Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Straniera

Straniera Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Стосовно теми волосся... Я до вагітності мала досить довге волосся, а коли вже малу підозру, що вагітна, то пішла і підстриглася з розрахунку на те, що і так випадатиме. Тим більше, ми тоді були на морі, а там жарко.:) Правда перукар трохи познущалася з мене, зробивши мене ну аж ультрамодною з таким собі чубчиком ззаду. Я так змогла проходити десь місяць, не витримала, пішла і зовсім коротко підстриглася. так ходила всю вагітність. Після родів трохи підрівняла, окультурила, але воно шалено випадало десь півроку. Зараз, правда, вже не випадає, при тому що ми далі на ГВ, нічого не приймаю, нічого в голову не втираю. Просто, як тут хтось вже згадував, виявляється, що волосся після родів випадає не через стрімку втрату кальцію, як багато хто думає, а воно повертається до своєї норми: в останній триместр вагітності його виросло більше, ніж завжди. Ось це я нещодавно вичитала на теддіклубі і заспокоїлася!!!

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А у нас навпаки :) Пластмассові дешеві, а дерев'яні дорогі. І тим більше з теперішнім рухом Зелених про все натуральне навіть іграшки роблять дерев'яні. (Ага, тяжке дитинство, дерев'яні іграшки... прибиті до підлоги, Гамерика :D)
    Нам в спадок (третє покоління) передали просто шикарний дерев'яний стільчик, весь полакований чи відшліфований, з темного дерева (не знаю якого) Катя у ньому як на троні :)

Додано через 3 хвилини
    Ой дівки, наслухалась вас, косу свою мац мац, а вона дійсно худіша...хммм... ну нічо, потім доросте. У мене дуже густе і пряме волосся, мені з ним важко, то троха розрідження не зашкодить.
    Странієра, я теж мала таку стрижку модну, з чубчиком позаду, але як побачила що кожна друга таку має, скоро пішла і порівняла ті чуби :) Тепер просто маю коротке каре чи що, з гривкою на бік (side swept) І вже запускаю довге знов, бо чоловік стогне що йому довге треба, і коли воно вже відросте... Та вже рощу, рощу!!!

• Подобається Подобається x 12
  3. irushka

irushka Well-Known Member

Боже, я думала, що то тільки я така, а недавно як побачила в куточку той значок:y: , то довго себе по голові стукала:suicide: .
    А кріселко у нас теж таке, що розкладається на столик. Спочатку було не дуже зручно, бо ми не додивились і купили без ременів безпеки, то я без нагляду малу не залишала в ньому, а зараз, крім того, що доця в ньому їсть, то ще й малює, книжечки листає і взагалі така ділова сидить за своїм столиком:) .

• Подобається Подобається x 6
  4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

І даремно, бо він появляється, здається, лише після певної кількості дописів.

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

6. марта

марта Well-Known Member

А ми на вас... :)
    Але в нас зовсім інші "проблеми", бо ми вже трохи повзаємо, але ше не маємо жодного зуба.
    Про волосся. В мене були залисини такі майже як в чоловіків. Тепер вже росте нове волосся. Я стриглась і робила меліровку і під час вагітності, і зара. До речі в мене теж якась дивна манія на шоколадний колір (бо це не моє, але так і підмиває). Мене перед родами заперли наперед в роддом (Мєчнікова), і мені в якийсь з днів так стало нудно, що я вирішила сходити в перукарню. Зайшла в першу по дорозі, то вони навідріз відмовились мене стригти, я тоді так обідилась.
    Про стільчик для годування. Для нас річ просто необхідна: і їмо, і бавимось, і садимо Котьку перед акваріумом (це малого "кінотеатр"). В нас Chicco, як на мене дуже зручний.
    Дівчата, а як ви ставите смайлики, бо я шось...

• Подобається Подобається x 2
  7. Katrin

Katrin Well-Known Member

Нам 17 лютого буде 5місяців, хто нашого віку, відгукніться, я тоже хочу на когось орієнтуватись?

• Подобається Подобається x 3
  8. Koza-Dereza

ОЙ!ОЙ! ОЙ! Забула що в моєї дитини сьогоднi рiвно 8 мiсяцiв. Оце маманя. :)

• Подобається Подобається x 20
  9. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

попробуйте написати шось в розширеному режимі,а там думаю і смайлики побачите

Додано через 51 секунду
    ВІТАЮ вашу манюньку і вас!

• Подобається Подобається x 1
  10. Katrin

Katrin Well-Known Member

Вітаємо!!!:dance: :dance: :dance:

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вітаємо і ми!!! Ми теж іменники - нам 9 місяців!!!:radist: :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 10
  12. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

І вас вітаємо!!!

13. Drimka

Drimka Well-Known Member

Якщо Вам підходить давайте ми будем орієнтуватися на вас, а Ви на нас: Данилкові 12 лютого буде 5 місяців. :)

Додано через 2 хвилини
    Вітаю!!! Та то вже дівка велика (а така симпатяга - ставте ще фотки в "Маленькі чуда"), починайте складати придане :radist: :radist: :radist:

14. Koza-Dereza

Вiтаємо :)!!!

