Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ksani

Ksani Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Можливо, Ви неправильно одягали. Дитина не може випадати зі слінгу, якщо це не поза "лицем від мами". Протягнути бортики - не проблема, якщо нормальні кільця. Якщо ж при виборі слінга орієнтуватися на розмір одягу мами, то з часом все одно доведеться купляти слінги більших розмірів, бо дитина росте.

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Природа про все подумала - шкіра стане на місце

3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

в мене М, на верхній одяг якраз, а вдома незручно, хлопчик мій має 8 кг, і я зараз аж ніяк не мініатюрна... Загалом М найкраще сидить на чоловікові, але він завжди на роботі(.

Зараз малому перестав подобатися слінг, він в ньому зовсім не хоче сидіти, вигинається... а вже як легенький вітерець на дворі - то лякається і кричить. Чекаєм весни.
    Р. S, в М ми навіть 2.5 річного Владьку вмістили, правда він то сприйняв як замах на його свободу)))

• Подобається Подобається x 3
  4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Аскорбінко, а кільця Ви підтягуєте? Вони ж і регулюють "зручність".
    Щодо вітерця - не зрозуміла. Ви кладете малого головою до кілець чи навпаки?
    п.с. Я позичала М-ку, коли малому було 1 рік і 4 міс .- виявилася замала. Запихати - запихала, але носити було незручно в порівнянні з моїм великим самопошитим. Хоча, може то справа звички.

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В мене ось такий рюкзак-кенгуру http://www.chicco.com.ua/big_pic.php?code=64698 Великий плюс в тому, що добре продумана система ременів для спини мами(тата).

І ще питання. Чи є в когось дитячі туристичні рюкзаки? Якої фірми і моделі?

6. Zoryanazirka

А ми в туалет з мамою на візочку їздимо :) І ніякого клопоту

Додано через 3 хвилини
    Нині наш тато на мою фразу - "Ні, він спить з нами на нашому ліжку" додав - але думає що то ми спимо з ним на його ліжку !!! :)

• Подобається Подобається x 12
  7. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Це тому що ви мами вдома, а нам працюючим мамам можливісь дитину потримати на руках - це віддушина. Приходжу з роботи і першим ділом манюню на руки ХАП! І ношусь з нею по-хаті, в одній руці Андріанка а іншою підбираю речі розкидані старшими.
    Звичайно, що все в міру я даю їй і на підлозі полежати, і в манежі вона люксусно сидить бавиться і в попригунчику скаче.
    Але можливості поносити на руках нашу лялю не упускаю.

9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Молодець Маруся, додала що я не сказала! Я деколи сиджу на роботi i так скучаю за малою!! Думаю як тiльки прийду додому то буду таскати на руках аж поки спати не пiде. А тепер з тим дурацьким ремонтом то взагалi один день спливає на бiганину i залишається тiльки недiля на цiлування, обнiмання з Котичком. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  10. Zoryanazirka

І я така шалена мама ношуся з своєю мацьопою, дійсно цих моментів не повернеш. Завжди кажу чоловікові - от виросте, вивчиться, поїде і буде приїздити на свята. Тоді будем згадувати як колись пробували хоч на хвилину один одному спихнути :)

11. Nata

Nata Well-Known Member

Я сьогодні перший день на роботу виходила. Поцідилася і лишала малечу з бабусею на кілька годин. Вони мене на вулиці зустріли, приїхали додому, а малий в крик, циці хотів! І голодний не був, але мами треба було.
    Про слінги. Мені чоловік купляв в Антошці за 190 грн., казав, що були різні і різних розмірів.

