Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

I в Котi пiтнiють нiжки. Долоньки якось не помiтила. Значить ми не однi. А я вже хвилювалась, думала бiдна дiвчинка ... що ж буде як вона пiдросте.
    Вiтамiни я їй не даю, i сама не беру. Лiкарка вже i не питає. По-перше то була така трагедiя дати їй вiтамiни, бо вони рiдкi та гидкi на смак. Дитиною так трясло вiд них (мене б теж трясло вiд такої гидоти) Та й нiчого їй не бракує думаю... у нас продукти всi круглорiчно, вона все їсть. Думаю ми будем ОК.
    ЗАраз масьо сидить в манежi гризе пластмасове горнятко :) копає iграшки що їй надоїли.

• Подобається Подобається x 7
  2. марта

марта Well-Known Member

:radist: УРА! В нас сьогодні прорізався перший зубчик. :radist:

• Подобається Подобається x 19
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

ВІТАЄМО!!!!! ВІТАЄМО!!!!! ВІТАЄМО!!!!

Додано через 3 хвилини
    і у нас ніжки пітніли, десь, мабуть, до 8 місяців. а потім саме собою пройшло. вітамін Д я теж не часто давала, тобто доволі рідко. наша участкова казала навіть влітку давати, а невропатолог сказала, що тімячко швидко закривається, тому не варто.

4. Drimka

Drimka Well-Known Member

Я теж даю вітамін Д, бо в нас тім"ячко навпаки дуже повільно закривається і ще зараз дуже велике.

5. Katrin

Katrin Well-Known Member

Вітаємо!З почином Вас! (А ще кажуть хто перший знайшов зуб у дитини-мусить купити йому срібну ложечку:shutup:)

• Подобається Подобається x 2
  6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А скажіть мені будь-ласка, ви це самі почали пити чи з лікарем консультувалися?

Додано через 22 хвилини
    Незнаю, незнаю. Я всю вагітність не стриглася і не малювалася, якось навіть самій не хотілося, а от після того як народився Діма, я просто не могла на себе дивитися в зеркало!!!
    Коли нам стукнуло 1 місяць, я зібралася і пішла в перукарню! Чарували там наді мною 5 годин!!! Я мало не зійшла з розуму, вже і думки були такі - бігти додому недомальованою (так переживала як там моє малятко). Зате потім.....ммм... красота!!!
    І радості було стільки, що аж голова розболілася. Нанюхаляся різної фарби, шампунів, бальзамів, і понесло мене. Думала до наступного дня не дотягну!

Додано через 25 хвилин
    Я страшенно задоволена стільчиком! Я його ще хотіла, коли ми тільки одружилися, це ще навіть про дітей не думали, а мені вже стільчик подавай. І от коли нам виповнилося 4 місяці, я так всіх замучила тим стільчиком, що наш татко аішов зняв в сусіда розміри тих крісел і зробив його сам!!!! Я така була рада!!!:radist: :radist: :radist: А зараз наша манюня вже вилазить з нього:)

Додано через 27 хвилин
    В нас теж так було! І мені одна знайома порадила 1 раз в тиждень купати дитинку в морській солі для ванни. Ми покупалися так рази 2 і нам все перейшло. Спробуйте!

Додано через 27 хвилин
    Вітаємо ВАС!!! Хай ростуть здоровенькі і ніколи вас не турбують!!!

Додано через 28 хвилин
    І постукати по ньому:)

• Подобається Подобається x 6
  7. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Я робила фотку в паспорт на 9 місяці вагітності, всю вагітність тягнула з тим, думала краща буду, а я була вся в пігментних плямах, губи а-ля Анджеліна Джолі - страх. Всю красу доця забрала. Так просила фотографа весь мій фейс замаскувати в фотошопі

До речі, косметика від випадіння волосся Phyto фітоциан шампунь і рідина для втирання в ампулах. Продається на Академічній в аптеці на розі вул. Дудаєва

Додано через 8 хвилин
    Можеш орієнтуватися на мене :) , нам 19 лютого буде 5 місяців :radist: :radist: :radist:

Додано через 14 хвилин
    А перший магазин Чікко на прос.Чорновола? В яку ціну там це кріселко, бо мені теж воно сподобалося

Додано через 24 хвилини
    Мій тато чекає, коли в його любимої внуці буде перший зубчик, хоче щось купити, а я настроюю на сережки для Софійки, які вона вдягне не раніше свого 18-ліття, а до того їх мама буде носити:beee: :radist: , а ще він обіцяв щось файне купити як внуця скаже "ДІДО", то я її кожен день триную :) .

