Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Дівчатонька!!! Я на 7 небі від щастя!!! Моє дитинчатко вже 3-й день засинає сам!!!Як раніше я його колисала хто знає скільки, а зараз....просто поклала в ліжечко, дала пляшечку з кашкою і пішла. За пару хвилин захожу....моє сонечко собі мирненько сапає!!!!!Ах, скільки треба мамі для щастя!!! :) :) :)

• Подобається Подобається x 17
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

А моє чудо раніше першої ночі не засинає:sad: .Вже не знаю,що з ним робити-купаємо в девятій,вдень спить лише 1,5-2 години... А йому ж лише 6 місяців!:no:

3. Panadolka

Нам знайома ця ситуація! Таке саме було! Але в 10 місяців сам собі виробив графік і почав нормально спати, але треба було вкладати його, а тут...сам! Ростемо!:sad:

4. Olenka

Olenka Well-Known Member

А ми кожного дня зі сном боремся...
    Вже вкладаю його спати, а він ще хоче бавитися. Спати теж хоче. То так смішно виглядає, бо стає на коліна і ручки і починає гойдатися. У тій позі сам себе заколисує і засинає і падає лицем в подушку... Від того прокидається і все по колу...

• Подобається Подобається x 15
  5. Туся

Туся Well-Known Member

Привіт мамусі і татусі!!!!!!!!!!!
    А нам сьогодні пів рочку :radist: :radist: :radist:
    Ми повзаємо і майже самостійно сидимо.
    А ще спробували супчик і дуже його любимо тепер. І взагалі нема права біля малечі їсти - вона дуже нервується і вимагає щоб і їй дали спробувати. Навіть раз спробувала мої бутерброди - масла нализалася. А недавно - надавлений часник :scare: Я як то побачила, мало не вмерла. А дитина трішки покривилася і намагалася далі його їсти :) От так ми вже дуже-дуже хочемо дорослу їжу.
    А найбільше любимо маму лисою робити - волосся виривати потрошки кожного дня :scare: :)
    І говоримо склади та-та-та, і дай-дай-дай :radist:

• Подобається Подобається x 22
  6. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Ми нарешті цю ніч виспалися, в доці зуб не виліз, але принаймні перестала в ночі плакати. І здається ми починаємо любити купатися, вчора так нозями била по водичці, що я вся мокра була, а ще ми її поливали з лійки, скільки то було радості, вона намагалася руцьою зловити водичку.

• Подобається Подобається x 12
  7. Роза

Роза Well-Known Member

Вітаєм ,Вас:radist: !!!А ми не хочем супчику:no: ,тільки сік і банани.А який, ви,супчик гамаєте?

• Подобається Подобається x 1
  8. Гелена

Гелена Well-Known Member

я от собі щойно подумала, що мій синочок не буде знати як його звати :crazy:
    я його рідко називаю Максимчиком, а весь час моє сонечко, моє золотко, мій горобчик, мій зайчик, моє малесеньке :D

• Подобається Подобається x 16
  9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Я так само всіма гарними словами тільки не по імені:)

10. Panadolka

Це в нас так було коли ми приїхали з пологового! " тижні не могли ніяк дитину назвати. Всі дзвонять, питають "Ну як? Ім'я є вже у вашої дитинки", а ми "Так! Сонечко, зайчик, лапочка, курчатко, радість мамина, квіточка, лялічка.......":radist:

• Подобається Подобається x 8
  11. Роза

Роза Well-Known Member

А наш синулька-вередулька:radist: знайшов нові іграшки свої штанятка і носочки жувати або мамині пальчики смоктати:) :) :) .

• Подобається Подобається x 5
  12. mamatu

mamatu Well-Known Member

у мене з цим проблема...
    чоловік свариться, як я купую щось, бо майже все Россія робить. каже, що я годую їх, замість національного виробника підтримати.
    шукаю щось наше - ніц нема. а якщо попадаються якісь товари, то сумнівной якості та ще й россійською мовою підписані.

я окрім яблучно-бананового пюре роблю банан-ківі.
    купую морожені овочі, варю супчики із звичайних картоплі-цибулі-моркви-капусти. додаю крапочку вершкового масла - так їсть із задоволенням.
    пару раз купувала пюрешки "Hipp" та "Bebi" - нормальні

13. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Максимчиків я бачу тепер багатенько:)
    А от в нас вже 5 день температура, зранку 37,4(37,8) до вечора піднімається до 38. Я думала то зуби, бо слюнявиться страшенно. але лікарка прийшла каже шо то ше не зуби, каже шо горлишко трошки червоне. В мене просто сестра хворіла, то ми сиділи на Афлубіні, потім я трохи хворіла. Йому давала Афлубін, і тепер лікарка в понеділок як прийшла то каже подавати його по 1 краплі щогодини. Даємо, але шось результату не бачу. Жодних признаків що дитина хвора немає, бавиться спить, от якби не температура. А мені його так шкода, на вулиці така гарна погода, а ми дома. Ніхто нічого подібного не мав? А то я незнаю шо робити з тою температурою.

14. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В мене мала тільки відхворіла - червоне горло і температура 39,1. Але я лікувала радикально - мокрим обгортанням, медом і синім йодом - за один день вичухалась. А тепер от чоловік ще й з грипом вдома лежить. Не хата, а лазарет якийсь.

• Подобається Подобається x 3
  15. Туся

Туся Well-Known Member

Дякуємо!! :)
    Картопелька, морква, цибулька - відварюю разом. Тоді перетираю через сито картопельку і трошки моркви і розвожу відваром.
    А нещодавно капусту ще додаю, але як спробувала її перетирати - то Вітуся дуже плакала на животик.
    То я тепер її лиш для відвару використовую.
    От таку зупку вона обожнює.
    А яблучко пробувала давати сире перетерте розведене компотом(але до того я давала яблучний компотик, сік з яблучка розведений, і сік з моркви), то тиждень нормально залюбки їла, а потім почалися вечірні плачі. То я чомусь вирішила що то від яблука... Спробую давати печене тепер..
    А банани я боюсь давати. Кажуть вони зеленими зриваються і газом обробляються шкідливим...

16. irushka

irushka Well-Known Member

Ми з чоловіком теж недавно хворіли грипом, а в Катруськи піднялась один день температура до 38,4, ми їй збили і після того ніяких ознак хвороби теж не було, а ми ще також Афлубін давали, то навіть не знаю що це було в малої.
    Дівчата, ще б хотіла поговорити про загартовування дітей, хто має в цьому досвід, чи можливо ця тема вже піднімалась на інших гілках, підкажіть, будь ласка!

17. Мишка-Мама

Мишка-Мама Well-Known Member

Все ми здали перший "серйозний" залік - ми перевертаємося з спини на живіт через правий бік. Треба готувати місце на підлозі, бо перший переворот, закінчився тим, що ноги тут же звісились з дивана.

• Подобається Подобається x 9
  18. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А детальніше можна? Буду дуже вдячна.

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

З 2м. ми займаємося динамічною гімнастикою. Поки був маленький плавали і ниряли в ванні. Зараз вже не поміщаємося для маневрів. Після кожного купання обливаю прохолодною водою.

• Подобається Подобається x 8
  20. Мишка-Мама

Мишка-Мама Well-Known Member

А як ви ниряєте? Може якось треба голову специфічно занурювати бо наш водою захлинається.

Статус теми:
Закрита.