Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalka

Natalka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Мамуся, ви молодець!!! Все правильно і добре зробили! І ще...

• Подобається Подобається x 1
  2. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Не можу вгадати Вашої причини і зовсім не впевнена що вона така ж як була наша.
    Але от у моєї доці, виявляється, з народження були (та і дотепер- гени по батьковій лініїї далися взнаки, ну.. справедливості заради і в мене в дитинстві були проблеми) збільшені мигдалики, гланди себто.
    Маленькій її треба було дуже потрошки давати їжу, бо давилася. І у дитсадку постійно пізніш давилася..:sad: і повільно їла так завжди - а я нервувала що ну таак вже довго і заповільнено їсть.. а вона не винна була: в неї просто просвіт між тими гландами такий вузький був, що інакше не могла.
    Виявляється, є діти зі схильністю до розростання лімфоїдних тканин. Є спадковість чи вродженість чи як не назви.. І можна спробувати закалювати, і вести здоровий спосіб життя.. але якщо щось зайве виростає ще з маленького віку з нікому невідомих причин - його інколи потрібно просто видалити щоб могти жити далі без проблем. Поки ми у 3,5 роки по швидкій не загриміли до лікарні з черговим отитом, що почався з банальної нежиті і не спинився навіть під час прийому антибіотиків, і не видалили нам аденоїди (лікарю лорвідділення 1-ї дитячої київської лікарні Ніколаєнко - низький уклін, дитячий лікар від бога), то не було нам життя: ті аденоїди були розсадником інфекцій і кожні найнайменші сопельки переходили в отити, трахеїти, бронхіти і т.і. А після видалення ніс почав дихати і далі хоч і хворіли як усі "садочкові діти", але без ускладнень.
    Для інформації: мигдалики передбачені природою і якщо раніш лікарі тільки що - одразу видаляти, то зараз навпаки: бережуть до останнього. Аденоїди ж - чужорідне розростання, інколи спотворює кісткові тканини і формує "аденоїдний тип обличчя", інколи просто заважає нормальному відтоку рідин і проходженню повітря, є "розссадником" інфекцій. Як показує моє опитування в чергах до лора тільки приблизно 15% дітей допомагає гомеопатія призупинити чи повернути процес на ранніх стадіях. Така, вибачте, зараза, що краще видалити в маленькому віці - аніж потім підлітком чи в дорослому віці зважуватись на малоприємну операцію..
    Дай бог щоб поменше такого в діток (та і в дорослих) було.
    Ех.. Хоч бери та й не виходь заміж поки не знайдеш принца з довершено-бездоганною спадковістю, щоб не "псував" нею діткам вихідних данних... :ninja: :shutup: :)
    P.S. ну бо себе вже не вибереш.. :)

• Подобається Подобається x 9
  3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Дякую за інформацію. Ці причини я ще не розглядала. На рахунок аденоїдів - не знаю, чи в таких маленьких діток вони розвиваються. Тим більше їхня наявність помітна (не дихає носик, постійно відкритий ротик). А на рахунок мигдаликів треба розібратись.

4. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Дуже гарно. А я колись побоялася робити ліжко зверху. В меен малий в туалет на автопілоті вночі йде з закритими очима. Побоялась, що можуть бути трабли коли буде злазити-залазити :sad:

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А ми щойно прийшли з дитячої консультації, наш синок поправився на 400 грам за 2 тижні!:) Такий чемний був, гукав і сміявся до лікарки!:)

Мамуськи, що до прививок, а можна всі щеплення і прививки дати вже після року? Чи то є якісь обовязкові які треба дати вчасно?
    Я наразі відмовилась від прививки, хотіла з вами порадитись!:)

6. Liona

Liona Well-Known Member

нє, Лєра добре орієнтується зпросоння :) Але буде видно, я ще на ніч не кладу її там спати, нехай спочатку навчиться вдень спати, щоб не кувиркатись :)

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А можна про то детальніше? То просто запарити чи варити треба? А ще де той фенхель продається, бо ми в центрі не можемо знайти...

8. Андріана

Андріана Well-Known Member

то не та тема,але раз питаєш,то відповім тут. Моя знайома ще не робила дитині щеплень, малій тепер рочок,але збирається від дифтерії робити і ще щось (від серйозних хворіб), бо коли підходив термін коли тре було робити, то мала смаркала...,а потім як полізли зубки...понос,температура і те все затягнулося. Але якщо збираєшся все таки робити щеплення, то дитина в чим менша,тим легше перенесе це, звичайно треба перевірити щоб мале було здорове:)

• Подобається Подобається x 4
  9. Галинка

Галинка Well-Known Member

Я свому Назарчику все-таки зробила щеплення. Перед тим як робити, перечитала море літератури:одні категорично за, інші категорично проти. Я не знала як бути:робити-не робити? Ситуація склалася так, що я сама мала вирішити(чоловік до того не пхався). І я вирішила - здали аналізи крові і сечі, все було в нормі. Сходила з малим до ЛОРа і до педіатра, коли всі сказали, що дитина здорова, я відразу попросила сумку-контейнер для переноски вакцини, пішла в аптеку. Купила вакцину за 125грн. Дуууууууууже переживала, але розуміла, що зроблю чи не зроблю, все одно за все буду розплачуватися сама. Малий на вакцинацію не відреагував - поводився, як завжди, температури не було.

