Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Straniera

Straniera Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А можна ще з нами поділитись, де у Львові таке є, плііііііііз!!!

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине

І нам скажіть пліззз:clapping:

3. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

наприклад, PLATO є стоковий магазин (взуття)

Додано через 1 хвилину
    На Любінській

4. ckorpionsha

От це біля нас, мій муж так і сказав одного разу: здається сюди звозять всю обув, яку не продали в інших магазинах. А ті магазини де одяг з закордону де знаходяться? Чи це ті, що пише Одяг з Європи?

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дівчатка,підкажіть,що ви спочатку вводили діткам-сирок чи кашку :) ?

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

кашку, сирок набагато пізніше

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Та, може, і застаріла, але навіть у Києві за тисячі долларів модні дівчата купують речі, які привозять з-за кордону з минулої колекції. А ті речі, що є на стоках, на нормальних хендах - ще охохо!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  8. ckorpionsha

9. guculyanka

То ми сусіди.:) :) :) Мо, коли зустрічались.:)

Мамусі,

15-16 березня приїде інструктор по плаванню (з Харкова). Проведе невеличкий семінар: 15 березня - плавання діток від народження до року;
    16 березня плавання діток від року до трьох. Година в басейні, 2 години - лекції.

Ціна за один день близько 100грн, але там ще тато може йти..., точно не пам*ятаю...
    Якщо когось цікавить, пишіть в ПП, дам координати для більшої інфи.

• Подобається Подобається x 1
  10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Гуцулянко, а в якому басейні буде проводитися заняття?

11. guculyanka

В звичайному, шкільному, там де постійно займаються домашники.

12. Галинка

Галинка Well-Known Member

Підкажіть, як розрізнити чи в дитини нежить, чи пересохла слизова? В мого Назарчика щось з тим носом відбувається, а я не розумію що. З носа не тече, але храп чути, шморгає носиком, якби він був забитий. Коли спить, то дихає носиком, нічого не чути, а от коли бавиться, то стільки всяких дивних звуків: не розумію, чи то слина в роті, чи ніс забитий. Help!!!!

13. Ksani

Ksani Well-Known Member

Зволожувати повітря в кімнаті не зашкодить по-любому.

• Подобається Подобається x 2
  14. Nata

Nata Well-Known Member

Бачила на Куліша магазинчик з такою назвою, але сама не заходила, лінь з маршрутки вийти. На Топольній на базарі навпроти лікарні теж можна знайти нові речі, якщо задатися ціллю.

Моя похресниця до року носом сопіла, лікар казав, що це фізіологічна будова ходів така у немовлят (не знаю, правда що там у них за лікар). Мої малі якщо мають нежить, то це чути під час сну найбільше, а ще їсти важко, дится мурдується.

• Подобається Подобається x 2
  15. Zoryanazirka

Наш марчик страшенно хропить інколи, я все спихаю шо то в нього спадково :)

• Подобається Подобається x 1
  16. ckorpionsha

А де ви живете? Ми на Яворницького біля церкви

17. Zoryanazirka

Я нині бачила мамусю з такою кенгурушкою як в Гуцулянки - впізнала по капузі. Кілька днів тому бачила мамусю зі слінгом з зовсім манюньою в ньому, але манюня була в ковдрі замотана і з ковдрою в слінг запхана.

А ми гуляємо тепер без нічого. В візочку сидіти не хочемо - просто страйк - встає і вилазить, в кенгурушці верещить, просто ношу по вулиці на руках, вже як нема сили то йдемо додому. На лівій руці такий біцепс тепер накачався від того :)

• Подобається Подобається x 11
  18. Olenka

Olenka Well-Known Member

Нам порадила продавець, купили таку. Я дуже задоволена.
    Я завагітніла на початку зими. Мій малий "жайворонок". Наш перший "політ" як раз був через це :sad:. Він спав між нами, проснувся і переліз через татка і впав :sad: :sad: :sad:

У мене такий. Купила коли малому був тільки місяць. Спочатку висів на стіні і коли треба було малого розважити, підходили до того коврика. Тепер стелемо на ліжку. Дуже любить мостик, ніс слона смоктати і грибочок, той що механізм, особливо, коли він світититься. Рештою поляни поки не бавиться. У нас є ще іграшка підвісна від чіківського манежика, він до неї байдужий взагалі. А ще нам подарували коврик якоїсь польської фірми з двома дугами, на дугах висять іграшки. Я ті іграшки познімала і повісила на дуги від манежа. Так йому цікаво. Особливо іргашка там де "дзеркальце". А найбільше він любить мобіль.
    Я теж боялася. Особливо з бородою. А мому Тимофійчику навпаки подобається... Відразу посміхається..

• Подобається Подобається x 7
  19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Виглядає супер! Вибачте вже мою цікавість,а не підкажете де купували(чоловік питав,що я хочу на 8 Березня,то я його відразу і скерую в правильий напрямок та сторону).Дякую:) .

• Подобається Подобається x 3
  20. Olenka

Olenka Well-Known Member

А де ви їх замовляли. Бо в магазині Чіко їх не має, а їх хочу малому купити?

Додано через 11 хвилин
    Ми купували вже давно. Напевно того магазину вже не має... А на сайті чогось пише що то новинка...
    Подивіться тут можна купити таку тільки на дві чаші. Я якщо чесно всі три чаші використовувал тільки 1 раз

Додано через 19 хвилин
    Мій малий навчився вночі коли спить перевиртатися на живіт, а ще з просоня може тягнутися до свого ліжечка (воно у нас без однієї стінки, притулене до нашого ліжка) на якому є іграшки і "по дорозі" заснути: голова на матрасі від ліжечка, а тулуб на нашому ліжку. Це так смішно, бо його ліжечко на кілька см вище від нашого...

Додано через 22 хвилини
    А три дні тому наш Тимофійчик став сам на прямі ножки тримаючись за бильця ліжка!!! і у нас прорізався, але ще не виліз, один зуб, а три на підході... І це все за три (вже два) дні до піврочку!!!

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.