• Подобається Подобається x 9
  8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А чому ви так кажете??? Ми малечі вушка пробили рівно в 10 місяців, а на рочок їй вже бабуся з дідусем подарували кульчики,які ми їй одразу і вдягли. А ви думаєте малій вушка у 18 пробити, чи я просто чогось не розумію?

9. Мія

Мія Well-Known Member

А навіщо дитині в 10 місяців кульчики? Крім того дитинка росте і вушка також, до 18 років ті проколи стають не симетричні...

• Подобається Подобається x 1
  10. Женічка

я теж хочу весною донечці вушка пробити, нам буде майже півтора. а нарахунок несеметричності - так у нас(у людей) все тіло несеметричне, і очі, і груди, в мене навіть вуха різні.

• Подобається Подобається x 4
  11. Nadijka

Тому що це класно! То було на початку літа і все швиденько зажило. Зато ціле літо наша красуня привертала до себе увагу і вже ніхто мені не казав : "Ой, який маленький хлопчик!!!!" Вже всі бачили що це дівчинка! А ще я важаю,шо чим раніше тим легше дитинці пробити вушка, бо потім можна просто два різних дня ходити в салон і пробивати по одній дирочці...

• Подобається Подобається x 4
  12. Женічка

Nadijka,
    а ручками до вушок не лізла????
    а якось треба було промивати тідирочки???
    памятаю моя мама зі мною намучилась, в мене ніяк гноїтись не переставали, я була в 4 класі.

13. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

:D та ні, ми теж хочемо вже літом проколоти (нам буде 9 міс.) і кульчики такі вже є, а дідо має подарити такі файні, дорогі (для мамусі, з понтом для внучки :) )

• Подобається Подобається x 3
  14. Nadijka

Спочатку трошки лізла, але ми їй показували дзеркальце шоб вона дивилась і розказували шо тепер Вікторія має чі-чі(ну кульчики).То їй страшне як то подобалось!!! І потім вона перестала їх трогати!
    Промивали ми кожного вечора перекисю,по крапельці кожну дирочку! А в деяких салонах виписують рецепт якоїсь мазі, то кажуть шо вона взагалі супер!(шкода шо я так пізно дізналась)
    А заживали в нас дві дирочки по різному.Одна майже одразу, то ми її вже навіть не промивали, а друга шось дуже довго(1,5 міс.)Але коли вділи золоті кульчики, то взагалі все супер!
    Кажуть шо найкраще пробивати коли вже тепло, десь від середини весни.

• Подобається Подобається x 1
  15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Тю, моїм кульчики теж бабусі надарували на перщший же день народження. Так і стоять у шухляді. Виростуть, самі захочуть, тоді й проколю, а таким маленьким - нєа, не наш метод.
    Я собі сама аж на першому курсі відважилася, а кульчики теж в хаті стояли

• Подобається Подобається x 7
  16. Nadijka

То нам тільки прокололи[​IMG]
    А то вже 1,1.[​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  17. Katrin

Katrin Well-Known Member

Я щось тоже не дуже підтримую проколювання вушок так рано, ось коли дитина свідомо підійде до того, що хоче мати кульчики-тоді так, а зараз проколювати тільки, щоб відрізняли дівчинку від хлопчика, не знаю і так здається видно. А дитина має властивість всюди лазити, ще зачепиться тим вушком.Хоча це лише моя думка.
    А кульчики нам вже подарили на хрестини, ну нічого полежать-почекають свго часу, їсти то непросять

• Подобається Подобається x 6
  18. Ума

Ума Super Moderator

Я вчора свому зайчику перукарню організувала!!! В нас волоссячко ріденьке, але над вушками і на потилиці якесь таке довгеньке, як у Папи Карло було :) Вирішили з чоловіком, що пора його трішки привести впорядок. Підстригли машинкою на максимальну довжину. Сьогодні зранку встаю, а синуля з чоловіком бавиться і вигляд у нього такий, ніби в армію зібрався чи з сиротинця... оченята великі... голівка лисенька... такий кумедний!!! :D :D :D

і ще в мене вчора дитина навчилася говорити ва-ва-ва, ба-ба-ба і па-па-па. Нарешті! Чекаю, коли вийде йому ма-ма :)

• Подобається Подобається x 20
  19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми якщо нам щось набридло робимо па-па і примовляємо па-па-па-па :) А ще постійно пробуємо виколупати мамі очі

• Подобається Подобається x 11
  20. Nadijka

Одразу видно шо вам такого ніколи не казали! А мене наприклад вже задовбали тим хлопчиком! В нас весь одяг, взуття і шапки рожевого кольору але бувало таке шо мені за день могли 5 разів сказати шо моя Вікуська - хлопчик! Мене це так діставало і нервувало, шо я забирала дитину і йшла з того майданчика!!!

Статус теми:
Закрита.