• Подобається Подобається x 5
  12. Katrin

Katrin Well-Known Member

А вдень хто віддувається з носінням на руцях?:)

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

садочок

• Подобається Подобається x 1
  14. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Звичайно працюючим мамам важко нас зрозуміти. Знаєте я теж з задоволенням носила б малого цілий день, але коли гляну що робиться в хаті.... їсти не зварено, посуд не помитий (вода по годинам), все розкидано, то мушу привчати його розважати себе самостійно. Але досить про сумне. Хочу поділитися як змінилося моє життя коли наш тато приніс синочку ходунки. Знаєте, я дуже довго вагалася купувати чи ні. Чула багато заперечень з боку лікарів. Напевне це все дуже індивідуально. Мій синочок з тих дітей які хочуть все і зразу. Тому ходунці це саме те чого йому не вистарчало. Як він одразу подорослішав. Йде собі так гонорово підбирає все що може, відкриває шухляди, стягує з ліжка іграшки, дивиться телевізор. Тепер він мій хвостик, де я там він. А як стомиться то підїжджає до мене, бере за штани і кричить МА-МЕ. Я дивлюся на нього і не можу повірити що то моя така доросла дитина.

• Подобається Подобається x 11
  15. Ascorbinka

ги-ги:crazy::D ну ви і скажете))) вдома до упору підтягую, на вулиці є пару сантиметрів відступу... Так от, вдома хочеться ще тісніше, але затягнути слінг в кільця з бортиками (так як ви писали) не получається...
    Малого ношу лицем до себе, стовпчиком, і навіть коли легенький вітерець він лякається, таке враження що йому забиває подих. Пробувала під куртку, навіть мамину більшого розміру... не подобається йому і все, плаче... і я змордована, знервована витягую каляску:ireful1:
    Буде кому сфотографувати, то виставлю фотку, глянете що не так... Коли був менший, було дуже зручно, особливо жабкою, щоб з ніжками в слінгу.

16. Nata

Nata Well-Known Member

Я колись теж дуже тим переймалася, а коли другий народився, то не до порядків стало. Весь день по хаті кручуся, а тих порядків ніде не видно.
    Аскорбінко, з якого часу Ви почали малого стовпчиком носити? Мому ось минуло 3 місяці, але він ще не хоче.

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас було все навпаки. Тільки стовпчиком і все. Навколо старші люди завжди робили зауваження, а я що зроблю - лежачи відразу крики. То він завжди в мене на грудях лежав, голівкою на плечі.
    А нам ходунці і не потрібні. Даник встає біля кожної опори (диван, шафа, стінка) ходить собі і пританцьовує. Опирається табуретку і штовхає її перед собою. Але в таких ситуаціях потрібно завжди бути біля нього, страхувати. А ще я позичила манеж. Коли мені потрібно попилесосити, приняти душ, чи щось приготувати на кухні, сажу туди. Але то хв. на 10-15. Саме цей час йому подобається там сидіти і гратися, спостерігати за мною. Саме манеж допомагає мені зробити хатню роботу і т.п.

• Подобається Подобається x 7
  18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Була сьогодні в Антошці. Слінги там є(190 грн)
    А ще там реально розпродаж дитячого одягу - 40-70%. Можна щось і підібрати. Я знайшла КЛАСНУ пухову зимову курточку за 99 грн. Але не купила, бо не знаю, які ми взимку будемо:)

19. Ascorbinka

на руках з народження

• Подобається Подобається x 2
  20. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

І в мене така ситуація, але я собі дозволяю трохи глосніше сказати, то мене чують :) , бо свекор дуже бунтувався, що це дитина стільки лежить. Я йому запропонувала приїхати і цілий день носити малу на руках, щоб відчув, як то файно, то він мені відповів, що він не мама, щоб малу на руках цілий день носити, на що я йому- якщо ви не мама, то нема чого взагалі на руки брати:) .Тепер питається чи можна взяти :)

Додано через 4 хвилини
    Я клала доцю в ліжечко, а сама притулялася, чи нахилялася над нею, щоб чула мій запах, і тихенько співала, або навіть звичайне чш-ш-ш-ш - спрацьовувало, тепер вона засинає без рук, а біля циці, бо перших 2 місяці, то був капец:suicide:

Додано через 11 хвилин
    Ми його приймали, лише протягом 2-гого місяця, потім нам рекомендували зробити перерву, бо в моєї малечі, також швидко заростало тімячко, так я його взагалі припинила давати, виставляю доцю на сонечко.Знайома педіатор сказала, якщо мама, яка годує груддю їсть усі необхідні вітаміни, то віт.Д можна не давати.

Статус теми:
Закрита.