Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Іруня, всеодно інформація корисна, заставляє задуматися. Реально не бачу іншого виходу, як купляти продукти великих відомих компаній. Хоч і це не гарантує нічого...

• Подобається Подобається x 2
  2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

їх теж спішать підробити:ireful1:

3. Улянка

Улянка Well-Known Member

Все рівно наразі що їм я те й моя дитинка. Та вся гидота в молочко йде.Дякуємо

• Подобається Подобається x 1
  4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я по 8й вже згадала і розстроїлася що пропустила, а виявляється небуло нічого. То певно в інший день буде

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Перед пологами добре попити відвар з листя малини. Він якраз все пом"якшує. Але можна відмовитись від м"ясного, від м"яса мязи твердіють. (так нам пояснювали на курсах для майбутніх мам).

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дякую за корисну інфошку. А мяса я й так практично не їм....я всю вагітність себе і малого солоденьким кормила:shutup:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В нас такоз пітничка на дупці така штрашна що аж ранки були і нас вилікував український дитячий крем, мені якраз передали з халатіком. Се вони гріхи замолюють, бо мені нічого не передавали і не купували вже енну кількість років. А я їм... як для себе :D

А в нас личко було ніби обморожене, то ми його вилікували звичайною вазилінкою. ВО! :)

Додано через 1 хвилину
    В заграманіцах кажуть пити чай з листя малини цілу вагітність. Цікаво, а нє?

• Подобається Подобається x 3
  8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Звичайно, що не зашкодить попити і цілу вагітність, але для Скорпіонші це вже не актуально:)

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та се я до того, що мені дівчата казали що в Прибалтиці забороняють таке пити під час вагітності а тільки в останні тижні, аби прискорити пологи.

10. марта

марта Well-Known Member

В Коті висипка на щічках. Думала, що від чогось у прикормі. Прикорм їли різний, в той період як з'явилась висипка нічого нового не вводила. Вже 5-й день тільки на грудному молоці. Не проходить.
    Лікарі виписують антиалергійне, або мазі на щоки. Поки не даю, бо хочеться щоб організм сам переборов, а не замазати...
    Може в когось було щось таке?

11. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

в доці була явна алергія на продукт, який вона пробувала 3 дні потрошки, сходило більше 3-х тижнів
    нічим не користувалися, ні всередину, ні ззовні
    так що наберіться терпіння

До речі, з лікуванням була дуже красива картина: прибігли ми зразу в поліклініку, бо на щічках, ручках і ножках з'явилися червоні плямки. Кажу, що може бути реація на їжу, точно не знаю яку, але здогадуюся. Направили на аналіз крові. Приходжу на другий день, лікарка: ви знаєте, у вашої дитини алергія. Інформативно.... :)

12. syavych

syavych Well-Known Member

Було і досі є, вже 3 місяці. Перші пару тижнів також не звертали увагу, бо до того висипки за пару днів проходили. Побачили що ця не проходить. Мазали практично всі мазі (крім гормональних - нам протипоказано) - нічого не допомагало. Зараз сіли на гомеопатію, будемо бачити що вийде з цього.

13. Улянка

Улянка Well-Known Member

:):):):):)
    Я ніколи не забуду одного випадку. Колись хотіла відпочити трошки від роботи і пішла в поліклініку на прийом до терапевта. Прийшла з самого ранку тільки проснувшись і без макіяжу. Кажу лікарю, щось в мене легенький нежить і голова болить. Так вона дала лікарняний, направила мене на всі можливі аналізи, виписала купу ліків і в т.ч. антибіотики.

• Подобається Подобається x 4
  14. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

В нас періодично таке зявлялося, я спочатку обмежувала себе в харчуванні, потім слідкувала за прикормом, але воно то зявлялося то зникало. Я лікарств давати не хотіла, тому не давала нових продуктів, але виходить шо дитині нічого не давати бо воно знов зявляється, хоча в нас було біля вушок почервоніння і шершавість, його то свербіло. Потім нам лікар порадив крем АДВАНТАН. Супер! Помазала і почервоніння зникло. Тепер їмо все вже ніби і не появляється, думаю переріс. Тепер всі подруги мають Адвантан. Спробуйте!

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

В дочки анемія. Лікар сказала давати їй віт.Е і по пів таблеточки фолівої кислоти в день(розчинивши в водичці). Там в протипоказаннях написано що дітям до 3х років не можна, але ми радились ще з одним лікарем і вона казала що можна а в нашому випадку треба. Не знаю чи давати чи ні

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А може ви будете самі пити, а дитинці з молочком піде?

17. Nata

Nata Well-Known Member

І в нас таке було. Коли свекруха в рік малого коров"ячим молоком нагодувала. Сходило справді довго (повнітю десь до місяця), але я мастила мазюкою дитячою, нам на замовлення в аптеці робили. Більше ніяких ліків не давала.

Додано через 1 хвилину
    Улянко, шкода Вашу крихітку. Кажуть, що найкраще лікує повітря. Треба щодня гуляти мінімум 4 години. Спробуйте, це точно не зашкодить.

