Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Iруня привiт. Я думаю що коли ви на вулицi i вiдчуваєте по собi що "здалося б шапку" то дитинi треба. Або якщо ви на вулицi i є явно жарко i ви думаєте "шапки напевно не треба, але я на всякий бипадок одiну" - то напевно не треба.
    Я особисто не хвилююсь за вуха продутi. Я читала у своїх книжках по догляду за дiтьми що дiти охолоджуються через голову швидко. З огляду на те я вдягаю чи ен вдягаю шапку, а не через вуха. Я особисто вiрю що запалення вуха в основному iдуть вiд попадання всякої всячини туди з середини (навiть не води з ванни :) )

• Подобається Подобається x 3
  2. нталька

нталька Well-Known Member

Думаю, що треба ще легка шапочка. Хоча, Вам видніше, а не іншим мамочкам. :) З цим одяганням часто не знати як же то краще.

3. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

я хоч і з медичною освітою, і Афлубін то добре але замість мінеральних вод краще пийте компот з сушки, (яблука, жменька шипшини, трохи глоду)
    супер, купа натурального вітаміну С. Профілактика супер, я за зиму не хворіла ні разу, хоча всі знайомі смаркали. Звичайно є час і для препаратів, але профілактика краще, а то точно не пошкодить. Так ви себе прикриєте від інфекції бо дитинка де могла ше зловити ту "радість"
    . Але всі, ти як мама "построй" там всіх:p

Додано через 2 хвилини
    Між іншим шипшина і т.д. є в офіційних протоколах профілактики гестозів.

4. Олька

Олька Well-Known Member

оя мала, коли була в такому віці,так само стягувала шапку, але я вдягала тільки шапки на зав'язці і заговорювала зуби. Просто зараз ще зарано, ще толком тепла і сонця не було, і хоч моїй вже 4,5 рочків, навіть не думаю найдлижчі дні знімати шапку, але вона в'язана гачком, не груба, щоб дитину не парила!

• Подобається Подобається x 6
  5. Koza-Dereza

Моє довге Котеня вимахало до 77.5см. :)
    Того то на нас не налазять одежинки для 12 мiсяцiв...

• Подобається Подобається x 10
  6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А при народженні кіко мала?

7. Koza-Dereza

Народилась - Вага 3520г, зрiст 51см :)

• Подобається Подобається x 5
  8. Улянка

Улянка Well-Known Member

А в мене чоловік трошки хворів, думала що мене мине. Так от тільки в нього все пройшло то зразу мене зачепило. Температури нема але така слабість, горло болить і насморк:sad:Лиш би малявочку не заразити. Сьогодні взагалі в масці спала бо сплю з дитиною практично лицем до лиця. Афлубін п"ю але щось не бачу результату наразі від нього. Не поганий досить чай Інсті. Він на травах і я пила його під час вагітності коли хворіла грипом, правда треба прочитати чи не впливає він на молоко

9. Ksani

Ksani Well-Known Member

Через молоко до дитини передаються антитіла. Тому навіть якщо малявочка захворіє, то в легкій формі. Не переживайте.

• Подобається Подобається x 7
  10. Гелена

Гелена Well-Known Member

про компот і шипшину зрозуміла, а решта не дуже :no:
    яких мінеральних вод?
    я взагалі мінеральну воду не п'ю, бо не люблю
    а афлубін попила, бо думала щоб дитина не встигла захворіти, а він всеодно захворів
    я до простуд взагалі-то не схильна, а тут взяла і захворіла при ГВ
    але я вже здорова, а в нього знов сопельки, хоч вчора вже не було
    думаю минеться, а надалі буду обережніша

• Подобається Подобається x 1
  11. Улянка

Улянка Well-Known Member

Дякую за інформацію. Виходить що чим більше я годуватиму зараз дитину тим більший в неї шанс не захворіти?

• Подобається Подобається x 4
  12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Та, височенька дівчинка!!! Мабуть, гени?

Любчик теж 51 см народився, у рік мав 78, а тепер вже не так швидко росте - має 86-87 десь. Це якраз - норма (вичитала в одному журналі, що за 1 рік - 25 см, за 2 - 8-12 см, а за 3 - 10 см). ВОСЬ!

13. Улянка

Улянка Well-Known Member

Передача "Отруєне дитинство" сьогодні по СТБ 19:15

Додано через 36 секунд
    Надіюсь що сьогодні її все таки покажуть:)

14. Ksani

Ksani Well-Known Member

Треба ще брати до уваги, в якому стані власний імунітет дитини. Знаю випадок, коли і мама, і тато валялися з грипом, а дитинка - не захворіла.

15. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ага. І я надіюсь.

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Чоловік захворів в четвер ввечері а в доньки в п"тницю піднялась Т до 37,6 але ми в четвер зробили їй прививку і я не знаю з чим то пов"язувати. Бо потім вже температури не було

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми нині накінець були в педіатра. Останній раз були в вересні, так вона дуже тішилася що накінець нас побачила. Прописали нам повно капельок від наших сопельок, ті папірці ми заховали далеко :)

• Подобається Подобається x 13
  18. Ksani

Ksani Well-Known Member

АКДС? Побережіть малечу. І груди пропонуйте частіше.

19. Drimka

Drimka Well-Known Member

Мамусі, а з якого віку Ви давали своїм скарбикам смакувати шкірку від хліба, або бублик? Бо я сьогодні їла хліб, а Данька так дивився в рот (в суботу 12.04 йому буде 7 місяців), що я вирішила дати йому спробувати шкуринку. Людоньки, та то стільки радості було, що ого-го :D :D :D . Цьмакалося, гризлося, гуділося, сопілося, а як вкінці лишився маленький шматок і мама забрала, щоб дитина не подавилася, то було купа плачу і образ...:beee:

• Подобається Подобається x 16
  20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А ми сьогодні важитись ходили в поліклініку, лікарку вже не застали, тільки медсестра зважила - в 2 місяці важимо 6,300 кг. А ще я додумалась дитину позасмагати на балкон виставити, вітаміну Д не даю, то стараюсь на сонце частіше виставляти. Зняла штани, шапку, і залишила на 15 хв :8:, того вистачило щоб щічки почервноніли:suicide:, перестаралась мамашка ....

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.