Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

На Шуварі в "Карапузі" від Canpol, бачила вчора
    Теж на Шуварі, але треба пошукати, бо не в кожного є. Я вже кілька пар купила і тепленькі, і тоненькі біленькі на літо, по 10-12 грн., тішуся як слон. Як треба буде кнекретніше будку, то подивлюся
    І в нас такі. Так класно виглядає, коли малеча повзає.

• Подобається Подобається x 2
  2. Drimka

Drimka Well-Known Member

Я дотримуюся точно такої ж позиції. Страшенно не люблю конфлікти.

• Подобається Подобається x 4
  3. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

а ще там,крім песиків і котиків,від яких потім гострики будуть; вечором компаннії можуть сидіти,і плювати,і кидати недопалки.
    в моєму бувшому дворі,де бавились діточки,на краю пісочниці сусід сидів,курив.виявилось,що воно,земля йому пухом,з відкритою формою туберкульозу! оце всім мамам шок не слабенький був!

• Подобається Подобається x 3
  4. Ksani

Ksani Well-Known Member

серйозно??? то давайте може...перетнемося ? :)

5. Olenka

Olenka Well-Known Member

Нам ще до пісочниці далеко, але я вже боюсь...
    і це ще неповний перелік...
    читала одну статтю, що наркомани і хворі СНІДом шприци викидають в пісочницю...
    Там взагалі стаття страшна була: що привязують шприци до перил і виключають світло на сходових клітках, в кінотеатрах на стільчиках приклеюють... Просто жахи... При чому стаття написана від першої особи, дівчинка так заразилася СНІДом і всіх попереджала про небезпеку... Я коли прочитала перестала на якийсь час в кіно ходити, а про сходові клітки - взагалі мовчу... Я боягузка, а ще дуже наївна...
    Думала дитині пісочницю купити... Але де я її поставлю...??? У будинку, де я живу є подвіря, але воно всередині будинків, і за ним не припильнуєш... А ще у мене сусіди - "доброзичливі" - і так заздрять...
    А що робити? Рано чи пізно, дитина в садочок піде, там теж пісочниці не захищені...

До речі, я записала програму "Зіпсоване дитинство" про морозиво, сирочки, сочки... Хто хоче подивитися - звертайтеся...

• Подобається Подобається x 6
  6. Lady

Lady Well-Known Member

Дійсно з пісочницями у нас проблеми. Коли ми приходили на майданчик(коли ще жили на Сихові) там дійсно був весь набір: і недопалки і туалет для собачок і котиків і різні пляшки. Ще одного разу засікли чоловіка який з пісочниці вибирав пісок для свого кота. Та пісочниця і так маленька була і через деякий час там взагалі піску не стало.

7. Улянка

Улянка Well-Known Member

Дякую, гляну ще сьогодні в пелікані. Треба купити комбінезончик легенький бо жарко зараз вже в нашому. Надіюсь що то потепління вже не зміниться холодом знову:)

Додано через 3 хвилини
    Далеко ходити не треба. Тут на подвір"ї в неділю на дит майданчику валялась алкоголічка. Якийсь мужик її чогось сидів передягав і так вона в ліфчику і сиділа. А діти на то все дивились. Ми з Романом мало не попадали як то побачили все

• Подобається Подобається x 2
  8. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

Там взагалі контингент збирається цікавий! мабудь,де робили тих дітей, там гуляють.(я про мамаш)кіно

9. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Щодо прогулягнок з мамусями - я познайомилась з мамусею, синочок якої на 3 дні молодший за мого. Дуже цікаво спостерігати і спілкуватися про розвиток і досягнення наших діток. Разом намотували кілометри, ніколи не ставали біля лавочки. Тепер стаємо біля лавочки, бо наші малюки вже полюбляють топати ніжками.

• Подобається Подобається x 8
  10. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Я теж коли родила казала шо буду гуляти сама, люблю бути з собою. Але моя подруга родила через два місяці після мене, то ми тепер кожен день разом, так набагато зручніше, і купити все можна(по черзі стоїмо з калясками), і порадитися, і сємочки пожувати. А в моєму будинку червневих дітей 5штук(мій теж з червня), то я вже деякий час як їх не бачу то скучаю, зустрінемося то розказуємо в кого які досягнення. Звичайно всі по-різному розвиваються, різне їдять, мамусі по-різному підходять до виховання дітей, але спілкування завжди дуже приємне і результативне. Я послухаю, шось для себе візьму, жодних суперечок, просто обмін знаннями. Ми їх міряємо всіх, порівнюємо.... і кожна впевнена шо її найгарніший, найрозумніший, найрозвиненіший. Так що я за спілкування.

• Подобається Подобається x 19
  11. Nata

Nata Well-Known Member

Ну так, фото ж зроблене біля 43 школи? А ми стадіоні 91 гуляємо (не все, правда). Нас видно, у нас візочок вели-и-и-кий, триколісний оранжевий із синім. Такого в районі більше нема :).
    А у Вас який графік гулянь?

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Дівчата я сьогодні на прогулянці прозріла.
    - А ви бабця? - ні я няня!!!
    - Скільки вашій мацьопі? - а то не моя, я няня!
    - Дивися як хлопчик гарно бабцю слухає! - Та я не бабця, я няня!
    І дітки всі до рочку... Четверта "бабця" яка теж виявилася нянею мені розповідала що вона з 5ти тижнів з малою, і батьки в 5 тижнів літали перший раз в Китай на 10 днів і вона була з малою, а тепер відпочивають регулярно і вона лишається. Дитині 11 місяців і важить 14,5 кг - нівроку дівчинка. Ше мені сватала якусь няню-знайому.
    Правда під кінець гуляння ми таки знайшли друга - від нас на місяць молодшого, такого ж цицькового як ми :) І мені трошки відлягло від серця.

• Подобається Подобається x 11
  13. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я оце вчора i сьогоднi в роздумах... вагiтнiти ще раз чи що?

14. Zoryanazirka

Аналогічно, тільки я вже місяць в роздумах

15. Koza-Dereza

Клас! А я вже аналiзувала чи не здурiла я часом :)

• Подобається Подобається x 6
  16. Zoryanazirka

Малечі через 3 дні рік і місяць, а до мене ше досі "гості" не приїзджали. Я вже думаю чи це нормально

17. Koza-Dereza

А мої приїхали пару недiль назад... але моє годування пiшло на спад, перебої iтд... тож i результат. Якщо б регулярно годувала то думаю що гостей б теж не було.

18. Галинка

Галинка Well-Known Member

А моєму малому 3міс. і 3 тижні, а гості вже приїхали:sad: Годую виключно грудьми і досить часто що 0,5-1,5год. Я в шоці:sad::sad::sad:

19. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Ми як почали вводити прикорм то мої гості щось намагалися приїхати, але явно передумали, ні слуху, ні духу, а я тому і рада.

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А я від вересня в роздумах - ХОЧУ ЩЕ ДОЦЮ І ВСЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.