Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мишка-Мама

Мишка-Мама Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

В нас приблизно така сама ситуація, тільки над тазиком, бо пацан "фантан" видає.

28 числа буде місяць як ми пісямєо в тазик.

Ще в нас сльозки з’явилися. Раніше його крик, сприймала, як своєрідну розмову, спосіб донести до мене інформацію, про те що треба зробити. А тепер коли ті сльозки зависають на щочках, мене такий жаль роздирає, мені соромно стає, таке враження, що я йього образила.

• Подобається Подобається x 12
  2. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Однозначно варто.Ще 2 тижні тому сама цим переймалася.Моя доця ще не сидить, то ми її туди кладемо, не всі стільчики мають лежаче положення спинки, ми купили від Chicco і дуже задоволенні. Раніше щоб поїсти, треба було дитину на когось залишати, тепер кладу в кріселко і "їмо разом".Один недолік тривалого перебування - це те що спинка кріселка з клейонки і дитина пріє, але ми пошили чехол з махровки і дитині легше. В принципі, з клейонки легко витирати залишки їжі, але ми на разі їмо лише цицю, і надіюся, що в майбутньому перебування дитини в кріселку не буде затягуватися на довго.

3. Nata

Nata Well-Known Member

Горобчику, а я просто склала в кілька великий махровий рушник і підстелила. Мому малому майже 4 місяці і він із задоволенням лежить у кріселку. Я навіть встигаю не тільки сама поїсти, а й старшого нагодувати.
    Мій малий взагалі взяв собі за моду засинати в стільчику. Видно добре йому там.

• Подобається Подобається x 1
  4. Leila

Leila Well-Known Member

А яке у вас кріселко, спинка в горизонтальне положення розкладається чи все крісло змінює положення? а між ножками обов"язково має бути вкладка щоб не сповзала дитина чи достатньо ремінців безпеки?

5. Nata

Nata Well-Known Member

У нас Chicco, регулюється положення спинки. Вставка між ножками є, але особливої потреби у ній не бачу, бо дитина собі лежить і нікуди не сповзає. Щодо ременів безпеки, то тут як кому. У мене малий за хвилину все розпутував (у візочку так само) але якщо я його не причіпала, то сидів тихо. Ну не подобалось йому прив"язування!

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Не знаю,як у кого, а для нашої малечі вкладка обовязково,бо сповзає в три секунди під столик:ninja: .А взагалі кріселко для годування -це супер:clapping: ,не уявляю ,як можна годувати дитину на руках або лежачи(і таке бачила:no: ).

• Подобається Подобається x 2
  7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А нам в суботу був місяць:radist: сьогодні були в поліклініці важились поправились на 1 кілограм:radist: моя дюймовочка яка важила як ми виписувались з пологового 2.550 тепер важе 3.550 от як ми добре їмо мамине молочко! :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 18
  8. Ума

Ума Super Moderator

меня здається, що є у всіх старих іномарках і нових наших і імпортних машинах. Принаймні в іномарці випуску 91р. було

недолік тих крісел, що вони в нас значно дорожчі за інші кар-сіти. Чому не наю. тому тут економія не зовісм оправдана, бо за ту ж ціну можна запросто 2 купити звичайних.

я про це кріплення не знала, мені випадково таке крісло в комплекті йшло з візочком... :)

9. Галинка

Галинка Well-Known Member

Дівчата, хто має досвід водити автомобіль з дитиною! Підкажіть, чи це дуже страшно перший раз? Який карсіт варто придбати? І чи може це бути б/в? В мене малюк має 2 міс. і я набираюся сміливості їхати з ним на літо в село. Прийдеться щотижня їздити 80км. Чи добре малюки переносять подорож?

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

От якби продавали 2 бази і один карсіт тоді проблеми не було б :) А так довелося купити 2 карсіта

Додано через 3 хвилини
    Хех, я з малим в машині майже з перших днів, спочатку на передньому сидінні ставила карсіт, в мене там якщо вага меньше 16кг то автоматично відключається аірбег, а тепер він виріс і катається ззаду, але бачить мене в дзеркалі. То ше так вийшло - як ми купили мені машину там було 2 дзеркала, одне з них дитяче. Мама сідала і випадково головою його збила, я поклала в багажник зі словами - воно мені ітак непотрібне. потім виявилося що я вагітна :)

• Подобається Подобається x 13
  11. Іруня

Іруня Well-Known Member

Досвіду не маю, бо завжди їздимо з татком. А от на рахунок б/в карсітів читала, що не варто використовувати. Ви повинні бути 100 % впевнені, що кріселко не перебувало в аварії, бо навіть за щонайменшого удару потрібно крісло міняти. А-а-а, я згадала де я то чула, в Магнолії -ТВ. Хіба би ви відкупили в своїх знайомих, в яких точно впевнені.
    Є дітки, які не дуже люблять кататися, але ми приблизно підгадували час, коли дитина має спати і тоді їхали. Мала всю дорогу спала.

• Подобається Подобається x 5
  12. Ksani

Ksani Well-Known Member

Мені дуже подобається отой капюшончик:)

13. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас сьгодні було 15 градусів тепла :radist: сонечко, ВЕСНА:radist: :radist: :radist:
    Сьогодні наш Данилко вперше вийшов з візочка і топав на лавиці:clapping: :clapping: :clapping: .

А щойно ми бавились в тазіку з водичкою. Кидали туди кульки, горнятка. А які були мокрі :8: Зате скільки задоволення :crazy: :crazy: :crazy:

• Подобається Подобається x 13
  14. Галинка

Галинка Well-Known Member

А таке зеркало можна докупити? По правилах я щось не пам"ятаю.

15. Nata

Nata Well-Known Member

І у нас сьогодні тепло, і вчора тепло було. Ми вчора малого "вигулювали" у слінгу. Татко хотів покрасуватися, а я тішилася від реакції людей.
    А ще ми вже два дні набираємо повну ванну води і плаваємо. Задоволення у малого - купа, а в бабусі ще більше, від споглядання того процесу. Вчора малий води нахлебтався з ванни, то вона так тішилася "ти йому пити не даєш, то він сам собі знайшов". Аякже, такий мудрий в чотири місяці!

• Подобається Подобається x 9
  16. Zoryanazirka

Є 2 типи - таке що чіпається до основного, або зовсім окреме. В мене окреме, виходить 2 дзеркала.

17. карапуз

В нас електронна вага і я сама донедавна так робила:) .Вже почала хвилюватись,що дитя моє не набирає вагу:sad: .Пішли ми на поліклініку,зважились і виявилось,що все у нас гаразд :agree: Напевне таке зважування дає невелику похибку(300-500гр).А в нашому віці це суттєво:) .

• Подобається Подобається x 2
  18. Olenka

Olenka Well-Known Member

А в сервісному центрі не можна дозамовити одну базу? У мене Чіко коляска, і я питалася в них про колеса чи у випадку чогось можна замовити. Сказали, що якщо щось, то приїдьте - ми зробимою...:)
    Написала, а тепер думаю, що то вони мали на увазі? Чи замовлять нові колеса чи "зварганять" щось самі???
    Докупити можна, але де? Я бачила на закордонних сайтах, коштують від 3 євро, у Львові не бачила, принаймі у дитячих магазинах. Може то у магазинах з запчастинами треба дивитися?

19. Zoryanazirka

За кордоном може і можна, але не в нас :sad:

20. карапуз

Дівчатка,якого виробника фруктові пюре ви купуєте своїм діткам? Наразі,крім банів і яблучок , нічого нема,а так хочеться дати щось новеньке і смачненьке:p .

Статус теми:
Закрита.