Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галинка

Галинка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

:eek: :eek: :eek: :eek:
    :eek: :eek: :eek: :eek:

2. Fish-ka

Fish-ka Well-Known Member

:) А ми думали то в нас Дюймовочка,бо на Південному знайшли лише 18-й і нас запевняли шо меншого не існує,та й ціни 210-250 гр.

• Подобається Подобається x 1
  3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми в рік мали вже 22й!!! І бачу що вже треба більші, нам вже рік і 2

4. Nata

Nata Well-Known Member

А в мого в півроку ніженька має 18 ромір :).

5. Мія

Мія Well-Known Member

А ми гуляєм на подвір"ї... з голими ножками спимо в калясці, благодаааать...
    І нам в суботу було 4 місяці..:radist: :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 10
  6. Nata

Nata Well-Known Member

мамусі "повзуночків", приймайте у свою компанію. Дмитро впав з дивану...

• Подобається Подобається x 8
  7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Співчуваю...
    В мене мала вчора почала на животик сама перевертатись, зразу її на підлогу переселила. Як згадаю як старша з дивану в 3 міс. впала, я ледве не посивіла тоді, хай краще на підлозі вже, падати немає куди :) .

8. Leila

Leila Well-Known Member

І мене теж маму чи то мачуху, мій Станіславчик теж в суботу летів з дивану, а потім так плакав, що не знала чим заспокоїти, думала буде синяк але немає, а сьогодні вночі ще й локтем його стукнула то вже точно синяк є, мені його так шкода. хоч попереду ще стільки всього це ж хлопчик, а ж страшно

• Подобається Подобається x 7
  9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А мені взагалі стидно з малим з дому вийти ще подумають що ми його б"ємо. На чолі синяк, під оком синяк!!! Він так в хованки зі мною бавився - за фіранки ховався і налетів на кут :sad:

• Подобається Подобається x 11
  10. Olenka

Olenka Well-Known Member

а у нас у 8 місяців - 21 розмір.
    А що далі буде?
    вчора малий нам показував як він сам вміє злізати з ліжка...Але то сміхота... ще на середині ліжка починає назад розвертатися і злізає постійно в одному і тому ж місці...

• Подобається Подобається x 13
  11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В Америці радять дотримуватись такого правила:
    подивись як одягнувся сам, то дитині додай ще один шар (светрик тобто)

Але дітей справді ніхто не кутає ані не пеленає.

Додано через 2 хвилини
    Ножка повинна бути вільно в мештику, аби ще залишалось місце. Ніколи не можна купувати дітям взуття "в притик" і краще аби було широке.
    У вас нормальний і правильний розмір. Так і повинно бути.

В рік дитина повинна одягати 20 розмір.

Доречі в нас радять дитині не одягати взуття десь до року часу. Кажуть аби вони босяком ходили, там ж рецептори якісь на нозях і сприяють розвитку діток.

Додано через 3 хвилини
    Буде рости здорова дитина... з великою ножкою :D

• Подобається Подобається x 13
  12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Так, але i тут придуркiв хватає, деколи бачиш iдуть до церкви при парадi, снiг i мороз, а дiвчинка в пальтiшку, капронках бiленький i сандалiках i без шапки, i довольнi тусують по такому вiтрюгановi що кришу зриває. Або везе мамаша дитину, сама закутана по вуха а дитину "закаляє" в штанах без колготiв, голi нiженьки стирчать з-пiд штанцiв. Екстрiми це погано, як з одного так i з другого боку.

Додано через 42 секунди
    Я теж так вважаю.

• Подобається Подобається x 16
  13. Маруся-мама

А... придурків є досить всюди. Нераз бачиш як дівчинка-підліток зимою в міні-спідничці і з голими ногами.
    Тут взагалі дуже рідко носять колготи навіть дорослі не те що дітям одягати. На моїх дітей в садочку дивляться як на чудо, бо навіть син під штани зимою одягає колготи.

• Подобається Подобається x 9
  14. Fish-ka

Fish-ka Well-Known Member

Я з цим погоджуюсь але на вулиці дитя сильно хоче стояти і пробує вже ходити,а по асфальту в місті босяком не дуже получиться.

15. Koza-Dereza

Я думаю що цi рекомендацiї бiльше для дому i для трави. Звичайно що на брудному зсфальтi босi нiженьки не мають ходити.

