Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olenka

Olenka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Останнім часом чую про Метро тільки погане...
    Наша родина там постійно закуповується, і кілька разів попадалися зіпсуті продукти в упаковках, де стоїть сьогоднішня дата... І недавно моя свекруха читала в газеті, що ресторани Львова подали до Метро лист про не якісну і зіпсовану продукцію, і що якщо таке буде продовжуватися то вони напишуть до німецького Метро...
    Але де є гарантія, що в інших магазинах не може трапитися щось подібне? Навіть в тому Арсені, Вамі, а особливо у Вопаку мені попадалися зіпсовані продукти...

У тому той справа. Я у бабці буваю майже кожен день, живе 2 зупинки від мене, знаю чим вона їх кормить і пасуться вони в неї в саду нашому, з іншими курами не контактують... Але з птахами то контактують... Чи є у птахів (голубів, горобців, тощо) сальмонела і як вона передається? І ще моя бабця дає їм вітаміни, каже що так треба і що все життя так робить, купує їх в Ветаптеці, але які наслідки тих вітамінів можуть бути для дитини? На всі мої питання бабця сміється і каже, що мене так виховали і було все добре і я ніколи нічим не хворіла... Так то воно так... Але тоді все було по-іншому і екологія була інша...

Додано через 3 хвилини
    Батьки кажуть, що свіже...
    Але, що таке "свіже"? Вчора була в Арсені всі яйця, які там були, були знесені 25 квітня...

• Подобається Подобається x 9
  2. Nata

Nata Well-Known Member

А хіба ми знаємо чим перепілок на фермах годують? Тепер вже нівчому не можна бути впевненим.

У мого Петра діарея. Прийшов учора від свекрухи, цілу ніч не спав (на горшку сидів), зранку дитина плаче, що болить животик і пече попа. Дала Смекти трошки, а що ще можна?

3. мамочка

мамочка Well-Known Member

ще можна ентеросгель с солодким смаком

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Є така суспензія "Ніфуроксазид".Це кішковий антисептик,протимікробний засіб для лікування інфекційно-запальних захворювань кишечнику.Дуже хороший,провірений .
    І побільше пити,але ніяких соків та сирих овочів та фруктів.

• Подобається Подобається x 4
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Дякую, зовсім із голови вилетіло, стоїть же баночка між ліками :). П"є малий тільки воду, багато... А от ліки в нього засунути стало проблемою Раніше тільки б таблетку дали (доводилось кальцієм задобрювати замість цукерок), а тепер... Буду сподіватись, що то не інфекційне.

6. карапуз

Дівчатка,а яке м"яско ви давали діткам вперше.Телятину ,курочку чи кролика? Із якого віку готувати овочі на бульйоні ?

7. Галинка

Галинка Well-Known Member

4 тижні тому в нас була така ж ситуація. Малий був спокійний, я чекала-чекала і дочекалася:зробила клізму. Після того часу пачала вводити по трошки сік з яблук. Відразу все налагодилося. Зараз п"ємо 30-40гр.соку морква+яблуко, малий так його любить! Як бачить що я підхожу з горнятком, то аж підстрибує - махає руками, ногами і кричить:)

8. Nata

Nata Well-Known Member

Бачила недавно нашого педіатра, казала давати малому телячий язик.
    Мамусі писали, що найкраще крілика, але знову ж таки, перевіреного. Я крілика доброго дістати не могла, телятину моя вереда не їсть понині, тому починали ми з курочки.

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

не хочу нікого страшити але клізму дитині робити не можна
    одна лікарка мені сказала, шо від того може бути крововилив в мозок....
    (я дитині температуру так знімала: робила холодні клізми, (інший лікар порадив))

• Подобається Подобається x 1
  10. Галинка

Галинка Well-Known Member

Нам сьогодні 5 місяців!!!!!:radist: :radist: :radist:
    Я показала Назару як сідати і він вже не хоче лежати в мене на руках - пнеться сісти. Не знаю чи можна йому сидіти. Чоловік мене сварить, каже щоб я його не садила, бо ще зарано. А як я його положу, як він не хоче? І що робити?

