Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Глянула на хуману, справді бемолочних дуже малий вибір. Але я старшого підгодовувала сумішшю, тому давала молочні каші. Безмолочні добрі були Ремедія.

2. Olenka

Olenka Well-Known Member

Є.Але дуже мало.
    Ми теж гамаємо Гуману, але тільки порцію на 4 місяці і то деколи половину. Недавно купили Гуману з полуницею і на ніч, але ще не пробували. Ми зараз дуже вредні, бо у нас лізуть верхні зубки.
    А ще я купила Гумана десерт-йогурти з бананом. Малий зїдає цілу порцію - це для нас диво...

3. Nata

Nata Well-Known Member

О, я теж такі йогурти бачила, але ще боюся давати.

4. Liona

Liona Well-Known Member

минулого літа купляли молочко від загару Чікко. Просто супер! Мало того, що забрало почервоніння шкіри (*трохи підпеклася Лєруся на сонці :) ), ще й захищає, запобігає опіки!

• Подобається Подобається x 4
  5. Nata

Nata Well-Known Member

До тьох років не варто захоплюватися косметикою від сонця. Краще ховати дитину в затінок. Якщо є крайня потреба, то вибирайте відому, добре перевірену дитячу косметику.

• Подобається Подобається x 2
  6. Ірена

Ірена Well-Known Member

точно! моя мам розповідає, що мала єдину проблему зі мною, як нагодувала кукурудзяною кашею.

• Подобається Подобається x 1
  7. Nata

Nata Well-Known Member

Повторюю ще раз: мова йшла про адаптовану дитячу кашу, а не зерна кукурудзи. Хоча мій малий десь від року кукурудзу їсть із задоволенням і ніц йому від того не є.

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

:D так мене також не годували як корову - зернами!:beee:

9. Katrin

Katrin Well-Known Member

В мене аналогічна ситуація як у Вас. Якби ми не наїлися, але мусимо запити молочком. Але Катя в мене не пьє водички то я думаю, що їй молочко як вода йде, щоб запити.

• Подобається Подобається x 9
  10. Liona

Liona Well-Known Member

У Валерії дуже світлда та ніжна шкіра, загар чіпляється навіть у затінку :sad: То навіть не загар, а просто почервоніння шкіри :sad: Тому доводиться рятуватися молочком...

• Подобається Подобається x 6
  11. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ліоно, а на скільки хватає однієї баночки? і яка приблизно ціна?

12. Улянка

Улянка Well-Known Member

То в них дози як для слоників. Ми більше ніж 100гр. готової каші згамати не можемо

13. Liona

Liona Well-Known Member

я купляла Chicco Latte Doposole, 150 мл, з минулого року лишилося десь 3/4 тюбика :) Він дуже економний, бо такий рідкуватий, добре розмащується. Ще один з плюсів - він зовсім без запаху (деякі дітки не переносять будь-яких різких запахів). Ціну точно не пам"ятаю, до 30 грн.
    ось такий http://www.twenga.it/offerta/0105716907.html

14. Nata

Nata Well-Known Member

Купила малявці кашку, Хуману рисово-кукурудзяну безмолочну! Так що є в продажу безмолочні.
    А сьогодні ми їли гречку з яблуком, змолола в блендері крупу варену, їв аж ложку відбирав :).

• Подобається Подобається x 3
  15. mamatu

mamatu Well-Known Member

і ми так само молочком маминим завжди запиваємо.
    та й засинаємо тільки з цицькою.
    не знаю, як будемо від грудей відлучатися? тож перший час сама мука буде заснути. але це ще почекає, зараз нехай ще нямкає мене.

Додано через 3 хвилини
    я на днях теж "Гуману" в Антошці накупила (всякі різні кашки молочні та фруктові). але більше ніде тої фірми не бачила.
    в усіх супермаркетах лише кашки російського виробника. чоловік мене вічно сварить, що я російську економіку підтримую, а альтернативи ніякої.

16. Nata

Nata Well-Known Member

А Ви в якому районі живете? Пошукайте в аптеках і по базарах, там де дитяче харчування. Я у нас на базарі місце знаю.
    А старшому купували, то та каша тільки в одному магазині у Львові була, але що не зробиш для дитини, їздили.

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я не знала що кукурудзу не можна давати... мачуха одним словом. Одного разу в нас були гостi, i я наварила кукурудзи, добрта така була, солодка, свiжа. Отже гостi пiшли i я вирiшила ще доїсти кукурудзу. Котя побачила мене за тим дiйством, пiдповзла, стала бiля мене i заглядала у рота, то я їй дала вкусити, вона так смiшно кусала (гризла. Вiдкусе, пожує, ще рота вiдкривала, так 3-4 рази покусала, потiм їй надоїло i вона пiшла бавитись. Але я нiчого iншого не помiчала в її поведiнцi, тобто вона була сама - своя, вредна Котя.
    З серiї про вреднiсть - я тепер як приходжу з роботи то вона ОДРАЗУ повзе до мене "У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У", простягає руки щоб я її брала, i не дай боже покласти на пiдлогу, плаче так якби я померла чи що, сльози градом. Мушу ходити з нею на однiй руцi i робити що менi треба iншою (включаючи ту нещасну вечерю яку я собi позволяю). Впринципi менi подобається що вона мене так наглядно любить i хоче бути зi мною. З другої сторони, вона ж менi проходу не дає. Ну, що є то маю.
    Вчора татко був на вахтi цiлий день - десь в 4 дня, я дзвоню питаюсь чи вона спить, чую таке у вiдповiдь "Я голодний, брудний, хворий i замучений!!!!! Вона на мене вирвала, не хотiла спати, не хотiла сидiти у вiзку, вередувала, не давалась помiняти памперси i чи я казав що я ще нi разу не їв за сьогоднi???? НАВIТЬ КАВИ НЕ ПОПИВ!!!" То я йому кажу - от тепер ти знаєш ЩО я роблю на вихiдних коли ти iдеш в магазин а я дома з малою. Звiдти i все прибирання i готування ....
    Доречi, у нас новина - ми знайшли няню що буде ходити до нас. Баба- тумба, але клянеться що їй це не заважає. Подивимось, надiюсь що справиться з моїм вредним Котичком.

• Подобається Подобається x 24
  18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В нас те саме... лиш я переступлю поріг, або приїду на подвір*я як мала: ма-ма-ма-ма-ма-ма... і все. З рук не злізе. Навіть як посаджу коло себе на підлогу і дам забавки буде бавитись, але борони Боже мені відійти. КРИК! ПЛАЧ! І за мною як хвостик, тоді шарпає мене або за штанину або за халат, і з таким вимагатєльским виглядом - ей альо! Ти забуваєшся! Бери на руки!!! :radist:

• Подобається Подобається x 15
  19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Це все я даю.Правда сирочок спочатку їв дуже добре,а зараз відмовився.То я на декілька днів зробила перерву.

От мене цікавить, який кефір давати ?

А я даю кашки фірми "Хайнц".Дуже смачні і великий вибір молочних .
    А "Хумани" великий вибір у магазині "Карапуз" на Шуварі.

• Подобається Подобається x 2
  20. Nata

Nata Well-Known Member

І в тому ж магазині на В. Великого і у Фуршеті...

Статус теми:
Закрита.