Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Улянка

Улянка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Найкраще робити самій. І фруктів самі добре насипите а не 3 родзинки на півкіло і дешевше. Я мюслі їла але кои в малої були коліки то вибирала спочатку всі ті кукурудзяні пластівці а потім сама робила

2. Leila

Leila Well-Known Member

Дорослим не робить тільки діткам, телефон напишу в ПП.

Мій малий так тішиться татом, що коли його бачить кажек ТЯТЯ, а мама і так з ним весь час, що і кликати не треба

Малеча сьогодні після сну пробувала вилізти з коляски, сів,нихилив голову до колес, попа доверху, ногами в дно вперся і якби не мама то летів би вниз головою, вже не можна буде його залишати спати у візочку

• Подобається Подобається x 4
  3. Галинка

Галинка Well-Known Member

А я їм все! Правда без фанатизму. Вже і редиску їла, і помідор, і огірок! Малому нічого, а от в мене з чоловіком - алергія (ніс заклало). Горішки їм багато. Купую кешю, мигдаль, арахіс, ізюм, гарбузове насіння все вимішую і їм - супер! Всі горіхи корисні, в них дуже багато мікроелементів, які після весни просто необхідні організму. Доречі, горішки добре впливають на шлунок.
    Про масаж.4 тижні тому хірург призначив нам загальнозміцнюючий масаж. Відходили ми 15 разів. За все я дала масажисту 50грн. Більше дати я не захотіла. Задумувалася, чи і ті гроші дати (спочатку вчимо лікарів на взятки, а потім нарікаємо). На місяць робимо перерву, а потім ще 15 разів будемо масуватися. І так 3 курси.

• Подобається Подобається x 6
  4. мамочка

мамочка Well-Known Member

дівчата, та їсти все можна, але потрошки:rolleyes:

треба спостерігати за реакцією дитини. Якщо дитинка не мала алергічних висипань і їй більше 3 місяців (до того часу сильні коліки в дітей можуть бути) то їсти можна практично ВСЕ

• Подобається Подобається x 5
  5. Leila

Leila Well-Known Member

Галинка, то ніби приватний масаж, бо масажистка ходила додому, а якби ми пішли в поліклініку, то там теж на свій розсуд, хочеш давай, хочеш ні

• Подобається Подобається x 3
  6. Улянка

Улянка Well-Known Member

З арахісом треба бути дуже обережним в кого є схильність до алергії. Бо він може викликати дуже сильну алергію

7. Leila

Leila Well-Known Member

Мамочка а скільки вже Яночці?

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А я вже пю яблучний, персиковий, ананасовий, мультивітаміновий, апельсиновий! А от гранатовий - не пробувала, але так хочеться аж трісусь як його бачу! Я ще як з ПБ прийшла то почала потрохи пити сочки!

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А можна і мені контакти масажистки в ПП? Дякую. Нам, правда, певно ще ранувато...

10. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Якщо заснув кладіть на бочок, бо ми робили дурницю - завжди ставили стовпчиком спить чи ні, то потім мала клопіт, по 2 год заколисувала, а в ночі то був повний капець, поки заколишу, треба було знову вставати.

• Подобається Подобається x 2
  11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А магазинні? Я їх не можу пити... Я от згадала, що маю сушку, то йду узвар варити:)

12. Olenka

Olenka Well-Known Member

З редискою будьте обережні. Вчора по ТРК Люкс дивилася новини, там як раз про редиску говорили, що в редисці, яку продають на львівських базарах санепідеміологи знайшли нітрати, що перевищували свою допустиму норму в 3 рази. Зразу було інтервю з працівником з теплиць, де вирощують помідори, огірки, різну зелень. Так от він сказав, що під марками наших фірм потрапило дуже багато овочів з закордону поганої якості. Треба бути дуже обережним!
    Мамина коліжанка працює в санепідемстанції, то вона нас навчила всі овочі перед вживання хоча б на 2 год занурювати у холодну воду.
    Я залишаю на ніч у воді.
    Недавно чоловікові салат хотіла зробити зранку, а на воді пляма така як ацетонова...

• Подобається Подобається x 8
  13. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Я би не їла ті помідори з огірками - це ж суцільна хімія!!!!!! Може тобі і нічого не буде, але якщо годуєш грудьми, я би переживала за дитинку, вже її тими хімікатами травити.

А моя доця вже каже ба-ба, і то постійно, без перестанку ба-ба-ба-ба-ба-ба. Мама кажемо як щось дуже хочемо і плачемо

• Подобається Подобається x 6
  14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Яблучний домашній а всі решта магазинні!

15. мамочка

сьогодні рівно 15 місяців (1 ,3 рочки)

• Подобається Подобається x 8
  16. Роза

Роза Well-Known Member

Халву навіть треба їсти від неї молоко прибуває:clapping: .

Додано через 9 хвилин
    Значить друга дитинка буде дівчинка:radist: ,так кажуть.:no:

17. Olenka

Olenka Well-Known Member

Дуже на то сподіваюся :)

До речі, хто знає як можна "вгадати" стать дитини наперед?
    Теорію з анатомії я знаю, а кажуть, що є ще якось по роках: в одні роки можуть родитися тільки дівчата, в інші тільки хлопці. Це якось залежить від "обміну крові" чи щось таке?

18. Katrin

Katrin Well-Known Member

Я взагалі не прибічник раннього вживання цих продуктів, не зважаючи на те чи годуєш чи не годуєш. Ось коли вже зявиться на городі, чи вже принаймі з Закарпаття - то інша справа, а так свідомо себе труїти, не знаю, як кажуть "результат на лицо" (думаю ви в цьому вже переконались) Ясно, що того дуже хочеться, але можна і трошки потерпіти.
    А стосовно вживання всіх продуктів після пологів, я дуже швидко все розпочала їсти, єдине, що вводила якійсь алергенний продукт поступово, потрошки збільшуючи (якщо це було яйце- то розпочинала з кусочка і т.д.) Малу сипало, не заперечую, але саме цікаве тоді, коли я тремтіла над кожним кусочком і не знала як вона відреагує, то коли було досить ганебна ситуація з її висипкою, то я сама пила ложку хлористого кальцію (знаю, що за це мене багато хто осудить, але малій допомагало).
    P.S. Єдине що ще не попробувала- це мед, але щось наразі не ризикую, бо сама доволі часто на нього реагую. Доречі про мед, хто що про нього знає як, коли і який можна давати?

19. мамочка

в інеті є багато інформації, але це все повна маячня. 50% правди))). так і я можу вгадати)))

читала, що хлопчачі сперматозоїди шустріші, а жіночі витриваліші, але нажаль не було часу перевіряти бо дуже сильно хотіла дитинку.

я донечці даю з 8 місяців мед, приблизно по 1 чайній ложці в день.
    але вона в мене ніколи не мала ніяких алергій, тому я й не переймалася цим...

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я п"ю кожного ранку воду з медом, дитина реагує нормально. Старшій десь після року почала мед давати. В інеті є багато інформацї що до року мед може бути небезпечний, в ньому може бути якийсь збудник, не шкідливий для дорослих, але небезпечний для малої дитини.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.