Додано через 1 хвилину
    :eek: :eek: :eek:Я знала, що не можна, але щоб аж такі наслідки???:eek: :eek: :eek:

• Подобається Подобається x 22
  11. карапуз

А нам сьогодні 9 місяців!
    У нас лізуть верхні зубки і ми дуже вреднючі.
    Мама теж :beee: :) .

• Подобається Подобається x 22
  12. Мія

Мія Well-Known Member

Я клізмочки малій робила може 2-3 рази в перший місяць як вона покакати не могла, але потім зрозуміла що то не є добре. Замість клізмочки я брала скляну трубочку від піпетки, змащувала кремцьом або олійкою і тею стороною що в носик вставляла в дупцю... всі газики виходили і каканя стимулювалося...

• Подобається Подобається x 10
  13. нталька

нталька Well-Known Member

Ніфуроксазид - це все-таки дуже серйозні ліки і без назначення лікаря їх не варто давати.

цікаво, а де курочку берете, в бабусь купуєте? ми ще так і не пробували курку, бо не знаю де купити хорошу.
    Взагалі починати мяско краще з молодої говядини, а не телятини, бо в ній багато пуринів. А кролика ми у Вамі купували. Сусідка порадила, бо вона свому малому постійно там бере, і на початках завжди питала їх про сертифікат якості і всяке таке, їй все підтверджували.
    І перепелині яйця ми їмо. Хотіла би давати сирі, але не ризикую, а сама раніше пила, правда ще до вагітності.

Додано через 7 хвилин
    мій малий десь з місяців 4 почав сам сидіти, без підтримки і не хотів лягати, бо то ж не цікаво. А в 5,5 уже сам сідав. Було смішно - кладу його у візочок, а він як ванька-встанька - оп і сидить, і скільки його не клади все піднімався. Якщо дитина вже побачила світ навколо, то нізащо не захоче просто лежати і нічого того не бачити. :) Думаю, якщо Ваш малюк вже має силу сам сидіти, то шкоди не буде. Звичайно, можна підтримувати його спинку чимось. Я, наприклад, у візочку підкладала подушку.

• Подобається Подобається x 9
  14. Мія

Мія Well-Known Member

Ви ж маєте автомобільне кріселко... садіть в нього, це і не шкідливо і все видно дитині...

• Подобається Подобається x 1
  15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Зараз мене закопають, але наша перша курочка була з Макдональдсу. Ми пішли з малим, він заглядав нам до бузі то я почистила від кляру і дала йому дрібку. Їв з задоволенням!

16. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

В мене дитина спить на балконі! Сьогодні три рази лягали спати в хаті.... і циця була, і сося була, і колисанки.... ніяк не засне.... Тільки курточку вділа як очки почали зліпатися, колясочку на балкон і дитина солодко спить вже другу годину, дощ заколисує.... Загалом я незнаю щоб я робила без балкону, він в мене всю зиму на балконі спав, тільки на заскленому, а зараз на відкритому, так шо він гуляє в будь-яку погоду.... Спробуйте, може і вам так вдасться...

17. Андріана

Андріана Well-Known Member

а скільки йому було?

18. Olenka

Olenka Well-Known Member

:eek::D

Майбутній фанат хепі мілу...
    Взагалі їхній чистоті і порядку на кухні можуть позаздрити багато закладів у Львові. А цікаво цінності, які вони декларюють, наприклад, про мясо, правда?

19. нталька

нталька Well-Known Member

а які цінності?:)

20. Olenka

Olenka Well-Known Member

Ну то що по рекламі, не памятаю, точно зміст, що свіже мясо, відразу заморожене і готується на грилі...

Статус теми:
Закрита.