Та складаю :) Оце хату майже добили, доробили, буде Котi на придане. Наречена буде не найбiднiша :)

• Подобається Подобається x 7
  15. Olenka

Olenka Well-Known Member

Давно не заходила на форум, прийшлось перечитати купу сторінок, але я тільки рада, бо бачу, що я така не одна. Вже почала на себе нарікати, що ні в хаті не прибрано, ні їсти не приготовано.... А то вийшло як в тому анекдоті "Ворона - птаха горда"...
    Я "помішана" (так моя мама каже) на Чіко. Я ще вагітною поначиталася про не якісну пластмасу з яких втготовляють іграшки і про наслідки, тепер в магазині чіко ми часті гості, продавці вже знають нас по імені і пізнають по телефону... :))) Шкода, що у Львові асортимент трохи менший. Зате, працівники чіко сказали, що цього року буде відкриватися 2 фірмових магазини. Ми замовили цей стільчик. Чекаю на колір, той що мені сподобався.
    У мене буває, що я навіть не встигаю поїсти. Коли йду в душ саджу малого в кар сіт, а сама швиденько миюся. Малий при тому так дивиться, що у мене враження, що я йому стриптиз показую. Не знаю чи це добре, але покищо іншого виходу не має. Про туалет взагалі мовчу...
    Я вас благаю не давайте дітям мобільні телефони!!!!!!!! У них ще ціле життя попереду для цього облучання. Це дуже шкідливо! Я взагалі намагаюся його тримати подальше від дитини...
    Багато хто з нас думає, що то забобони. Наскільки я знаю, то забобони - це гріх. Але звідкись вони все-таки беруться? Я консультувалася коли дитину найкраще стригти. Найкраще у 1,5 роки. Тому що до цього часу луковиці вже достатньо сильні і таким чином їх не так легко пошкодити, а пошкодження луковець може привести (а може і не) до проблем з волоссям. На мою думку, тому і виник цей забобон.
    Я була. Ще на їхньому сайті прочитала про відкриття. Хотіла купити в них диск по Доману. Але, на жаль, коли я до них заходжу їх всіх розбирають...

Я довго лежала в ПБ перед пологами і звичайно за цей час все, що можна було, - відросло. Одного разу, моя мама, провідуючи мене і знаючи мій пунктик на цьому ділі, вирішила мене зачепити, мовляв як це я стільки часу і без депиляції. Уявіть її здивування як вона побачила, що все "ляля". Я їй кажу, що дитина має зявлятися в гарній обстановці :) Найстрашніше було косметологу, я вже мовчу як я на той "стіл" залазила і злазила :)
    А під час вагітності я і стриглася і фарбувалася (правда, безамячною фарбою).
    У мене є кілька способів:
    1) Півгорнятка реп’яхової олії (так, щоб вистачило намастити усю голову) + 3-4 краплі ефірної олії евкаліпту і 2-3 краплі ефірної олії розмарину.
    (ефірні олії мають бути натуральні, а не синтетичніі. Евкаліпт - запобігає випадінню волосся, а розмарин - стимулює ріст).
    Сумішшю олій намастити волосся, особливо корені. Зав’язати хустиною і залишити на 4-5 годин. Далі просто вимити волосся. У критичних випадках робити щодня, впродовж тижня. Надалі - раз на тиждень протягом кількох місяців.
    2) Фітовал лосьйон
    3) Віші шампунь
    4) Трави, а саме збір для укріплення волосся
    Пробувала моя свекруха. Каже, що їй допомогла. Але каже, що збір для укріплення волосся допоміг краще...
    Моя думка є упереджена. Стільць чіко - на сайті всі позитиви перелічені і є флеш призентація і відгуки власників.
    А взагалі залежить від вашої дитини, якщо вона спокійна може їй взагалі не треба стільчика, а може можна обійтися стільчиком, що кріпиться до стола (не знаю як він правильно називається, у когось з наших мамусь такий є, знайду фото виставлю).

Додано через 7 хвилин
    [​IMG][​IMG][​IMG] Нам (вже) вчора було 5 місяців!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Усьо!!! Ніна, капець... скоро онтакі кавалєри почнуть до вас приходити :D:D:D:D

Додано через 5 хвилин
    Ну як до Каті кавалір, то до вас невісточка

• Подобається Подобається x 7
  17. Ума

Ума Super Moderator

я теж стриптиз показую, а що робити???? інколи мені аж незручно. А деколи не душ хочу, а полежати у ванній - тоді малому ляльковий театр показую з ванни - тішиться дуже, поки мама відмокає :)

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

А нам 22 лютого буде 6 місяців:) .Мамочки,ви даєте діточкам вітамін Д?

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вчу свого малюка правильно злазити з дивана чи матраса - дупцею до заду. В основному така ситуація- лізе ручками на край матрасу, я кажу: "Задом". Тоді він відразу, не розвертаючись біля краю, починає через весь матрац лізти рачки і дуже сердиться, бо довго треба лізти.

Я даю. На цьому дуже наполягала невропатолог. Але даю не щодня - коли згадаю. І є результат - раніше в нього пітніли стопки і долоньки, зараз вже сухенькі.

• Подобається Подобається x 5
  20. Nata

Nata Well-Known Member

І в мене в малого пітніють долоньки, але нам вітамін Д невролог не радила пити, бо тімячко швидко закриваєтсья. Нам минуло три місяці, а намацати тімячко вже тяжко.

Статус теми:
Закрита.