Додано через 4 хвилини
    І ми салфетками не користуємося. Мию Назарчика просто теплою водою:якщо личко і ручки, то беру переварену воду, а якщо дупку, то з крану.

• Подобається Подобається x 7
  10. Андріана

Андріана Well-Known Member

а ми ходили важитися і мірятися, важим 8650г і ріст 68см:radist:

• Подобається Подобається x 10
  11. Галинка

До-речі, ми вже тиждень не користуємося памперсами:) (хіба на ніч і на двір гуляти):radist: Мушу вам похвалитися, наскільки дитина в мене змінилася! Гарно бавиться, весь час щось говорить, агукає, коли лежить на животику, то сам тягнеться за іграшками, ноги постійно в роті:). Одним словом, люкс! А от вчора, вирішила дати памперси, щоб не переріс, (бо за цілий тиждень ми витратили десь 15шт., а в нас їх ціла купа!!!) і малюк весь день вередував. Я вже не знала що і думати:думала шо то на зуби. Перед купанням зняла памперс і дитина знову "заговорила":clapping:. Назар з тої радості перший раз зі спинки перевернувся на живіт!!!:radist: :radist: :radist: От тепер сиджу і думаю - привчила дитину до хорошого, а тепер не знаю як мені на нього памперси натягнути:)

• Подобається Подобається x 14
  12. Мія

Мія Well-Known Member

Галинка А чому ви не користуєтеся?

13. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Мамусі, ну ви мені скажіть що б ви робили якби в вашої дитини вже більше тижня була температура. Вдень часом нема, часом 37 часом 37,5 до вечора 38. Лікарка була минулого тижня то в нас були соплі трохи, зараз нема а температура тримається. Чоловік з свекрухою не дають мені спокою, тільки срочно викликати лікаря, а я шось не розумію для чого. Може то на зуби бо в нас їх ше нема, а нам вже 10міс., хоча лікарка каже шо то ше не зуби, а мама каже шо в мене зуби вилізли в 10міс. По дитині ніколи не скажеш шо його шось турбує, бавиться, спить, сміється. Шо робити? Може хтось шось підкаже.

14. Галинка

І мій малюк по 3 дні не какає, вле почувається добре, веселий то я тим зовсім не переймаюся. Зато мій свекор жити мені не дає: -Подзвони кудась, питайся що робити! А я сиджу, в"яжу, бо знаю що так має бути. То він знову: -Для тебе то гачкування важливіше від дитини!!! :D :D :D А для чого форум?

Додано через 3 хвилини
    Бо так краще для дитини!!! Він вільніше себе почуває, рухи не такі сковані, ну і він хлопчик - яєчка мають дихати, не можна перегрівати. Мені трохи тяжко - прислідкувати за кожним його пісянням потребує терпіння. Але чого не зробиш для дитини?

• Подобається Подобається x 5
  15. Мія

Мія Well-Known Member

Моя тоже любить голяса ногами перебирати, то я як покупаю то кладу на ліжко пасти коні, або на спинку то за нозі себе цямкає:)) так смішно:)
    Але вдень в памперсі... ніби нічого:) Але то дівчинка:)

16. мамочка

мамочка Well-Known Member

я думаю шо то все-таки зубки
    подивіться добре на ясна, може припухли???

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Кцiточка, тиждень температури це досить довго. У нас лiкарi впринципi 37 - 37.5 температурою не вважають, але я б всетаки звернулась до лiкаря. Тiльки якщо пiдете то послухайте перше що вiн скаже, нехай дитину обстежить, послухає, подивиться. Якщо вiн тупо пропише таблетки, звернiться до когось iншого. Заплатiть тi гривнi що у вас беруть/дають i пiдiть у платний якщо безплатнi нiкудишнi. Я б не зловживала температурою.

18. Гелена

Гелена Well-Known Member

ви молодчинка :)
    а я трусики купила, а вдягаю підгузники, а вони ж так парять :no:
    коли трохи вдягала трусики малий так тішився
    все, віднині будемо більше в трусиках бавитися :)

• Подобається Подобається x 3
  19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Ще взавтра йдемо купувати коляску прогулянкову, куди б ви порадили йти, бо на Південному на Шуварі і в Антошці ми вже були. Може ше якісь хороші магазини хтось знає? Я б хотіла таку за гр 800 думаю більше давати за прогулянкову не варто. Мені подобаються якісь CONECO може хтось чув про них відгуки? Порадьте хто шось знає.

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мій так само веселий як ніколи, коли без памперса. Тоді в нього "дискотека ногами" починається..а радості скільки!!!!!!!Мамі нозі підставляє, щоб цьомала, пяточки любить він це діло дуже, а сміється постійно, як без памперса, а я йому говорю, який він файний. Правда при цьому процесі може маму два рази обпісяти, або собі на лоба напісяти(було і таке):) Купила памперси Хагіс - то вони щось занадто швидко парашутом стають, пів години і вже вздутий..

Додано через 5 хвилин
    Я купила просто фенхелєвий чай в гранулах, давала пару разів і сама пила. В аптеці купляла.

Статус теми:
Закрита.