залежить: і від того, що мама їсть, і як годує, і як молочко засвоюється, і від того, що травна система формується...
    Так що ще раз скажу, що вже казала раніше - за нормального самопочуття дитини втручатися не варто. Бо головне - не нашкодити.

• Подобається Подобається x 10
  20. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

О і ми такі в любу погоду:clapping:

Додано через 9 хвилин
    А нам сьогодні 4 місяця:radist: :radist: :radist: ми вже такі великі,вже любим дурачитись,перевертаємся на животик,а от назад ше не можем і від того такі злі,любимо дуже гуляти і тому гуляєм в любу погоду,їмо поки тільки цицю,мамі не дуже даєм на форумі посидіти, от такі в нас справи.

• Подобається Подобається x 18
Статус теми:
Закрита.