Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. klen

klen Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ljolik дякую за відповідь. У ліс вона малого возить і дає якісь ліки від кашлю. Я роздрукую ті лінки з народної медицини і передам. Надіюся що щось допоможе.
    Галинка, то в них не бронхіт і не алергія. То саме кашлюк:sad: А спочатку бронхіт сказали бо то такі "лікарі" то ж дитина привита. А я так думаю що саме за прививки той кашлюк і взявся. Бо через тиждень почав кашляти, а де ще 5 місячна дитина яка ніде не виходить могла кашлюк підхопити?

Додано через 4 хвилини
    Ми все до рота з 4-х місяців пхаемо і слина рікою. Думали ну то на зубки от от. Вже майже 7 місяців а ми без зубів:) І я вже щось недумаю що скоро будуть.
    В мене зуб в 9 появився, а в чоловіка свекруха не памятає, так що ми певно пізні зуби будемо мати.

• Подобається Подобається x 6
  2. Гелена

Гелена Well-Known Member

ясно. він так само пхає все до рота, але нині вже здоровий :)
    а в мами і тата зубки почали лізти в 6 міс, так що будем знати коли чекати зубки в малого :)

3. Nata

Nata Well-Known Member

Гелено, дитина починає пхати все до ротика і пускати слюні десь за два місяці до того як вилізуть зуби (теоретично, звісно на практиці по-різному буває).

• Подобається Подобається x 1
  4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Про алергію. Дівчата - алергія завжди симетрична, можуть бути червоні плямки. А прищики то пітничка

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата писала вже в гілці "Оголошення", але напишу й тут, більше вас прочитає. Куплю кенгуру від народження, може хтось продає?

6. Гелена

Гелена Well-Known Member

ой, слюні в нього течуть з 1.5 міс, а останній місяць - то рікою течуть
    казала нам лікарка, що то просто формуються слюнні залози, а до зубів далеко
    а коли він гриз кулачок я давала груди, думала він груди хоче
    а тепер дивлюся груди він не хоче, крутиться, просто пхає до ротика все що є навколо коли бавиться
    нині навіть пальчик почав ссати, що мені геть не подобається
    ну подивимося до чого то все :)

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Моя теж слинилась рiкою з 3х мiсяцiв i смоктала два кулака на раз а першi зуби вилiзли рiвно в 6 мiсяцiв.

8. мамочка

мамочка Well-Known Member

в журналі "Мой ребёнок" навіть чітко написано: через 8 тижнів як починає дитина слинитись вилазить перший зубчик. Не знаю чи це збіг але в нас саме так і сталося

9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я теж думала що в нас зубки вилізуть десь в 4 місяці, бо дитина не те що ручки до ротика пхала, а часом сильно плакала кусаючи кулачки. Але ще зубок нема хоч лікар місяць тому сказала що скоро будуть нижні.
    Зустріла недавно знайому, так в неї в малого перший зуб виліз в рік, а другий зразу з ним

10. Гелена

Гелена Well-Known Member

певно збіг обставин, бо в нас слюні течуть вже два місяці, а нема ні одного зубчика :)

11. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Христос Воскрес!
    Мамусі і татусі, підкажіть, будь ласка, в якому віці дитину можна брати з собою на довготривалі прогулянки.
    У нас є дача 50 км від Львова. Там є будиночок цегляний. Їхати будемо машиною. Дуже хочеться ще в цьому році поїхати туди (у нас дитина народиться в перших числах липня). Я не поїду, якщо дитині ще не можна буде, але просто хочу знати, на що розраховувати.

12. Zoryanazirka

Ми вперше поїхали з ночівкою в 6 тижнів за 500 кілометрів, а так в Карпати з ранку до вечора чи ше десь то почали з 4х виїздити. Циця є, автокрісло і в дорогу :)

• Подобається Подобається x 11
  13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мені чоловік пропонує поїхати на море в липні-серпні з малим, йому буде 4-5 місяців, навіть не знаю як бути...як зміна клімату може вплинути на нього і все таке інше

14. Zoryanazirka

Я сьогодні шоб мати Марка перед очима закрила двері і перегородила їх його качелькою, Марчик підійшов, відсунув качельку, відкрив двері і вийшов з кімнати!!!

Передвчора рано збираємося на село, пакую речі в наплечник. Марко знайшов свою кросівку, по другу аж під столик поліз, і десь їх поніс. Відкриваю наплечник а там лежить пара кросівок!!!

Коло ліжка в нас стоять крісла(часом сплю на них дупою, бо Марко спить з нами, таке собі продовження) Марко взяв крісло коло вмивальника (я ставлю шоб ми руці мили) і відволік його в спальню і рівненько поставив поряд з двома іншими!!!

Нам рік і місяць.

• Подобається Подобається x 20
  15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ЯК на мене, 4-5 місяців для моря то є надто мало, хоча б 2-3 роки....

16. Zoryanazirka

А я думаю що в сам раз!!! Я вже писала що ми з малим літали на океан коли йому було рівно 5 місяців. І перельот був трансатлантичний.

Я десь цілу тираду про це написала. Було супер і зовсім не тяжко-циця і автокрісло завжди з нами! І малому то дуже сподобалося він навіть трошки засмаг.

• Подобається Подобається x 11
  17. Nata

Nata Well-Known Member

Я десь читала, що до півроку діти легко переносять зміну кліматичних умов, потім стає важче і від піврічного віку до трьох краще різку зміну кліматичних умов не робити.

• Подобається Подобається x 3
  18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ми з Котiнькою збираємось до Львова :) перелiт буде довгий i нудний. Якщо доня вдалась в мене то будемо двоє сидiти i нити нашому татовi, як нам зле i недобре, i коли ми вже долетимо, i чого хтось включив свiтло, голова болить, очi болять, хочу пити, хочу спати, не можу спати, гова тисне, коли вже прилетимо... iтд :D

• Подобається Подобається x 16
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мій малий мав два роки, коли сюди летіли. Спав 9 годин у літаку.

• Подобається Подобається x 3
  20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну ти й козя вередлива :)

Я правда непосидюча і в дитинстві також страшно була вередлива, то мені не так і там то не так. Тепер більш лінійна :D Надіюсь ви файно залетите і вернитесь, правда он радять обовязково зі собою в літак брати пипку аби дитина смоктала на взльоті і посадці.

Статус теми:
Закрита.