Додано через 5 хвилин
    У нас насморк вже 4 днi i то такий конкретний. Соплi висмоктую, i соленою водичкою промиваю i ще не пройшли. А в перший день то тi клятi соплi душили маську просто, вона бекала i виривала, ми 2 рази простирадло мiняли ( а я свою сорочку разiв 3 мiняла) бiдна мацьопа так плакала. Нiц не хтiла, ледве заснула. I так двi нiченьки. Тепер вже якось спить, але кашляє вночi. Я все прислухаюсь. Думала вже до лiкарки йти, але чоловiк каже ще почекати день, може завтра вiн поведе. Шкода так що не можна дати дiтям вiмамiн Ц, як собi. Я як захворiваю то беру дозу вiтамiну Ц i через 2 днi як новенька.
    Вчора були в гостях, нiхто не вiрив що малiй 11 мiс. Думали що 15-18 мiс. Я їй одягаю вже деякi речi на 18 мiс i переживаю що всю красоту що її баба надарила не встигнемо одягнути. Коть росте увись та й увись (добре що не вшир, як мама :D)

• Подобається Подобається x 19
  16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я з тими розмірами щось ніфіга не шарю. Коли щось купляю, зразу видно,що неопитна:shutup: Я кажу дайте мені сорочечку, а питають який розмір, кажу на 2-3 місяці. Може підкажіть як то визначитись з тими розмірами.Сьогодні підказали, що колготи малі то 8-10 розмір.:shutup: От така я мама.

А як йду за продуктами на базар то взагалі цікаво. Купляю в суботу картоплю, жінка бачить, що я зколяскою і каже мені..Беріть пані картопля добра, не підсипана, самі маємо дитину то не підсипуємо. Так що давайте дитинці сміло. Я аж офігела, ну думаю, що не бачить,що дитина мацьопа ще. Подякувала, пішла далі. Купляю творог..там так само. Я вам пані дам мягший творог, бо вам дитинці то ось цей кращий. Я промовчала, подякувала і пішла далі. Купляю редиску..бабця каже..не підсипана, сміло беріть і можете дитині давати...отут я не стрималась..кажу..дякую за пораду, але моя дитина не любить редиску:) Ну думаю...ми тут на форумі всі за ГВ..ніякі всякі інші методи кормлєнія...а народ сміло редиску, творог з картоплею дає дітям і їм хоч би шо..якого віку дитина:) Уявляю собі, які ці бабці рекомендації дають своїм дітям

• Подобається Подобається x 15
  17. Маруся-мама

:radist: Он я також ніяк не можу пояснити Андріані що по-асфальту дуже не походиш босяком і на чотирьох не полазиш, а вона ну ніц не хоче слухати. :p :p :p :p

Додано через 4 хвилини
    Приймайте нас в компанію зашмарканих.

Я вчора Андріанці нося чистила то відтіля такі ріки повитягала що розказувати страшно. Капаю Little Colds.

А нам також на День Народження подарували багато гарних річей розміру 18 місяців, також вже нам в притик. Ще місяць і будемо носити речі розраховані на 2-річних дітей. Але я дивуюсь... ми відносно маленькі, але як подивимось на дітей довкола то ніц не розумію як вони міряють тих дітисок. Нераз китайченя як побачиш, то перелякатись можна. Мама і тато худюнькі а дитина як слоненятко.

• Подобається Подобається x 12
  18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Як які? що 3 год годувати, обов"язково допоювати, в пологовому від дитинки подалі, бо мама замучена і ще встигне набавитись... То мені таке всі навколо розказують. "А Васька слушает да ест"

19. Koza-Dereza

ага, або мексиканча, тотi взагалi як гiпопотамчики малi.

• Подобається Подобається x 3
  20. klen

klen Well-Known Member

Я все як не зайду то + 5 сторінок:) З Настею і моєю роботою навідь почитати все невсигаю, а писати то взагалі...
    Ми вже теж взуття підшуковуємо,хоча Настя ще ходити не пробує. Вона дуже файно повзає, і певно ходити пізніше почне, бо і так всюде дістатися може то який сенс ходити:) Вона в мене десь у 6 місяців впала з ліжка при мені. Повзала на ліжку і якось так швидко стрибнула що я не вловила. З тих пір перемістилися на підлогу і вже по всій хаті повзає:) Тіки на кухню і ванну не пускаю бо там кахель.
    Ще Настя почала погано їсти. Спочатку дуже файно їла і зупку і фрукти. а тепер зупку нівяку не хоче. Взагалі жодних овочів не їсть. Тіки яблуко або банап або кашку з тим же бананом. Ще гарбуз можна з яблуком дати, а морку чи інші овочі ніяк не хоче. І що з тим робити?
    Поки не даю, попробую ще запару днів може заскучить за зупкою та їстиме? Мені радять посолити але я не хочу.

Додано через 3 хвилини
    А ще ми маємо проблему(чи може то і не проблема?)
    Були ми у поліклініці у хірурга, сказала вона що в насті малі губки на 5 мм зрослися, скерувала до дитячого гінеколога. Я собі у неті почитала про то все вже. Поки що вирішила ніц не робити, щоб гіршого не наробити. Подивлюся як далі буде.
    Мамусі дівчаток, може хтось з тим стикався? Що робили (якщо щось робили)? Чи само минулося? і коли?

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.