• Подобається Подобається x 6
  18. Улянка

Улянка Well-Known Member

Питала, каже що це не підійде....Боюсь давати штучне все таки. В нас ніби звичайний вітД і то шкоди завдав. Нам порадили давати його місяць по 5 крапельок бо ніжки в доні потіли. А потім коли здавали аналіз сечі то там знайшли кальцій(не розбираюсь в тому зовсім) а лікар пояснила що велика кількість цього вітаміну спричинила в доні таке. Хоч ніби такого не мало бути але чомусь у неї так пішло

Дякую. І де були мої очі коли я купляла нашу каляску:sad: Гуляємо в будні дні на балконі .Ми вже з чоловіком думали може в Карпати з нею на вихідні поїхати, але якось страшно з такоюмалечею. Якби ще своєю машиною, а то електричка.

19. Drimka

Drimka Well-Known Member

Народ, ми з татком пережили найстрашніших 5 днів в нашому житті. Те, що я писала в п"ятницю про високу Т на зубки виявилось зпапаленням нирочок в нашого Данусика. :no: :no: :no: Але це ми вже діагностували аж в понеділок, а до того три дні збивали дитині Т (39-40), бо вірили, що то зубки. В неділю жарознижуєче діяло вже тільки 2-3 год, ну не будемо ж так часто напихати дитину тими сиропам і свічками - викликали швидку. Краще б не викликали. :ireful1: Нічого толком не сказали. Тільки порадили їхати в лікарню, а там зроблять аналізи і далі побачимо. Ми відмовились. Тоді пан доктор видав таку фразу: "Ну, дивіться, бо ви і так нині ще будете нас викликати сьогодні, бо я вам скажу як то буде, через 3 год. знов Т підніметься, добре буде якщо зб"єте, а десь в 1 ночі Т знов підніметься, в дитини почнуться конвульсії, потім посиніє і будуть плачевні результати!" Це слова лікаря!:shutup: Уявляєте мій стан після цього, та мною почало трусити, та де мене і до того два дні вже трусило, а то я почала плакати і проситися чоловіка до лікарні... Але він взяв відповідальність на себе і ми лишилися дома. Через трошки Т піднімається знову і дуже мало спадає. В голові дурні слава лікаря зі швидкої Подзвонили дільничій. Вона порадила дати антибіотик в сиропчику, щоб не колоти (мінімальну дозу). Дали. Чекали,переживали і молилися. Т почала спадати, ще потім раз серед ночі піднялсь і далі трималась нормальна. Трохи заспокоїлись. В понеділок на ранок двінок дільничої - дуже погані аналізи сечі. То ми самі бачили, що сеча мутна, коли ще тільки здавали. Треба їхати на обстеження, бо може бути запалення нирок, або якась вроджена потологія. Яка патологія?! Звідки? :shutup: Поїхали на Орлика. Зробили УЗД. Вродженої патології немає, дякувати Богу. Але лікар назначає лікування (сильні антибіотики - уколи, і ще різні 4 пункти), хоче класти в лікарню. Впрошуємо його відпустити нас додому, бо в лікарні грип, :ninja: а нам ще тільки тої зарази бракувало. Приїхали додому. Дуже не хочеться колоти дитинку. Скільки там тої попки. Збираю купу інформації, раджуся. В результаті, вчора зранку знову здали сечу – аналізи погані, але вже кращі, ніж були попередні, значить йде покращення від того антибіотика в сиропчику. То чи варто колоти, ті сильніші. Збираємо дитину, їдемо ще до інших лікарів в Охматдит і в Мед.інститут. Вони двоє не залежно один від одного схиляються до думки, що на разі колоти не треба. Лікар з Охматдиту виявився дуже хорошою людиною, крім того його нам рекомендували, як доброго спеціаліста. Тепер під його контролем проводимо лікування. Данилко себе почуває не погано. Гарно бавиться, активний. Він вже певно і забув, як йому було погоно, а ми з татом нарешті по-трохи відходимо від стресу. Вчора перший раз за ці дні нормально поїли.
    Я це все пишу для того, щоб хтось взяв собі на майбутнє. І ставився обережно до "Т на зубки". І дай Бог, щоб наш гіркий досвід нікому не пригодився.

• Подобається Подобається x 24
  20. nester

nester Well-Known Member

Коли я була вагітна, на останніх місяцях мені постійно призначали якісь ліки для нирок, бо мала проблеми. І майже на всіх були протипоказання. Я так само радилася з декількома лікарями. Якщо тре, то тре!
    Схоже на передозування !(спеціально прочитала листок-вкладиш .Ще написано таке- одночасне вживання з тиазидами підвищує ризик гіперкальціємії. А це як раз ваш випадок).Більше ніяких ліків не приймали? Коли малому призначили по одній краплі в день, я не хотіла давати, бо багато чула що викликає в дітей алергію. Пропонувала що сама буду пити, тоді лікарка сказала, що я можу пити скільки влізе , але малому від цього більше вітаміну не попаде, а я зароблю відкладення солей!

Статус теми:
Закрита.