Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Матусі,ви всі купаєте своїх ангеляток у великій ванні? Бо ми ще досі купаємо в маленькій ванночці. Кожного дня думаєм-ну ще сьогодні,а вже завтра точно у великій:agree: . І так кожного дня...І чи купаєте кожний день?В принципі нам не важко і дитятко задоволене:radist: ,то чому б ні?

2. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Ух, що значить, Ascorbinka появилась, :radist: понаписувала всюди коротко та чітко. :) :clapping:

Анжеліка вашою гітарою зубки свої точить! :cowboy: :D

• Подобається Подобається x 1
  3. Росинка

Росинка Well-Known Member

Я від браку досвіду купала малу до 2 місяця у малій ваночці.Правда ми купали перший час у кипяченій воді,то з тої точки зору мала ваночка зручніша,що туди меньше кипятити треба.З другою дитинкою не буду так мордуватися.А нащо?Хіба що перший тиждень покупаємо,а там у велике плавання.Купання робиться для того ,щоб дитинка зробила "водну гімнастику".А у ваночці маленькій нема місця де руцями-нозями побовзатися.:) Для них же ванна - то цілий басейн.:radist:
    Ми купаємо кожен день, а з милом раз на 2-3 дня,дивимося по забрудненості.А перші місяці взагалі милила малу раз на тиждень.Ну інколи якщо не встигаємо водичку набрати,то пропускаємо купання.Нічого страшного.

Додано через 1 хвилину
    Ой.якійсь глюк .Брала допис Карапуза а пише,що guculyankи:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  4. nester

nester Well-Known Member

:sad:
    Ми купали свою манюню рівно місяць в маленькій ванночці, а коли перевели в велику, то зрозуміли, що робили дурницю. Ілля страшенно боявся, намагався якомога міцніше схопитись за руку, був весь напружений! Не купання, а жах. Звичайно з часом звик, а тепер барахтаеться, як рибка.:radist: І я зрозуміла якого задоволення позбавила його перший місяць життя!
    Намагаємось купати кожен день, а якщо з будь-якої причини пропустим, то малий не може зрозуміти як це- спати вкладають, а плавання не було?!

• Подобається Подобається x 4
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Nester, а у нас з Вами дітки однакові! Мому зайчику 1 березня було 4 місяці! (ну взагалі-то мало б бути 30 лютого :))
    У велий ванні ми з трьох тижнів (до того бабуся бавилася і травичку запарювала). Мало того, я почала купати двох разом. Набираю повну ванну води і Петро (йому 2,9 ) купає Дмитрика. Всі задоволені і мамі легше.

• Подобається Подобається x 5
  6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми давно купаємся в великій ванні, дуже любимо душ і кран, а забавки в нас плавають до знимки :)

Додано через 3 хвилини
    Я купила Пег-Перего Арія, вага 5 кг, але то з піврочку, і головне вона влазить в ліфт (хоч в мене його немає ітак). Ше бачила від Чіко схожу, ще вужчу, але вага 8 кг, і там 0+ - вона розкладається на лежачу

• Подобається Подобається x 2
  7. карапуз

Дівчата,хто купував пароварку ,підскажіть, за якими критеріями ви її обирали? Дякую.:)

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ми з 2м. у великій ванні. Тепер розумію, що купівля маленької ванночки була зайва - можна було і позичити:shutup: . Задоволення море:radist: .
    Ми займалися плаванням і пірнанням, зараз Данилко великий, то вже просто сидимо, повзаємо, бавимось:clapping: :clapping: :clapping: .

А сьогодні вперше були в басейні на плаванні:radist: :radist: :radist: . Дуже сподобалось. В нас в Ужгороді з басейнами проблема:sad: . Тож центру для майбутніх мамусь і молодих мамусь нарешті вдалося організувати басейн:clapping: :clapping: :clapping:

• Подобається Подобається x 6
  9. Андріана

Андріана Well-Known Member

Мамусі,знаю вже говорилося про колір какашок,але може в когось таке було, шось мала почала какати зелениммммммм,правда поводиться нормально,ніби животик не болить,не плаче та й я нічого нового не їла, чи варто переживати???

10. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Я купала малого в маленькій ванні до 8 міс., хоча вона в нас не така і маленька, все не могла зважитися на велику, з позиції гігієни. А зараз малий купається з татом, жодної боязні води немає, просто він дуже любить купатися, тому йому байдуже.
    І мені, будь-ласка.:)
    А ми тосяємо з 6 міс. бабуся нас навчила, але спочатку то було тихенько. а тепер голосніше за маму:radist: :radist: :radist: . Я несу йому їсти а він побаче і зразу починає тосяти. А от тепер ми навчилися давати па-па, але папакаємо ми тепер завжди, тільки хтось прийде, то він побавиться і одразу па-па:radist: . То так класно!!!!!! А ше ми маємо барабанчик і барабанимо на ньому, часом з татом такий оркестр створємо.
    А зубів в нас так і нема.

• Подобається Подобається x 9
  11. карапуз

--------------------------------------------------------------------------------
    Писала про це на іншій гілці,але там щось тишина:sad: ,перенесла сюди,може тут хтось щось підскаже:cowboy: .

Як ви думаєте "сови" та "жайворонки" це правда чи міф? В мене старша дочка,в якій годині зранку б не прокинулась,раніше 23.00 не засне.А зранку підняти в садок,то велика проблема:sad: .І менший туди ж :no: (йому лишень 6 місяців),тільки він раніше 1 ночі не засинає.Перша година бамкне і все-дитя спить.Чоловік жартує:
    -А ти годинник переведи на годинки три назад.
    А вчора в неті вичитала,що в жінок,перших три місяці вагітності яких випадають на зимові місяці ,народжуються "сови"і якось це змінити-важко.А в мене саме так з обома і було. То я колись ВИСПЛЮСЬ чи то вже "діагноз" :sad: ?!

• Подобається Подобається x 3
  12. Zoryanazirka

А мій Марчик взяв нині телефон, приклав до вуха, і каже - альоу, ляглі маглі гаглі гага, альоу ми з татком вибухнули сміхом, пробує копіювати нас :)

Додано через 1 хвилину
    Якщо дитину нічого не турбує то просто забути про колір какашок.

• Подобається Подобається x 10
  13. Росинка

Росинка Well-Known Member

О, то наш улюблений колір був. В малої все було дуже радикально.Один день - помаранчеві каки,а на слідуючий - зелені зі слизом:shutup: Так було до ведення прикорму.Після трьох місяців животик в неї від того не болів,отже я нічого не робила.

14. Zoryanazirka

Ми купили Тефаль - пароварку-стерилізатор.

15. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

В нас какульки були зелені десь з 1,5 міс., висіли там якусь палочку, пролікували і дальше ккакульки були зеленкуваті, але наша лікарка сказала, що якщо дитина спокійна, не плаче, бавиться, то не треба їх чіпати. Може зеленого чаю перепили?

16. Андріана

:D :D :D ні, я шось не дуже люблю той чай,нечасто його п"ю:)

17. nester

nester Well-Known Member

А ми в один день можемо какати какашками різного кольору. То жовтими, то зеленими, то поєднуємо ці два кольори. Але інколи ще є непереварене молочко в каках. Не знаю чи це є норма. Нам вже 4 місяці!

Додано через 2 хвилини
    Що вже вміє робити? Мій не хоче перевертатись з спини на живіт, тільки на бік виходить. А от з живота на спинку перевертається і дуже радіє відь цього!

18. карапуз

Я бачу народу сьогодні на форум набігло ,може встановим сьогодні рекорд одночасного перебування:radist: .А ,що сьогодні з дитятками любі матусі не гуляєте? Я щось подивлюсь за вікно,подумаю "кажется дождь собирается..." і не хочеться виходити з теплої хатинки.Але напевне зараз "настроюсь" і вийду ,хоча б на годинку,бо ж дитятку треба гуляти :agree: ...,а в мами цукерки закінчились:D .

• Подобається Подобається x 8
  19. Андріана

там шось не понятна погодка,то дощик крапає,то сонце світить,нема як гуляти:sad:

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А ми вже свої 2 години відгуляли :) Непогана погода, тільки вітряно трохи. Заодно і в поліклініку зайшли, виявилось що за не повний місяць "наїли" 1,4 кг ваги, і на 3 см виросли.

• Подобається Подобається x 16
Статус теми:
Закрита.